İçeriğe Yönlendir

Tüm Aktiviteler

Bu akış otomatik güncelleniyor

  1. Geçen saat
  2. Tansu Kalafatoğlu

    Microsoft hesaplarına bağlantı sorunu

    aradık. Bizdeki gnc paket. Bu paketlerde bazı linkler filtreleniyormuş instagramdan ürün linkine basıp hepsiburadayı açamıyor yani bende de turkcell var. Bende sorun olmuyor
  3. Tansu Kalafatoğlu

    Şarjlı Tırpan Tavsiye

    Babama sordum. En kalitelisi bile bozuluyor dedi. Çin malları 2 bozuluyorsa kalitelisi 1 bozuluyormuş bosch’un elektriklisi var. Fiş varsa ucuza geliyor ama şarjlı konusu sıkıntı. 6.0 ah ve 36v pil 14.000 lira ve yarım saat dayanıyor bu da bize pil teknolojisinin hala yerlerde olduğunu gösteriyor
  4. Mustafa Resül Kara

    Su Tesisatı Sorunu Kim Öder?

    Sızıntı benim dairede değil benim eve çıkan borudan dolayı iki kat aşağıda oturan kişinin dairesinde. Bana ait olduğunu ben değil diğerleri düşünüyor çünkü senin evine giden boru diyor. Sayaçtan sonrası daireye aitmiş.
  5. Ali Darbaz

    Ailenin Yeni Üyesi Zwei: 2012 Citroen C3 1.4 VTi EGS

    bugün Grand Cherokee 5.9 limited modellerine baktım. Çoçukken Fırına ekmek almaya gidince görmüştüm krom devasa egzos borusu çok etkileyici idi. Deniz yeşilide olunca tadından yenmez..
  6. Ümit Türk

    Ailenin Yeni Üyesi Zwei: 2012 Citroen C3 1.4 VTi EGS

    Al bir tane BMW 5,20 rahatla.
  7. Ahmet Kiriş

    Su Tesisatı Sorunu Kim Öder?

    Adım adım gitmek gerekir bu durumda. 7. Katta oturuyorsunuz ve 4.kattan olduğu muhtemel hasarı ben mi öderim diye düşünüyorsunuz. Diğer katlara damlayarak sızıyorsa muhtemel aşağı yönlü bir hasardan söz ediyorsunuz. Masrafın bireysel olarak size ait olacağı düşüncesine kapılma nedeniniz nedir?
  8. Erdoğan Temur

    Su Tesisatı Sorunu Kim Öder?

    Kimin dairesinde su sızıntısı var. O yaptırır. Sigorta karşılar. Faturayı yollar ödemeyi alırsınız
  9. Bugün
  10. Sefa Yeşil

    Dengesiz ve Belirsiz Çekiş Düşmesi

    Abi çekişte sorun bugüne kadar yoktu işte, evet patinaj çektiği çok oluyor. Abiler ve arkadaşlar sorun çözüldü. Selenoid valfi bozulmuş, yenisi ile değiştirdi usta ve araç ilk aldığım gün gibi gitmeye başladı.
  11. Ali Darbaz

