Murat Ekinci 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Öncelikle hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim. Biz de Ocak ayında tanıştık kendileriyle ( 1.5 150 bg VZ Line ) 7. aya girdik ilk 15 bin bakımını 14 binde yaptırdım. Yaşadığım tecrübeleri kısaca anlatmak isterim. 10 bin km'ler de düşük yağ seviyesi uyarı aldım servisi aradım normal dediler 1lt 0.20 yağ ekleme yapmamı kendilerinin ekleme yapamayacaklarını dışarıdan yapmamın garantiyi etkilemeyeceğini söylediler ben de tamam dedim ekledim araç 15 bine gelmeden 1 lt yağ eksiltti ve bu durum normalmiş. Yakıt seviyesini 10lt den aşağı düşüremedim çok fazla yakmasını açıkçası beğenmedim. Öncesinde yolda anlamsız bir şekilde çalışmadı ve tahrik mili hatası verdi servise gittim hiç bir sorun yok deyip gönderdiler. Premium olarak çıkarılan bu araçta havalandırma ızgara kısımlarına ellendiğinde trim sesleri vs eksik olmuyor, kalite olarak çok beğenmedim . Ayak ile bagaj açma çoğu zaman açmıyor sinir bozucu, geri geri giderken bir anda el fireni çekip p alması çok daha saçma servis normal diyor bunlara ilk bakımda balata değişimi yaptıran oldu mu ben bu araçta balata değişimi de yaptırdım şimdilik aklıma gelenler bunlar. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Hayırlı olsun.. Rengi haric cok yakışıklı 🧿 Yorum bağlantısı
Recommended Posts