Tüm Aktiviteler
Bu akış otomatik güncelleniyor
- Geçen saat
-
Eski arabamda llumar vardı çok memnun kalmıştım
-
Çok güzel.
-
Royal Enfield Himalayan 450
Servet Aydın, Ahmet Kiriş'in konusunu cevapladı - Bisiklet ve Motosiklet
En başta seni -
Otomatik Minik Bişey
Çağlar Bayur, Servet Aydın'in konusunu cevapladı - Araç Danışma ve Karşılaştırma
canlı şemsiye resmi çizebilir misn - Bugün
-
Yenisi bulunuyor mu emin değilim. Bu şekilde de kullanmak mümkün yazılar okunuyor henüz
- 3 cevap
-
- 1
-
-
Sana mı yoksa cansız bir varlığa mı hasar geldi hocam geçmiş olsun
-
Bende 3 tane corsa C var ikisi benim diğeri amcamın, bendekiler 1.2 benzinli amcamdaki 1.3 cdti, daha nişanlı bile değiliz hanımı eve bıraktım dizel olanla, vitesi N ye aldım arabayı kapattım bırakıp arabaya bindim araba çalışmıyor F arızası, çekiciye koyacağız araba hareket etmiyor meğerse viteste takılı kalmış, motor sadece boşta marş basıyor viteste kaldığı için hem marş basmıyor hemde arabayı çekiciye yükleyemedik ön tekerler kilitlendi, kızın evin önünde rezillik kaynana camdan bakıyor sakalımdan ter damlıyor sinirden, opel özel servisten arkadaşı aradım geldi cihazla anlık arızayı söndürdüm aha dedim çalışıyo çekiciyi gönderdim sanayiye kadar sürerim dedim ilk ışıkta cart diye F arızası yine. Bu sefer boşa geçmiş allah razı olsun freni bıraktım araba hareket ediyor, çekiciyi çağırdım tekrar bindik sanayiye geldik, debriyajın kömürü yanmış. Kırmızı olan motor kırınca baskı balata da değiştirdik kalibrasyon yanlış yapılmış motor bitti bindim eve gittim sabah dükkana giderken bi F arızası daha, çağır çekiciyi yükle amcamın servise devam. Yeşil olan plaja gittik evden çıkarken mayo atlet çıktıydım kıyafetleri de çantama koydum denizden çıkınca kıyafeti giyip öyle eve döneceğim güya, aceleden çantayı unuttum sade üstümde mayo var ama unuttuğumdan haberim yok bagajda sanıyorum, denizden çıktık arabaya gittim baktım bagajda çanta yok o ara arkadaş arabayı çalıştırıyor araba çalışmıyor yine F arızası, yine çağır opel servisini arabayı çekiciye koy sanayiye gidiyoruz şöför 2 kişi gelmiş adam çekiciyi sürüyor ben ayağımda kumlu terlik ıslak mayo kıçımdan su damlıyor corsanın içindeyim çekici üstünde gidiyoruz. Yarı otomatiği icat edeni şalamayla yakıp işkence edeceksin. Ha şimdi niye aldın sorusu gelirse bildiğimiz araba herşeyinden anlıyoruz km düşük temiz denk geldi aldık ama içimizden geçti hepsi. dizel sıfır alındı 300 bin km oldu, mavisi 120 binde alındı 180 bine geldi, kırmızı 128 binde alındı 158 bine geldi. 20 senede ortalama 400 k km yakın corsa C tecrübemiz oldu sülalece.