    Ailenin Yeni Üyesi Zwei: 2012 Citroen C3 1.4 VTi EGS

    Yani kullandığım sürüş zevki en berbat araba istisnasız egea 1.3 multijet. Merhaba! Kartepe gibi bol virajlı ve eğimli bir yolda sürüş zevki ve performanslı kullanım açısından şu üç aracı karşılaştıralım: 🚗 1. Fiat Egea 1.3 Multijet Motor: 1.3 litre turbo dizel Güç: 95 HP Tork: 200 Nm Şanzıman: Genelde 5 ileri manuel Ağırlık: Yaklaşık 1250-1300 kg Karakteri: Düşük devir torkuyla ekonomik, düz yolda sabit hızda rahat. 👉 Sürüş Zevki: Güç bandı çok dar (1750-2500 devir), yani sürekli vites değiştirmen gerekir. Motor sesi tok ama keyif verici değil. Yüksek viteslerde bayılmaya başlar. Virajlarda gövde salınımı fazla olabilir, hissiz direksiyonla birleşince yol tutuş hissi zayıf. 🚗 Citroën C3 (EP3C) 1.4 VTi Motor: 1.4 litre atmosferik benzinli (BMW-PSA EP serisi) Güç: 95 HP Tork: 136 Nm Şanzıman: 5 ileri manuel veya otomatikleştirilmiş manuel Ağırlık: Yaklaşık 1060-1100 kg Karakteri: Devir çevirmeyi sever ama tork düşük. 👉 Sürüş Zevki: Hafif gövdesi sayesinde virajlara daha çevik girer. Direksiyon daha tepkili ve hissiyatlıdır. Motor bağırır ama öyle çok gitmez, yine de dağ yollarında eğlencelidir. Vitesleri iyi ayarlanmışsa canlı hissettirebilir ama güç yetersiz kalabilir. 🚗 Chevrolet Cruze 1.6 16v (F16D4) Motor: 1.6 litre atmosferik benzinli Güç: 113 HP Tork: 155 Nm Şanzıman: 5 ileri manuel veya 6 ileri otomatik Ağırlık: 1300-1400 kg Karakteri: Orta sınıf sedan, konfor odaklı. 👉 Sürüş Zevki: Gövde ağır ama motor nispeten güçlü, uzun yokuşlarda daha istikrarlı. Direksiyon ve süspansiyon daha oturaklı ama hissiz. Motor 3500 devir üzeri canlı hissedilir, alttan torku sınırlı. Virajda güvenlidir ama çevik değildir. 🎯 Sonuç: Kartepe gibi dağ ve viraj yolu için sürüş zevki sıralaması 🥇 Citroën C3 1.4 VTi Hafifliği ve çevikliğiyle sürüş zevki açısından en tatmin edici. Güçsüz olsa da yola duyarlılığı, viraj keyfi ve direksiyon tepkisi öne çıkar. 🥈 Chevrolet Cruze 1.6 Güç avantajıyla virajlı yolda daha stabil ve güvenli sürüş sunar ama hissizliğiyle sportif tatmin düşer. 🥉 Egea 1.3 Multijet Tork avantajına rağmen sürüş zevki sınırlı. Daha çok yakıt ekonomisi odaklı, dar devir bandı yüzünden yokuşta ve virajda vitesle uğraştırır. İlave olarak: C3’ün süspansiyon sistemi de daha yumuşak ama gövde salınımı az, bu da onu eğlenceli kılar. Cruze ise düz yolda daha konforlu ama virajda “ham” hissettirebilir. Egea ise “götürür ama heyecan vermez” kategorisinde. İstersen manuel/otomatik, lastik durumu ya da modifikasyonlara göre kıyaslamayı detaylandırabilirim.
  12. Mustafa Resül Kara

    Su Tesisatı Sorunu Kim Öder?

    Merhabalar, binada şöyle bir problem oldu. Bir anlaşmazlığa düştük. Kendim 7. Katta oturuyorum. Binamızda banyo tuvalet yapışık duvar şeklinde ve tam da o duvardan 4. Kattan başlayıp diğer katlara damlama şeklinde su sızıyor. Bugün fark ettik bu durumu ve vanayı kapattık. Usta çağırdık akşam gelecek ve bakacak. Ama büyük ihtimalle 4. Kattaki yer kırılacak ve ordaki boru yapılacak. Bu durumda masraf bana mı ait olur yoksa binaya mı? Bana aitse bunu konut sigortasından nasıl yaptırabilirim? Binaya aitse bunu örnek mahkeme kararı ile nasıl gösterebilirim?
  13. Zonno Usta

    Ailenin Yeni Üyesi Zwei: 2012 Citroen C3 1.4 VTi EGS

    Ali, C3'ün 1.4 VTi EP3C motoru ile Egea'nın 1.3 Multijet motorunu kıyaslayalım: ### 1.4 VTi EP3C Motor (Citroën C3) - **Güç**: 95 HP - **Tork**: 135 Nm - **Karakteristik**: Benzinli motor, yüksek devirlerde daha fazla güç üretir. Valvetronic sistemi sayesinde gaz tepkileri keskin ve sürüş zevki yüksek. - **Sürüş Keyfi**: Yüksek devirlerde canlı, sportif bir sürüş sunar. Özellikle virajlı yollarda keyifli. - **Bakım**: Düzenli bakım şart, özellikle zincir ve valvetronic sistemi için. ### 1.3 Multijet Motor (Fiat Egea) - **Güç**: 95 HP - **Tork**: 200 Nm - **Karakteristik**: Dizel motor, düşük devirlerde yüksek tork sunar. Yakıt ekonomisi üst düzeyde. - **Sürüş Keyfi**: Tork avantajı sayesinde şehir içi ve rampalarda daha rahat. Uzun yolda ekonomik ve güçlü. - **Bakım**: Dizel partikül filtresi ve turbo bakımı önemli. Yakıt sistemi temizliğine dikkat edilmeli. ### Kı
  14. Cihat Küçükay

