Alper Kaçar 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Herkese merhaba, 2018 Kuga aldım 3 gün önce. Dün ancak detaylıca inceleme fırsatım oldu. 2018 Titanium paket Kuga'da Apple CarPlay bağlantısını yapamadım. Araçta Sync3 var ancak sadece Buluetooth bağlantısına izin veriyor. Devamında USB ile bağlantı yapmaya çalıştığımda sadece telefonumu şarj ediyor başka da bir uyarı gelmiyor ekrana. Bu akşam fabrika ayarlarına döndüreceğim multimedyayı ama kafama takıldı. Var mı aramızda bu durumu yaşayan? Yorum bağlantısı
Aydın Sert 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Merhaba, Öncelikle hayırlı olsun. Kablonun orjinal olması önemli. Kolçak içindeki her iki usb portu da denediniz mi? Yorum bağlantısı
Alper Kaçar 38 dakika önce Yazar Paylaş 38 dakika önce Merhaba, 2 portu da denedim. Şirket aracım Megane ondaki kabloyu da denedim olmadı. Orijinal Apple için kablo yok elimde telefon type-C. Type A - Type C kablo ile denemem gerek. Ya da iPhone 7 vardı elimde onun orijinal kablosu ile deneyeyim bakalım. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts