Tüm Aktiviteler
Bu akış otomatik güncelleniyor
- Geçen saat
-
Opel Corsa 1.2T & i20 1.4
Özgür ÇETİNKAYA, Özgür ÇETİNKAYA'in konusunu cevapladı - Araç Danışma ve Karşılaştırma
Eski teknoloji olması benzinlinin çok yakacağını düşünmesi yüksek devirde çok bağırıyor diyolar -
Kazasız cezasız. Plakan afilliymiş Yavaş gidince bunlar cidden yakmıyor. Ben şehiriçinde 12-13 kw ile dolaşıyorum, şehirlerarası 15-16 civarı. Passat minicik kalmış
-
Hayırlı olsun....
-
Citroen E-C3 Geldi - 1.099.000 TL
Mertol Kip, Mehmet Göktürk'in konusunu cevapladı - Otomobil Dünyasından Haberler
Şarj ederken bi fan sesi var. dolayısı ile ısı pompasını çalıştırıyor olması gerek. Ama iç iklimlendirmeyi de etkiliyor mu gerçekten bilmiyorum. Açıkcası hiç içinde beklemedim bugüne kadar. Bir ara denerim. -
Hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah.
-
Hayırlı olsun.
-
Hayırlı olsun.
-
Hayırlı olsun
- Bugün
-
Hayırlı olsun Samed abi güle güle kullan
-
Olabilir, isimiz bitince de 5 kilo köpek mamasıyla takas yaparız Zeytinyağıda olabilir
-
Yakın bir arkadaşımda Crossland var daha 22 bin km de Fronteraya bayağı bir niyetlendi Menzil nedeni ile vazgeçti.
-
Hayırlı olsun.Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
-
Çok Teşekkur Ederim Doğan Bey. İzmirde 2022 Beyaz denk geldi 43 bin km de Joy Comfort ödemede anlaşamadık.Araba Tertemizdi. İzmir Beyaz renk Joy Paket sanırım 2022 modeldi 41 bin km arabaya baktık birden Memlekete gitmesi gerekti vazgeçti sonra ararım dedi mesaj attı biz yenisini almıştık. İzmir Beyaz 2021 Joy Paket km hatırlamıyorum hafta sonu fiyatta anlaştık Pazartesi 40 bin daha arttırdı arkadaşı bu paraya böyle araba bulamazsın demiş bizde farketmez dedik kaldı. İzmir Beyaz 2022 Joy Paket km hatirlamıyorum dediği gibi çıkmadı. Tokatta Beyaz 2020 İcon denk geldi indirim yapmadı km 50 bin biz daha fazla çıkamadık araba çok iyi durumdaydı olmadı buna üzüldüm. Yine Samsun Kum Gri gibi bir renk bulduk 2022 Lpg li ve Touch Paket 50 bin km.akşam anlaştık Sabah mesaj attı yenge izin vermedi 🙂. Bu kadar Beyazı ıskalayıp bu rengi aldık Nasip.
-
Bu arada ilk şehirlerarası deneyimim Ankara-Sivas oldu. Ankara 'da Ankamall Tesla Supercharger 'da %100 yapıp çıktım yola. Sonuç; %100 den %8 e şarj almadan ve 440Km yol alarak eve ulaştım. Her ne kadar sakin kullansam da, tahmin ettiğimden daha iyi bir tüketimi var. Kullanım şeklim ve şartlar şöyle idi; Yolun genelinde 100 Km/h sabitleyerek geldim. Güzergahtaki ilçe geçişlerinde bir çok EDS vardı buralarda 80 Km/h e düştüm. Son 100 Km de risk almadan eve düşmek için hızı 80 Km/h ye sabitledim. Aralarda 1-2 saat kadar Kırıkkale ve Kayseri içinde aracı kullanarak işlerimi hallettim. Klima hep açık 20 derecede otomatikte idi. Yola çıktığımda hava sıcaklığı 28-30 derece civarlarındaydı vardığımda güzel memleketim 16 derece idi. Araçta yalnızdım ve bagaj yoktu.