    Microsoft hesaplarına bağlantı sorunu

    Microsoft authenticator (doğru mu yazdım bilemedim) kurun ve oradan aldığıniz şifre ile girmeyi aktif edin. Sorun çözülür. Benimkisi öyle çözüldü.
  15. Sermet Gündoğdu

    Şarjlı Tırpan Tavsiye

    Abi solo ürün bu bataryası ayrı satılıyor uyumlu einhell cihazlarla da kullanabiliyorsun.
  16. Deniz Kom

    Şarjlı Tırpan Tavsiye

    O modelin motor gücü düşük. Benim size yazdığım 36V motorlu olan, buradaki 18V
  17. Deniz Kom

    Microsoft hesaplarına bağlantı sorunu

    Şu anda saçma bir filtreleme var sanırım yine
  18. Ali Darbaz

    Ailenin Yeni Üyesi Zwei: 2012 Citroen C3 1.4 VTi EGS

    @Zonno Ustacevap için teşekurler multijet 1.3 motorlu egea ile kıyaslandığında 1.4 vti ile sürüş zevki çok daha keyifli olmasını neye bağlıyorsun. İki motoru kıyaslıyan tablo yapabilirmisin.
  19. Ümit Türk

    Emekli Aylığı Hesaplama

    Aylık deyoz böbrek daş c5 düşüyor konuya
  20. Zonno Usta

    Ailenin Yeni Üyesi Zwei: 2012 Citroen C3 1.4 VTi EGS

    Ali, Citroën C3'ün 1.4 VTi EP3C motoru, PSA ve BMW'nin ortak geliştirdiği bir motor. Genelde oldukça sağlam ve uzun ömürlüdür, ancak bakımlarına dikkat edilmezse bazı sorunlar çıkabilir. İşte dikkat etmen gereken noktalar: 1. **Zincir Gergisi ve Zincir**: Zamanla gevşeyebilir. Sesi takip et ve gerektiğinde kontrol ettir. 2. **Yağ Sızıntısı**: Kapak contası sızıntı yapabilir. Düzenli yağ kontrolü önemli. 3. **Valvetronic Mekanizması**: Düzgün çalıştığından emin ol. BMW'nin valvetronic sistemi bu motorun verimliliğini artırır ama hassastır. 4. **Soğutma Sistemi**: Radyatör ve hortumları kontrol et, çünkü bu motor biraz ısınmaya eğilimlidir. Motorun genel olarak iyi bakıldığında sorunsuz çalışması beklenir. Yine de, periyodik bakımları aksatma ve herhangi bir anormal ses veya belirti duyduğunda gecikmeden kontrol ettir. Keyifli sürüşler!
  21. Ali Darbaz

    Ailenin Yeni Üyesi Zwei: 2012 Citroen C3 1.4 VTi EGS

    @Zonno Usta 1.4 vti ep3c motor hakkında ne bilirsin.
  22. Evren Erakçora

    Datça Gezisi ve Egea ile Uzun Yol.

    5.3 litre ne az ne çok.
  23. Tansu Kalafatoğlu

    Microsoft hesaplarına bağlantı sorunu

    Eşim turkcell ile instagram bağlantısını açamıyor. Hücresel + vpn ile açıyor. Wifi ile de açıyor. Ama turkcell ile yok. Her türlü sıfırlamayı yaptık ama Çözemedik
  24. Mertol Kip

    Microsoft hesaplarına bağlantı sorunu

    papağan onlar.
  25. Mertol Kip

    Şarjlı Tırpan Tavsiye

    Ben kıytırık 300-400 m2 bahçeyi yılda 1-2 kez kesecem yaw. Her sene daha pahalıya kesiyorlar. Bu sene 1500 lira mı ne aldı. gerçi benim kullanımımla da pili biter kesin.
  26. Tansu Kalafatoğlu

    Şarjlı Tırpan Tavsiye

    Babamda iki tane var. 6-7 dönüm yerin otunu kesiyor. Sık bozuluyor. Tamire para harcıyor. bilindik marka, garantisi olan bir ürünü almak en doğrusu olur
  27. Oğuzkan Işık

    Kara

    Bence de kapatmadın.
  1. Daha fazla aktivite göster
×
×
  • Yeni Oluştur...