İçeriğe Yönlendir

Tüm Aktiviteler

Bu akış otomatik güncelleniyor

  1. Geçen saat
  2. İlkay Başaran

    Forumun Yeni Mondeosu

    Hocam geçmiş olsun yeni gördüm. Böbrek taşıyla takas olur mu
  3. Mehmet Kazancıoğlu

    Teleskop

    aynı sıkıntıları bizde yaşıyoruz, iki yılın acısını çıkartmak için nasıl bir oyun hevesidir anlamış değilim. biz şimdilik basket kursuna başladık, devam eden bir okçuluk kursumuz var sadece onlara gitmek için bilgisayar başından kalkıyoruz. benimde çok acil çözüm bulmam lazım. teleskop daha önce bizde hediye gelen bir tane ile deneme yaptık çokta hevesli idi ancak hem kullandığımız cihaz iyi değildi hem de oturduğumuz çevrede çok sayıda bizden yüksek bina var. insanların rahatsız olmasından rahatsız oldum diyebilirim
  4. Tansu Kalafatoğlu

    Yağmur Çalmak

    dün yasalaşan iklim kanunundan ülkemizde bir çok işletme etkilenecek. ürünlerin fiyatı artarken, bazı işletmeler kapanabilir
  5. Ümit Türk

    Muayenede Orijinal Xenondan Kalmak.

    Dostum bu forumda argo küfür kullanmıyoruz. Herkes tepkisini gösterir sıkıntısını yazar bir çözüm üretmeye çalışırız. Yeni olduğun için forum kurallarını okuman gerekecektir. Bununla geçmiş olsun. Elbet bir çözüme kavuşulur. Bende mercekli led ile geçmiştim geçen sene. Mesela uzunların biri yanmıyor diye kalmıştım. Teknisyene göre değişiyor. Kıl olana denk gelirsen uğraşırsın.
  6. Bugün
  7. Onur Demir

    Çadır/Karavan Kamp Alanları ve Tecrübeler

    Eve henüz dönmedim ama boşluk bulmuşken ufaktan bahsedeyim. Mekan ismi: Turnalı Boncuk Camping Öncelikle çadırım decathlon 4.1 fresh&black modeli. Çadır modifiye Feyzi i'de çadırın eksik olan havalandırmaları ile ilgili işlemlerden geçti. Gayet makul ve havadar oldu. Hem hava alıp hem de haşere+sineklerden korunmak çok önemli çünkü. Neyse kampa gelelim. Aşağıda fotoğrafıları paylaşıyorum özet niteliğinde. İşletme sahibi ve çalışanları dost canlısı, ilk kamp deneyimimiz için iyi geçmesinde etkileri olmuştur kesin. Mekan harika, özellikle sevdiğimiz bir bölge olması bu durumu daha cazip kıldı. Deniz acayip taşlık ve kayalık kesinlikle deniz ayakkabısı şart. (Taşlık deniz iyidir temiz olur, özellikle tercih ediyoruz) Duşlar eksi tarafı, su baya zayıf. Wc ve diğer konular yeterli ve temiz. Zıpkınla çıktım 2 kez 1 kalamar, 1 çupra 1 tane de mırmır vurdum. Ahtapot ile arkadaşlığımız oldu, zıpkınıma tutunda gezdik beraber ama vurmadım kıyamadım (şaka şaka yapacak kimse yoktu ziyan olur diye vurmadım 🤣) İnsanların olmadığı yan taraftaki kayalık alanda bu yaratıklar korkacak bir durum yok yani. Google da faydalı yorumlarımı yaptım, buraya genel bir şeyler yazmak istedim çünkü benim yaptığım gibi gidecek yer bulamayıp referans arayanlara faydalı olur diye düşündüm. Sorularınız olursa seve seve cevap vermek isterim.
  8. Yasin Sevinç

    Muayenede Orijinal Xenondan Kalmak.

