Mehmet Ozyurek 18 Mart 2006 Paylaş 18 Mart 2006 (düzenlendi) Türkiye'nin farklı yol ve iklim koşullarında 100 bin km boyunca test edilen Ford Tourneo Connect, uzun dönem testi boyunca kullanıcılarına önemli sayılabilecek bir sorun çıkartmadı. şehiriçi, uzun yol ve yüklü olarak her şartta kullanılan araç, geniş iç mekanı, güçlü ve ekonomik dizel motoru, başarılı yol tutuşuyla beğeni topladı. Zorlu kış şartlarında kullanılan lastiklerin de yardımıyla Tourneo Connect, her türlü yol koşulunda sorunsuzca ilerledi. Çıkan küçük sorunlar Türkiye çapındaki yaygın Ford yetkili servislerinde kolayca giderilirken, aracın yol yapmasına engel olacak herhangi bir sorun çıkmaması işimizi kolaylaştırdı. İç mekandaki bazı ergonomik sorunlar dışında sürücülerine zor anlar yaşatmayan araç, zorlu ve uzun yolculukları sorunsuzca tamamladı. Hatta fren balatalarının 75 bin km gibi uzun bir periyotta değişmesi üretim ve malzeme kalitesinde yakalanan başarı olarak aracın karnesine yazıldı. 100 bin km tamamlanıp Tourneo Connect tümüyle sökülüp incelendiği zaman aracın başarısı daha net bir şekilde ortaya çıktı. Motor, şanzıman gibi parçalarda ölçülen aşınma değerleri 100 bin km yol yapmış bir araç için son derece düşüktü. Ayrıca, karoser ve egzoz sisteminde yapılan detaylı inceleme sonucunda en küçük bir paslanma belirtisine rastlanmadı. Uzun dönem testinden başarıyla gecen Ford Tourneo Connect, 100 bin km boyunca periyodik bakımları için gittiği servisler dışında kullanıcısına sorun yaşatmayacak, her türlü yol ve iklim koşulunda başarıyla hizmet edecek bir araç olduğunu kanıtladı. Kaynak Oto Show 18 Mart 2006 tarihinde Mehmet tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Can Karacaer 19 Mart 2006 Paylaş 19 Mart 2006 Binek olarak kullanılabilecek bir araba değil... Traktör konforunda, arkasına ancak böbrek taşı düşürmek için oturulur Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Mart 2006 Yazar Paylaş 19 Mart 2006 75 ps motorlu bir connect ile minimum 7-8 bin km. yol yaptım. 90 ps motorlu bir connect' Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 19 Mart 2006 Paylaş 19 Mart 2006 (düzenlendi) Kuzenimin 2005 Model Tourneo connect 90 hp aracı var.Otoyolda benim aracın boş,onunkinde 150-160 kg yük olmasına rağmen yetişmekte oldukça zorlandım.Ancak 4.viteste tam gaz giderek soluğunu kesmesini beklemek zorunda kaldım.5.viteste o artık bir ticari araç benimkiyse bir binek olduğunu anlattı. Yani 90hp deyip geçmemek gerek ne olsa Turbodizel. 19 Mart 2006 tarihinde Cihan Tiftik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 23 Ocak 2007 Paylaş 23 Ocak 2007 (düzenlendi) bir tanıdığımız şirkette connec kullanıyor.arabayı öyle şartlarda kullanıyorlarki at arabasından farkı yok. at arabası bile belki onun kadar olamaz.yağmur camur dağ taş . aldığı kadar yük vs vs . şuana kadar tık yok..ilk günki gibi sorunsuz. cekişi bile deişmiyor.. şunu anladım. şehir icinde binek olarak kullanılırsa bu araba ömürlük.. biraz fazla dikkat edilirse torunluk:) 23 Ocak 2007 tarihinde Ayhan ?ent tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci 23 Ocak 2007 Paylaş 23 Ocak 2007 bu gün bindigim doblonun performansı connect 90 psden daha iyiydi. bence 110 psdende iyi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Ocak 2007 Yazar Paylaş 23 Ocak 2007 Doblonun hangisiydi o.. JTD'miydi.. Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci 23 Ocak 2007 Paylaş 23 Ocak 2007 hangisi oldununu bilmiyorum. performansını unutamıyorum Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 23 Ocak 2007 Paylaş 23 Ocak 2007 (düzenlendi) 1 yıl önce bende doblo kullandım. performans dediğin şey 1 -2 vteslerin cok seri olması.1 ve 2 hatta 3 gercekten seri ama arac cok dengesiz. diğer kullandığım partner veya kangoo gibi değil.virajlarda direksiyonu cok kırıdığımızda cokta yavaş olsa dengesizlik var. sanki stajer yapımı. mesela bir kangoda partnere göre seridir ama partner gibi yola yatkın değildir. ben dobloda bu 3 aracın en iyi özelliklerinin birleştiğini gördüm.. doblonun motor veya yürüyen aksam ömrü 1 yıl 3 yıl ise connectin 10 yıldır.. kim nederse desin yaşadığıma ve piyasada gördüklerime inanırım.kişisel yorumlar ilgilendirme. cok gördüm. bir kişi aracını yanlış kullanıyr veya sorun ona denk geliyor. güzelim aracı yerden yere vuruyor:) haaa bu arada caddy yi asla bunların arasına alamayız. o bambaşka. taksiden farkı yok.200 le giden golf e arkadan sellektör golfu sağa atıyor:) 23 Ocak 2007 tarihinde Ayhan ?ent tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Necat Ertan 26 Ocak 2007 Paylaş 26 Ocak 2007 Ben bu turbo dizellere sinir oluyorum. Yokuşta hep dalga geçer gibi solluyorlar ... Yorum bağlantısı
Cihaner Öztürk 26 Ocak 2007 Paylaş 26 Ocak 2007 Fabrikada 2 tane connect var. Bizim kaptanların yorumu, çok seri araba, yol tutuşu iyi ve biraz fazla yakıyorlar. Ancak sağlamlıklarına diyecek yok. Fabrika yolunda bizi solladıklarına göre (baya dik rampa) motor gücü yeterli olsa gerek. Gerçekten arkada yük yoksa traktör gibi. Bozuk yollarda arkada oturanlar rahatsız oluyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 26 Ocak 2007 Paylaş 26 Ocak 2007 Arkadaşlar ticari araçla 200 ile gidip selektör "yapamıyoruz" diye arabanın performansını kötülüyorsak hata bizdedir. O araçlar 120 den sonra gidilmemesi gereken araçlar. zaten 120 den sonra gidilmemesi gerek herkes için. yakıt konusunda da araçları limitinde kullanan şöförlerimiz (allah ne verirse modunda) olduğundan çok yakıyor diyebiliyoruz. 1.8 TDCI motorlar evet bir öceki jenerasyon. ama genellikle düşük beygirlik araçların motoru daha uzun ömürlü oluyor. turbo basıncı mı düşüktür nedir. tip olarak tourneo you dobloya her zaman tercih ederim. JTD 1.9 motorlu olanlar. ticari bir araç için 75 değil 50 HP olsun. kazaları hep onlar yapıyor trafiği birbirine katıyor. E5 te 120 ile gidiyorum arkamda selektör yapıyorlar. sanki ben gidemem de gitmiyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 26 Ocak 2007 Paylaş 26 Ocak 2007 hiçbir arabanın 0-90 içerisinde zig zag yapmadan normal şartlarda insanları bezdireceğini düşünmüyorum. milletin önündeki boşluğa kesme yapmak için makas atmak mantıklı geliyorsa onu bilemem. bence haksız. Anadol kullansan bile sorun olmaz. tam 10 sene ABD de araç kullandım, en kalabalık kentlerinde de uzun süre kullandım. Bizim sorunumuz sanırım psikolojik. psikopat çok. + polis yok ve iş yapmıyor. kırmızı ışıktan kalkarken arkadaki "KAMYON BOZUNTUSU" selektör yapıyor. in ve vur diyor şeytan. Yorum bağlantısı
