Tüm Aktiviteler
Bu akış otomatik güncelleniyor
- Geçen saat
-
Bugün tavsiyem ile hibrit alan arkadaşım geldi. Bi dünya dua etti. Yakıt muazzam şehir içinde. Ev iş arası şarjla yetiyor, bitince içten yanmalı ve hibrit karmasını denedi. 6 litre dev gibi suvun tüketimi. İmkanım olsada alsam
-
Geçen ay gitmek istediğiniz bölgedeydim,her sene de temmuz ayında tatilimizi buralarda geçiriyoruz,önceliğiniz deniz mi antik kentler mi buna karar vermeniz lazım,keza bahsettiğiniz bölge hem kalabalıkhem de ülkenin en çok gezip görülecek yerlerini barındırıyor. Alanya ile Antalya arasında görmenizi tavsiye edeceğim tarihi kentler var bunlara zaman ayırabilirseniz sırasıyla Side,Aspendos ve Perge antik kentleri var,ama Alanya Antalya arası çok yorucu bir yoldur bunu göz önünde bulundurun,hem çok kalabalık hem de çok fazla trafik lambaları var. Antalya nın batısında Çıralı, Olimpos ve Phaselis(girişi uzun kuyruk olur,kapıda müzekart kontrolü var) antik kentleri var Phaselis ve Olimpos da denize de girebilirsiniz,burada konaklamayı ben Adrasanı tavsiye ederim,saydığım yerlere yakınlar, Daha batı ya doğru devam edecekseniz Kumluca,Finike ,Kaş,Kalkan a devam edebilirsiniz,burada Demre Noel baba kilisesi Arykanda,Patara ve Xsantos antik kentlerini gezebilirsiniz. Çok meşaketli bir yoldur,eğer denize girmeyecekseniz bu mevsimde gitmenizi çok önermem,benim de tavsiyem turu Fethiye ye kadar yapmak olurdu.
-
Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?
Ahmet İhsan Akşen, Mehmet Ozyurek'in konusunu cevapladı - Teknik Sohbet
Benim de yıllardır aklımda, hanım halı yıkama aldı müsait zamanda bende dalacagim koltuklara:) - Bugün
-
Çıralı’ya bundan tam 30 yıl önce gitmiştim. Çok bakir bir yerdi. Tekrar gidip görmek isterim. Ben Fethiye’ye kadar gitmeyi arınlayayım önce. Sonrasına oraya varınca karar vereceğim. Eşimde gezmeyi çok seven biri. Gezmek daha cazip geliyor.
- 22 cevap
-
- 1
-
-
Anarşik anarşik konuşmayın Ali bey 🤫😆 Poşetlere de zam 👍 Bu sene kiraz olmamış, kısmetse seneye 🍒 Yemiyoruz sadece suyu için 🍋 🤤
-
Evin bütün bataryalarını gpd marka alacaktım en uygun yeri bulup telefon açtım telefona sahini çıktı internet fiyatı üzerinden %11 daha indirim yaptı. Firma güvenilir ise böyle almak daha iyi trendyol hepsiburada vs hepimizi öpüyor.
-
Bu gün kmh kapattığım için hanım bana 1000 tl harçlık vercekti, onunda 100 tlsini yolda yemiş. Ne olacak benim halim.
-
bmw keyfine değer diosun yani
-
Navigasyon da ücretli geçişler kapalı 🫣
-
Budapeşte, Viyana, Bratislava Gezisi
Evren Erakçora, Evren Erakçora'in konusunu cevapladı - Gezi ve Tatil
Cenk hocam Viyana'daki iki müze mutlaka gezilmeli, sanat ve bilim tarihi müzeleri. -
gagıla DPT yazılabilier, çok eski köhne bir kurumdu, facit hesap makineli melamin masalar falan öyle böyle köhne yerler falan gereksizdi zaten
-
Teşekkürler, Beyana, plakasını araç modeli rengini ve vurduğu saati de yazdırdım,nizamiye kamerası görüyormuş bize vermediler görüntüyü ama sigortanın avukatları isteyebilirmiş.
-
6 ay önce dereye döküyordu millet 🤣
-
Bir daha o yola gidersem C3 ile gideceğim. Pişmanlık var içimde. Ekonomik kaygılardan dolayı egea tercih ettim.
- 21 cevap
-
- 1
-
-
Onsuz da olmuyor. Baş köşeye oturttuk. Ağam paşam çekiyoruz.
-
Abi yok jetta sanırım 125 beygirdi. dahada güçlü tsi kullanmadım. DSG deneyimim bana onun için para dökmemi sağlayacak kadar keyif vermedi. Aynısını Hybrid hyundai ionic içinde hissettim . Eat6 ile tertip edilmiş 1.5 hdi motorlu Rifter Allah var çok iyi hissetiriyordu. Ama hiç bir şey Nissan Qasqai ve Nissan Xtrailde 1.6 dizel motorlar tertip edilmiş CVT şanzıman kadar tatlı gelmedi.
-
kg olmuş 145 Tl. suyu damla damla kullnırlır zaten ne yemesi
-
Günlük Kullanım Elektrikli Araba
Çağlar Bayur, Ali Darbaz'in konusunu cevapladı - Elektrikli ve Hibrit Araçlar
bakış açoını değil, bence haftanın son mesai gününden önceki gece...... -
Geçmiş olsun.
- 57 cevap
-
- 1
-
-
Günlük Kullanım Elektrikli Araba
Ali Cihangiroğlu, Ali Darbaz'in konusunu cevapladı - Elektrikli ve Hibrit Araçlar
özellikle hafta sonları rahat uyuyamıyorum artık... -
buna 150 ps miydi dedim, rusça yazsaydık daha iyi valla onları anlıon hemen
- 28 cevap
-
- 1
-
-
Yemeyin şu limonu 🤣
-
aşırı güvensiz uyku getirir, yarı yolda inerdim yolcu olsam, inmişliğim vardır önce güvenlik deriz hep
-
Forumun Denim Mavisi İkinci Aracı C-Max Mk1 Ghia
Mehmet Yeter, Mehmet Yeter'in konusunu cevapladı - Arabam
Vardır abi illaki dosya acılacaktı yapılacaktı derken zaman geçiyor. Burada cok kalmayacağım.