    Far muyene cihazında referens çizgilerin altında şuan yani geçer durumda , söylediklerine göre. Zaten desene bakmıyolar bi tane cihazı bi sağa bi sola tutuyolar bildiğiniz gibi. Geçince ledleri geri takıcam zaten Abim valla ben istasyon amiriyle görüştüm afedersin ama bi b0k bildiklerini sanmıyorum. Orjinal Xenon, yanında etiketi tüm kodları vs olmasına - far vidalarının dokunulmamış olmasına rağmen emin olamadı. Git VW den belge getir dedi. Piçliğine yaptıgını düşünmüyorum baya inceledi yanındakilere felan sordu gösterdi.
  9. İlkay Başaran

    Teleskop

    Başa benim değil diye ekle
  10. Aytac Sakal

    2021 Megane 4 1.3 Tce Tekleme Sorunu

    Eleştiri almadan belirteyim , Araç ve Teknoloji farklı farkındayım 🙂. 1,4 8 Valf Symbolde tekleme olduğunda Buji Kablo değişiimi yapıp sonuç alamamıştım Bobin değişimi ile çözmüştüm.
  11. Servet Aydın

    Teleskop

    Şifreyi kısa yazmışım
  12. Servet Aydın

    Günlük Kullanım Elektrikli Araba

    Pilli araba ben gibilerine uygun değil. 48 saatte iki kere gebze ısparta yapmak için priz başında nöbet tutamam. Hibrit candır satlık pejo 1.5m tl 🍆
  13. İlkay Başaran

    Teleskop

    Yine mi kilitledin yanlış girip. Password : Password Login : Login
  14. Servet Aydın

    Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

    Hem mazda mındar hemde piskılet mındar iğrenç öğğkkk kedi ciğer kaka
  15. Servet Aydın

    Teleskop

    Bu kadar ciddi bir konuyı bile iğrenç hale getirdiniz ya helal olsun! Hatbirt şifresi olan var mı?
  16. Çağrı Alaf

    Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

    İkinci el aldım abi. Daha önce sadece 3-4 kere binmişler yani sıfır ayarındaydı. 1000 AUD verdim. 25 bin lira civarı eder. Abi çeki demiri ve aksamı pahalıya geliyordu bir de bagajı etkilemesin istedim. Uzak ormanlara bisiklet sürmeye gittiğimde bagajı da dolduruyorum. Bu sistemle aç kapa etkilenmiyor.
  17. Dün
  18. Metin Uzunoğlu

    Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

  19. Metin Uzunoğlu

    Forumun Yeni Mondeosu

    Bugün 114721 km muayeneye girdik iki yıl rahatız. Farlar hatalı, camlar filmli geçtik.
  20. Metin Uzunoğlu

    Kumho Yaz Lastikleri - Sorular, Öneriler, Yorumlar

    Hayırlı olsun uygunmuş, Önümüzdeki yıl tecrübelerinizden faydalanmak için şimdiden hazırlanın, ihtiyacım olabilir.
  21. Ömer Sarıgül

    Nissan TCM VE CAN COMMUNİCATİON

    Marşa basınca akü kaç volta iniyor? kontrol edin
  22. Doğan Arşiray

    EGR Arızası

    Kapali kalmissa ve tekleme yoksa, egr yi yazılımdan cikartin gitsin.
  23. Alpay Sumer

    Teleskop

    Benim cocukta heves etmis bende almıstım.. Cok keyifli aslında.. Öneririm..
  24. Muhammed Orak

    Nissan TCM VE CAN COMMUNİCATİON

    şaşmazda yağmur oto, meray oto, haşim oto var oralara baktınız mı? orijinal cihazla bakılırsa çözülür gibi.
  25. Murat Ersel Çevik

    12 Temmuz Edremit Toplantısı

    Evde var. Uyutturmayız La olum bununla uyursa uyandıramıyız allah muhafaza. https://music.youtube.com/watch?v=Gfaoilk7Yfc&si=1IFoaCxBbawFSEgx bu lazım. Hahaha
  26. İlkay Başaran

    Günlük Kullanım Elektrikli Araba

    Ben alabileceklerim üzerinden gittim. Frontera c4x gibi Tesla alabilecek olsam şu an alırım sanırım
  27. Mehmet Göktürk

    Günlük Kullanım Elektrikli Araba

    Yok ya abartıyorlar herkes memnun Yenide maks hız 200
  28. Ali Cihangiroğlu

    Günlük Kullanım Elektrikli Araba

    eski teslanızın değerini bilin...
  1. Daha fazla aktivite göster
×
×
  • Yeni Oluştur...