Emin Önal 30 Haziran Paylaş 30 Haziran Mehmet Ozyurek yazdı: Ahahaha.. Çok yanlış tanımışsın beni.. Sana bile sağlık sigortasını daha yeni yaptım.. 20 yıldır tanşıyoruz.. Bende yanlış tanımışım, Bu adama sağlık sigortası mı yapılır 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Haziran Paylaş 30 Haziran Emin Önal yazdı: Bende yanlış tanımışım, Bu adama sağlık sigortası mı yapılır 20 yıl kaçtım işte.. Daha kaçacak yerim kalmadı 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 30 Haziran Paylaş 30 Haziran Emin Önal yazdı: Bende yanlış tanımışım, Bu adama sağlık sigortası mı yapılır Lokman hekim bile zamanında baş edememis sigorta yapmayı bırakmis. Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 30 Haziran Paylaş 30 Haziran Mehmet Ozyurek yazdı: Ne zamana kadar ordasın. Antalya’da da toplanırız 7-12 Temmuz alanyada,12sinden sonra Konyaltında yım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Haziran Paylaş 30 Haziran Toplantıyı Alanyaya taşıyoruz arkadaşlar.. 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Haziran Paylaş 30 Haziran Mehmet Ozyurek yazdı: Toplantıyı Alanyaya taşıyoruz arkadaşlar.. e daha yeni döndük Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Haziran Paylaş 30 Haziran Mehmet Ozyurek yazdı: Toplantıyı Alanyaya taşıyoruz arkadaşlar.. şort deniz gözlüğü 50spf yağ ile hazırım 1 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 30 Haziran Paylaş 30 Haziran Yok mu Adrasan suluada tekne turu yapmamız,geçen sene gittim harikaydı Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Haziran Paylaş 30 Haziran Mehmet Ozyurek yazdı: Ahahaha.. Çok yanlış tanımışsın beni.. Sana bile sağlık sigortasını daha yeni yaptım.. 20 yıldır tanşıyoruz.. Anca toparlattım kendimi ondan bekledin 1 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz Mehmet Ozyurek yazdı: Toplantıyı Alanyaya taşıyoruz arkadaşlar.. Fatih Uzun yazdı: 7-12 Temmuz alanyada,12sinden sonra Konyaltında yım RUN! 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz Servet Aydın yazdı: Anca toparlattım kendimi ondan bekledin Saçlara da sigorta yapıldı mı? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz İnan Çınar yazdı: Saçlara da sigorta yapıldı mı? Kaşınma 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz Mehmet Yeter yazdı: Az daha sağa gelseniz harika olacak. Mehmet Hocam sen nere gittin Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Mehmet Hocam sen nere gittin Şanlıurfa- Siverek 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz Mehmet Yeter yazdı: Şanlıurfa- Siverek ne zaman gittin sen görev atama mı Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz Mehmet Kazancıoğlu yazdı: ne zaman gittin sen görev atama mı Şubat başı gittim abi. Aynen atama bekliyorduk çok şükür atandik. 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz Mehmet Yeter yazdı: Şanlıurfa- Siverek Siverek takip ediyoruz. 2 7 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz Önder Özcan yazdı: Siverek takip ediyoruz. Siverek bekliyoruz. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz Mehmet Yeter yazdı: Şubat başı gittim abi. Aynen atama bekliyorduk çok şükür atandik. hadi hayırlı olsun Siverek çalışırsın inşallah 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz Mehmet Kazancıoğlu yazdı: hadi hayırlı olsun Siverek çalışırsın inşallah Allah razı olsun Mehmet abi. Siverek çalışıyoruz inşallah Beklerim mutlaka. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Temmuz Paylaş 2 Temmuz Mehmet Yeter yazdı: Siverek bekliyoruz. Silverdin alın yanınıza 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 Temmuz Paylaş 2 Temmuz Tansu Kalafatoğlu yazdı: Silverdin alın yanınıza Sivarovski? 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 2 Temmuz Paylaş 2 Temmuz Tansu Kalafatoğlu yazdı: Silverdin alın yanınıza Silverdin değilde Güneş kremi iyi gider. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts