Deniz Kom 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Merhaba arkadaşlar, Aracımın 70 bin e gelmesiyle son 10 bin km'dir yapmayı düşündüğüm disk değişimi sürecini başlattım. Ancak sadece başlattığımla kaldım. Hangi parçacıya gitsem 2021 City için disk bulamazsın diyor. Kartal'dan Gebze'ye sordurdum bir sonuç alamadım. Derken şase numarasıyla aradım 3-4 farklı internet satışı buldum. Hepsi aynı ölçülerde ve aynı şase numarasına karşılık (L15ZD) çıkıyor. Eskiden gözü kapalı Bosch alırdım ancak 2 defa olmayacak yerde disk yamulttuğumdan beri çekinir oldum. Yine de olasılıklar arasında mevcut (yılana sarılacak durumdayım). Tecrübe ve önerilere açığım (balata da lazım). DİSK Bosch 2549 Tl + 100 TL kargo TRW 3540 TL +100 tl kargo MGA 1350 TL Hella 1900 TL Blueprint 1930 tl BALATA Deplhi 1111 tl bosch 1057 tl Ferodo 2134 TL Yorum bağlantısı
Koray Demir 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Diski burdan almanızı tavsiye ederim. Ürünleri sağlamdır. Balata olarak Trw veya Brembo. https://www.sporfrendisk.com Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Deniz Kom yazdı: Hangi parçacıya gitsem 2021 City için disk bulamazsın diyor. sebep olarak ne diyorlar? 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 3 saat önce Paylaş 3 saat önce TRW disk ferodo balata. Delphi ve Bosch balata ötüyor. MGA disk evlerden uzak olsun en ufak abi frende yamulur. Balata olarak valeo yu da önerebilirim sıfır ses ve çok iyidir. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 3 saat önce Paylaş 3 saat önce PSB (PowerSafetyBreaking) yeni taktırdım disk ; balata motocraft güzel Yorum bağlantısı
Koray Demir 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Adnan Çakır yazdı: PSB (PowerSafetyBreaking) yeni taktırdım disk ; balata motocraft güzel Sizdeki delikli model miydi.? Motorcraft olmaz araç Honda City. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 3 saat önce Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) Yok düz delikli değil. ( Honda için değil) PSB marka olmadığını belirtmek için 3 saat önce tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Deniz Kom 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Çağlar Bayur yazdı: sebep olarak ne diyorlar? Bu modelde 2 farklı disk oluyor o yüzden parçacılar çok getirmiyor diyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Koray Demir yazdı: Diski burdan almanızı tavsiye ederim. Ürünleri sağlamdır. Balata olarak Trw veya Brembo. https://www.sporfrendisk.com Bunlar üflemeci diye bir duyum aldım, piyasada ki yan sanayi diskleri toplayıp deliyor piyasaya sürüyor diye biliyorum. Bir de city de spor disk ne işe yarayacak ki fuzuli masraf. Spor diskte iki marka var biri brembo diğeri zimmermann. Kaliper aynı olduğu sürece hissedilir bir fark olmuyor ben uğraştım hiçbir sonuç elde edemedim. Yorum bağlantısı
Koray Demir 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Furkan Bakırel yazdı: Bunlar üflemeci diye bir duyum aldım, piyasada ki yan sanayi diskleri toplayıp deliyor piyasaya sürüyor diye biliyorum. Bir de city de spor disk ne işe yarayacak ki fuzuli masraf. Spor diskte iki marka var biri brembo diğeri zimmermann. Kaliper aynı olduğu sürece hissedilir bir fark olmuyor ben uğraştım hiçbir sonuç elde edemedim. Aslı astarı var mı bilgim yok. Piyasaya çok mal veriliyorlar yalnız. Hondaların malum frenler doğuştan biraz zayıf kaliteli ürünler kullanmak gerekir o da bütçe meselesi. Civic lerde stoptech balata önerilirdi ve kullanılırdı frenlemeyi güçlendirmek için. Zimmerman uygun yollu bulabilsem gözü kapalı alırım. Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Bana sanki bütün yollar Bosch diyor gibi geliyor... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Furkan Bakırel yazdı: toplayıp deliyor piyasaya sürüyor diye biliyorum. tüvden geçmez o zaman Yorum bağlantısı
Recommended Posts