Alparslan Coban Perşembe 20:15 Paylaş Perşembe 20:15 Gülerek kullanın hayırlı uğurlu olsun Yorum bağlantısı
Eren Gökmen Perşembe 23:16 Paylaş Perşembe 23:16 hayirli olsun. Gizli ozellikler icin carista, obd11 gibi cihazlara bakabilirsiniz veya tamircilerden de rica edebilirsiniz. Vw bir cok seyi gizli ozellik olarak koyuyor. Halbuki cogu ozellik normal menuye eklenebilecek seyler. Cift katli bagaj cok kullanisli. benim de 3008den beri alisik oldugum bir sey bu. Ivir zivir ne varsa alt katta duruyor ve gorunmuyor. Ust kat tam genislikte kullanilabilir oluyor hep. Zaten ihtiyac halinde derin de ayarlanabiliyor. 2 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil Cuma 19:49 Yazar Paylaş Cuma 19:49 Eren Gökmen yazdı: hayirli olsun. Gizli ozellikler icin carista, obd11 gibi cihazlara bakabilirsiniz veya tamircilerden de rica edebilirsiniz. Vw bir cok seyi gizli ozellik olarak koyuyor. Halbuki cogu ozellik normal menuye eklenebilecek seyler. Cift katli bagaj cok kullanisli. benim de 3008den beri alisik oldugum bir sey bu. Ivir zivir ne varsa alt katta duruyor ve gorunmuyor. Ust kat tam genislikte kullanilabilir oluyor hep. Zaten ihtiyac halinde derin de ayarlanabiliyor. O nedenle vag grubu araclari seviyorum. Arkadaş ek olarak gizli özellik isiyle uğraşıyor ikimize uyan birgun geri vites kamerasiyla gizli ozellik işini halledicez👍 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Cumartesi 13:28 Paylaş Cumartesi 13:28 Uğur Kamil yazdı: O nedenle vag grubu araclari seviyorum. Arkadaş ek olarak gizli özellik isiyle uğraşıyor ikimize uyan birgun geri vites kamerasiyla gizli ozellik işini halledicez👍 bizim tiguya da baglanın 😂 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Ufaktan başlayalım Hem sarı hemde karanlık sevmiyorum araç içinde. Beyaz led'e geçiş yaptım bütün iç mekan ışıklarında. Bende diyorumki orjinalleri neden biraz az yanıyor tavan lambasının, 5w yerine 3w ampul kullanmış iç mekan ışıklarında Bundan önce 3 aracımdada kullanıp memnun kaldığım rizline havuz paspas aldım. Malum Rize bol yağışlı olunca halı paspas kullanmak işkence oluyor 6 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Paspaslar guzel olmus.. Aynilari var memnunum.. Geri lambası tek mi baktın mı? Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Alpay Sumer yazdı: Paspaslar guzel olmus.. Aynilari var memnunum.. Geri lambası tek mi baktın mı? Çift koymuşlar nasıl olduysa Onlarada bir ara el atıcam önce söküp hangi ampul kullanıyor bakmak lazım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Uğur Kamil yazdı: Ufaktan başlayalım Hem sarı hemde karanlık sevmiyorum araç içinde. Beyaz led'e geçiş yaptım bütün iç mekan ışıklarında. Bende diyorumki orjinalleri neden biraz az yanıyor tavan lambasının, 5w yerine 3w ampul kullanmış iç mekan ışıklarında Bundan önce 3 aracımdada kullanıp memnun kaldığım rizline havuz paspas aldım. Malum Rize bol yağışlı olunca halı paspas kullanmak işkence oluyor Kartaldan ufak mı bu? Yorum bağlantısı
Recommended Posts