- 9 cevap
-
- 4
-
- Dün
-
Son 3-4 yıldır ne zaman aracı yenilemeye niyetlensem, pandemiydi, çip kriziydi, arz kıtlığı derken bayilerin hint kumaşı satıyormuş modunda araç satmalarına ve piyasa da fahiş artan araç fiyatlarına kızıp vazgeçtim. Elimdeki işimi görüyor diyerek tüketimimi sürekli erteledim. Şükür 200 Bin Km ye yaklaşan emektar hiçte başımı ağrıtmadı, severekte kullandım 9 yaşına girmek üzere olan Passatımı. Sanırım emekli etme vakti geliyor gibi. Piyasalar biraz normalleşince bende elektriklenmeye karar verip yıl sonundan beri takip ettiğim yeni kasa model Y yi, fiyatı da mantıklı olunca, ilk siparişe açıldığı gün istediğim renk ile yakalayıp aldım. Henüz bir kaç gün ve yaklaşık 500-600 Km yaptım. İlk duygularım, 3 kuruşluk teknolojileri gıdım gıdım ekleyerek fahiş fiyatlarla satan diğer avrupa markalarına kızmak oldu. Hayatı kolaylaştıran bir çok basit detayı gayet başarılı çalışacak şekilde komplike hale getirmeden oldukça basit ve kolay adapte olacak şekilde sunmuşlar. Leonardo Da Vinci 'nin "Simplicity is the ultimate sophistication" (Sadelik en üst düzeyde gelişmişliktir) sözünü bir üretim felsefesi haline getiren Apple kurucusu Steve Jobs ile benzer bir mantalite ile ürün geliştirdiğini düşündüğüm Tesla, cidden o basit arayüzün arkasında ciddi bir emek vermiş bana kalırsa. Çünkü bir şeyi oldukça basit, işlevsel ve kolay anlaşılabilir hale getirmek bazen çok komplike bir arayüz geliştirmekten çok daha zor. Henüz çok erken ancak ilk izlenimim bunu büyük oranda karşılayan bir aleti mantıklı ve ulaşılabilir bir maliyetle yaptıkları yönünde. Umarım zamanla can sıkan durumlarla muhatap etmez. Kullanıp göreceğiz. Dileyen herkes daha mantıklı ve güzellerini tüketebilir umarım.
- 9 cevap
-
- 4
-
-
Ailenin Yeni Üyesi Zwei: 2012 Citroen C3 1.4 VTi EGS
Ali Darbaz, Ali Darbaz'in konusunu cevapladı - Arabam
Temel malzeme bilimi hocam yada Malzeme Bilimi ve Mühendisliği ile Mekanik (Mukavemet) Mühendisliği. Literatürde yorgunluk çatlağı deniyor. Titreşimin uzun dönem etkileri malzemenin yorulmasına sebeb olur. https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Yorulma# Örnek bir olay. -
Esas plakadaki reklam çok derin "Servet elektronik " servetleriniz itina ile ezilir/harcanır/vs....
-
Citroen E-C3 Geldi - 1.099.000 TL
H.Cenk Bayrakçı, Mehmet Göktürk'in konusunu cevapladı - Otomobil Dünyasından Haberler
Benim arabada da var mertol. Araba çok ısındığında kabinin biraz serinletilmesi için kendi kendine çalışıyor araba daha doğrusu klimayı çalıştırıyor. Aynı zamanda pilin de sıcaklığını ölçüp çok ısındıysa soğutma yapıyor. Tabii bir özelliği kapatman mümkün. -
Folyo iyi bir çözüm gibi boya zımpara ile uğraşmaya değmez. Ben mutfak dolaplarını kapladım harika oldu. https://www.folyosepeti.com/kapi-kaplama-folyo
- 23 cevap
-
- 2
-
-
Var. Ama tabela okuma, GPS, navigasyon ve internet bağlantısı çalışmıyor. Bunların hepsi araçta mevcut. Distribütör denen bir işe yaramaz adamlar bunları açmamakta direniyorlar. Mesela travel asist var. Süper çalışıyor şehiriçi trafikte ACC ile çok iyi gidiyorsun. Tabela okuma çalışsa, uzun yolda hızı kesecek, şehirler arası yolda radar vesairden koruyacak, otopilot benzeri bir sürüş deneyimi yaşatacak
-
Ailenin Yeni Üyesi Zwei: 2012 Citroen C3 1.4 VTi EGS
Metin Mankal, Ali Darbaz'in konusunu cevapladı - Arabam
Debriyajdan blok çatlatan hiç duymadım Ali. Nasıl oluyo bu iş bi açıklasan. Kısa ama.. -
zampara olsa olmazmı? 800 grit zampara makinesi mesela. ortamlarda beğenilir filan. mesir macunu kullanılabilir doğru orantılı olarak. çıtayı yükseğe taşımış oluruz.
-
Gayet normal alışkınız. Biraz sonra birkaç sürücü araçtan inip el yordamıyla trafiği açacaktır ve açmıştır da.. Bugün karşılaştığım tabloyu paylaşayım: iki şeritli gidiş geliş bölünmüş kara yolu önümde sol şeritte daimi işgalci durumunda, müzik son ses açık ve zig zag çizerek ilerleyen bir sürücü var ne ilerlemeye ne de geçmeye katiyen izin vermiyor dedim herhalde şahıs uyarıcı madde etkisinde iken direksiyon başına geçmiş. Uygun bir fırsatını bulup trafik ışıkları sayesinde yanından geçerken gördüm ki bir elinde telefonla oynuyor diğer elinde ekmek arası hazırladığı kahvaltısını yapmaya çalışıyor ve de direksiyonu tutamıyor haliyle ancak bu durum zerre umurunda değil. Buna şimdi ne anlatacaksın ki..
-
Abi ledleri takınca lede göre kurcalamıştık ayarını, o sebeple bozulmuştur. Avm ye gidip bakmam lazım tekrar, muayene tekrarı bu cumartesi.