- 75 cevap
-
- 1
-
-
160 mı? O ne ses hızı falan mı? Yok ben bilmiyor kısmı
-
Polo alalım o az yakıyor Birsey sorcam %5 eğimli rampada 160 la giderken içerideki ses kaç db
-
Otomatik Minik Bişey
Selçuk Bakış, Servet Aydın'in konusunu cevapladı - Araç Danışma ve Karşılaştırma
Geçmiş olsun Abi -
Sizin adınıza sevindim, yenilenmiş oldu en azından 2 sene hidrolik işi de olmaz. Şasi no ile sorgulayınca çıkmıyor muydu bu çağırma? Arada sırada bakmak lazım
-
Aud...? Çok güzel olmuş, elinize sağlık
- 6 cevap
-
- 2
-
-
-
Royal Enfield Himalayan 450
Oğuzhan Çakır, Ahmet Kiriş'in konusunu cevapladı - Bisiklet ve Motosiklet
Biz sattık, bizi de mi? -
Cevabınız için teşekkür ediyorum, anlattığınız sekilde lcd temizliği gerçekten çok ince işçilik ister, bilinçli müdahale etmek gerek benim öyle bir niyetim yok eğer lcdnin yenisi parça olarak satılan bir seyse alıp değiştirmeyi düşünüyorum
-
asit lazımsa getireyim
- 6 cevap
-
- 1
-
-
Otomatik Minik Bişey
Servet Aydın, Servet Aydın'in konusunu cevapladı - Araç Danışma ve Karşılaştırma
Otomatik bişey askıda malesef. Ufak bi şemsiye kazası oldu da🍆- 94 cevap
-
- 2
-
-
-
Bu işlem çok ince işçilik isteyen bir konu. Aynı şekilde focus 1 in dijital saati de kararma yapmıştı. Kararan kısım LCD panelin içinde en üstteki plastik katmanı. LCD panel dikkatlice yerinden çıkarılacak Panel üst kısımlarında ki katmanlar çıkarılacak, cam katman kalacak en son. Sökülen ince katmanlar çift yönlü temizlenip kirden arındırılmış şekilde kurulayıp geri birleştirilecek. Sonuç mükemmel tertemiz görüntü elde ediliyor. *Bu işler ile ilginiz bilginiz yoksa kesinlikle kendiniz yapmayın. LCD ekranın ara plastik iletim hatları yada camı zarar görürse ekran arızalanır çalışmaz.
-
Royal Enfield Himalayan 450
Servet Aydın, Ahmet Kiriş'in konusunu cevapladı - Bisiklet ve Motosiklet
Tüm iki tekerler iğrenç kaka mındar öğğkk böğğk sahiplerini de sevmiyorum pisler -
85 yaşında adamın ettiğine bak hele. Ben daha stop lambası değişcem
-
Bahadır abi teşekkürler geri dönüşün için, eğer hatırlıyorsan, o araç da duman çıkarma var mıydı?
-
Minibüs frenlerde aşınma diye uyarı verdi. Fren pedlerim göründüğü gibi kalın ve disklerde de incelme yok. (Tırnak geçmiyor) Arkaları kontrol edemiyorum. Frenlemede problem yok. Sensör arızası diye tahmin ediyorum, hidrolik de full. Başka bir şey olabilir mi?
-
Ailenin Yeni Üyesi Zwei: 2012 Citroen C3 1.4 VTi EGS
Selçuk Bakış, Ali Darbaz'in konusunu cevapladı - Arabam
Ölçmeye bence çokta gerek yok, doldurunca ölçüp unutuyoruz biz -
İlgimi çeken bir marka değil maalesef, teşekkürler Bence yok Açık havada arabaya bakmadır Abi o, ikramda arabaya bakmak olur muhtemelen
-
Valla bence güzel olmuş.. Arabalar üç günde leş gibi oluyor.. En kötüsü de asitli kuş pislikleri. verniği eritiyor resmen..
- 6 cevap
-
- 1
-
-
Her şerde bir hayır varmış, arsç yapılırken pasta cilada yspılsın dedim. Araç mekanik için servise girince ford ingiltereden gelen 30 mayıs tarihli yayın ile fren hortumları ve fren hidroliği ücretsiz değişti. Bazı araçlarda sızma olabiliyormuş hidrolik eksiliyormuş. Bu sebepten aracımın yerine 2025 model puma verdiler. Bu arada ektrikli pumayı test ettim çok güzel olmuş motor ses efekti vs eklemişler.