İçeriğe Yönlendir

Tüm Aktiviteler

Bu akış otomatik güncelleniyor

  1. Geçen saat
  2. Batuhan Çotur

    Klimadan gelen çıt sesi

    Merhabalar iyi forumlar herkese, 2005 1.4 tdci fiesta aracım. Klima açtığım zaman ortalama 15 saniyede bir kaputtan çıt sesi geliyor, ayrıca klima soğutma yapmıyor. Çıt sesi geldiği anlarda araç anlık gaz kesiyor gibi oluyor, park halinde çalışırken ve klima açıkken çıt sesi geldiğinde rölanti anlık olarak düşüp yükseliyor. Forumda okuduğum kadarıyla gazın eksik olmasından kaynaklı olabilir yazılmış en son 2022de klima gazı dolduruldu, 2023 yılında komple sıfırdan motor yapıldı. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
  3. Çağlar Bayur

    2015 Peugeot 508 EAT6 Klima Açıldığında Gelen "Vuuuu" Sesi

    vuu sesine direkt olarak kompresör arıza ihtimalinde hatalı bir şey yok, teşhis için motoru arabayı görmeli ustanız, güven le ne alaksı var? arabayı görmeden para mı aldılar?
  4. Mehmet Yeter

    Jant konusu.

    Çok basit bir iş için gitmiştim cok fiyat çektiler.
  5. Çağlar Bayur

    Jant konusu.

    çizikleri gidermek ile bijon ölçülerini karşılaştırmayı anlamadım.
  6. Tansu Kalafatoğlu

    Motor Yağı Ile İlgili Sorular

    30 dk dişinin kovuğuna yetmez Motor çalışırken motor suyu 85-90 arası gider gelir. eğer trafiğe düşmüş dur kalk yapıyorsam 70’e falan düşer. 90’a çıkma süresi sürüş güzergahına göre değişir kışın işe giderken 70’e gelmeden stop ediyorum
  7. Ali Darbaz

    Ailenin Yeni Üyesi Zwei: 2012 Citroen C3 1.4 VTi EGS

    Ne yalan söylüyeyim bu sohbet şekline alışınca 1000 kmde 1 litre yağ yakan sahibini bezdirmiş F30 320 ied ve Yağlı kayışı , yağ pompasını tıkıyacak diye kokusundan arabayı süremeyen Citroen c5 aircross 1.2 püretech bakıyorum. Dip fiyattan alırız belki.
  8. Koray Demir

    Ailenin Yeni Üyesi Zwei: 2012 Citroen C3 1.4 VTi EGS

    Demek bu modellerde sohbet şekli böyle oluyor yağ yaktı mı şanzıman indi mi 😄
  9. Koray Demir

    Beyaz Yasuo’m

    Servis ne kullanıyor acaba?
  10. Aytac Sakal

    Mega=N

    2277 Km yolculuğumuzu 4,3 lt ortalama ile tamamladık.Yapılan yolun sadece 550 km klima açıktı.Yavaş seyir hızinda yolculuk yaptık direksiyon eski araçlarıma oranla biraz daha sertti onun dışında memnun kaldım.
  11. Ramazan Bozkurt

    2015 Peugeot 508 EAT6 Klima Açıldığında Gelen "Vuuuu" Sesi

    Merhaba arkadaşlar, 2015 model Peugeot 508 EAT6 kasa aracım var. Klimayı devreye almadığım sürece herhangi bir ses duymuyorum. Ancak klimayı çalıştırdığımda, özellikle düşük devirlerde “vuuuu” benzeri bir ses geliyor. Devir yükseldikçe bu ses kayboluyor. Ses yalnızca devir düşerken, yani rölantiye yakın devirlerde daha belirgin hale geliyor. Soğutma performansında ise hiçbir problem yok. Klimayı uzun süre açık tutsam bile araç gayet güzel soğutuyor. Örneğin 1 saatlik kullanımda bile herhangi bir performans düşüşü yaşamıyorum. Durumu birkaç ustaya danıştım. Ancak kimisi daha aracı görmeden direkt kompresör değişmeli dedi, kimisi ise kompresör, radyatör, fan pervaneleri gibi birçok parçadan bahsetti. Açıkçası söyledikleri bana pek güven vermedi. Bu şekilde yaklaşık 15.000 km kullandım ve araçta herhangi bir performans ya da soğutma sorunu yaşamadım. Ankara'da bu konuda gerçekten güvenebileceğim bir usta da bulamadım. Sizce bu sesin kaynağı kompresör kasnağı, rulman gibi parçalar olabilir mi? Ya da başka bir ihtimal söz konusu mudur? Benzer durumu yaşayan veya teknik olarak fikri olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. İyi forumlar.
  12. Ahmet Kiriş

    FıtFıt (Aslan Parçası)

    Ehliyet zorunluluğu yok diye millet alıyor abi, 20 bin ehliyete verse daha karlı aslında 😂
  13. Bugün
  14. Ali Darbaz

    Jant konusu.

    Jantdaki hasarlardan kurtulmak istiyorum çok gözüme batıyor iğreti yapıyor. Para varken yapalım.
  15. Serkan Aktay

    Jant konusu.

    https://www.instagram.com/reel/DJW_fLfI9Em/?igsh=enJlaGExd2pvOXAy
  16. Doğan Arşiray

    Jant konusu.

    fabrikasyon jant iyidir. şekli farklı olsun ama kendi ürünü olsun. yan sanayi düzen tutmuyor.
  17. Kürşat Gönüllü

    Kara

    Tanıdık bir araba almışsın. Yakıt durumunu yazmış arkadaşlar, iyidir. Aman sürerken rahatlıktan hızının fazla olduğunu farkettirmiyor dikkat edin. Hayırlı olsun İnşallah.
  18. Çağlar Bayur

    Beyaz Yasuo’m

    yağda sıcak iklim kavramı çöller için.
  19. Çağlar Bayur

    FıtFıt (Aslan Parçası)

    anlaşılan: 50 cc. leri fena halde çakıyorlar
  20. Oğuzkan Işık

    Kara

    trendde bence de yoktur. kasko yaptırdın mı ?
  21. Çağlar Bayur

    Muayenede Orijinal Xenondan Kalmak.

    gıcıklık....
  22. Selçuk Bakış

    Motor Yağı Ile İlgili Sorular

    O zaman gülerek kullan
  23. Çağlar Bayur

    Elektrikliye Geçiş Citroën ë-C4

    bunu diyordum beleş peynir anca kapanda olur
  24. Çağlar Bayur

    Kara

    bence yoktur
  25. Çağlar Bayur

    Jant konusu.

    1 neden böyle bir şey hedefleniyor 2. jant uyumundaki tek kriter bijon aralğı değildir 3. hedef nedir
  26. Yaşar Şen

    Servis Ve Usta Önerisi ( Eskişehir )

    Teşekkürler Adnan Bey.
  27. Ali Darbaz

    Motor Yağı Ile İlgili Sorular

    Senin motorun operasyonel yağ sıcaklığı nedir. Mesela 30 dklık bir sürüşte ortalama kaç derece hararetle yürüyorsun.
  1. Daha fazla aktivite göster
×
×
  • Yeni Oluştur...