Volkan Aydogdu 9 Ekim 2009 Paylaş 9 Ekim 2009 Mehmet bey bu dediklerinize katılıyorum malesef sol şeritin sollama şeriti olduğunu bilmiyor sürücülerimiz...Sağ şerite geçince sanki gururundan birşey kaybediyorlar...120 yi geçip birde çok yakıyor diyorlar...90-100 arası kullan eğer önce kendini aracındakileri ve o yolda evine gitmeye çalışan insanları biraz olsun düşünüyorsan...Bu sayede ekonomide yapmış olursun...Eve 3 dk geç gitmek çok şey kaybettirmez ama ölüme gider gibi çabuk gitmek bir çok can kaybettirir...kimse de başına gelmeden bunu kestiremiyor...Malesef emniyet kemerini takmamanın sanki yarışdaymış gibi araçları sollamanın büyük birşey olduğunu düşünen azımsanmayacak kadar çok sürücü yollarda... Conniye gelirsek; Bu araca fazla yakıyor diyenler acaba ş.dışında kaç km/h hızla gidiyorlar ? 90-100 arasında bence gayet az yakıyor...120 den sonrada fazla yakıyor diyenlere sesleniyorum yaksın deponuzda yakıt kalmasın...2 şerit yolda 195 basanlar varken hele...Sağlamlık açısından kimsenin söyleyeceği bişi olacağını düşünmüyorum karoseri çok sağlam geçen dolmuşa yandan çok şiddetli çarptım çok ufak 2 tane fındık kadar göcük var ve dolmuşun boyası çıkmış sağ ön çamurluğuma...Aracın yol tutuşu ve iç hacmi olarak zaten sınıfının lideri bunu biz değil testler diyor...İç ergonomisi konusunda problemleri olduğu kesin...Buna çözüm bulmalılar...Aracın çekişine birisi negatif yorum yaparsa onlar için elmadağında video çekerim virajlı yolda rampa çıkarken araçların nasıl sağa çekilmek zorunda kaldığını bir çok kez gördüm görüyorumda...(aşırı hız yapmama rağmen...)Ben connim den gayet memnunum 15 bin km kadar kullandım bana bugüne kadar bir kez sorun yaşattı fakat buda benim için iyi oldu diyebilirim...Arkanın makas olması da bence connecte yakışmayan bi durum caddy nin en büyük artısı bu bence zaten bu sınıfta caddy ve connect başı çeker...Fakat herkesin seçimi farklı ekonomik düşünen fiat seçer,sağlam olsun diyen fordu,biraz daha konfor isteyen vw... Yorum bağlantısı
Volkan Aydogdu 9 Ekim 2009 Paylaş 9 Ekim 2009 Ayrıca connectlerde ki görüş açısı hiç birinde yok yan aynalar sayesinde dikiz aynasını kullanmıyorsunuz ve park konusunda aracınızın geniş olması hiç bi sorun teşkil etmeyip en az manevrada aracınızı olduğu yere park edebiliyorsunuz...Belki yan aynaların geniş olması sürtünme yüzeyini arttırdığı için daha fazla yakıt sarfiyatı yaptırıyor olabilir fakat doblo su olan arkadaşım var ve kör noktalar olduğunu söylüyor...Gerçi yeni connectlerde eski yan aynalardan daha küçük aynalar kullanılmış büyük ihtimalle yakıtı azatmak için fakat benim son çıkan connectler haricinde bu aynalar kullanıyor ve güvenlik açısından bence büyük bir artı... Yorum bağlantısı
Erbil Baklan 27 Ekim 2009 Paylaş 27 Ekim 2009 Ayrıca connectlerde ki görüş açısı hiç birinde yok yan aynalar sayesinde dikiz aynasını kullanmıyorsunuz ve park konusunda aracınızın geniş olması hiç bi sorun teşkil etmeyip en az manevrada aracınızı olduğu yere park edebiliyorsunuz...Belki yan aynaların geniş olması sürtünme yüzeyini arttırdığı için daha fazla yakıt sarfiyatı yaptırıyor olabilir fakat doblo su olan arkadaşım var ve kör noktalar olduğunu söylüyor...Gerçi yeni connectlerde eski yan aynalardan daha küçük aynalar kullanılmış büyük ihtimalle yakıtı azatmak için fakat benim son çıkan connectler haricinde bu aynalar kullanıyor ve güvenlik açısından bence büyük bir artı... connect 1,8 2008 modael 64000 km deyim. 100 km. şehir içinde 7,10 litre yakıyor ... geçen gün hesapladım 192 kuruş Yorum bağlantısı
Gökhan Ünal 27 Ekim 2009 Paylaş 27 Ekim 2009 connect 1,8 2008 modael 64000 km deyim. 100 km. şehir içinde 7,10 litre yakıyor ... geçen gün hesapladım 192 kuruş 2008 model 1,8 110 luk glx modeli dayımda var 65,000 km de ve şehir içi 0,20 ile 0,23 kr arası yakıyor gidişide gayet iyi ama araç 160 ı geçmiyor ben mondeo ile arakasından zor gidiyorum ama belli bir devirden sonra binek ve ticari farkı ortaya çıkıyor. hız gerçekten kötü bişey bu tür araçların 120 yi geçmemesi gerek bence. tüm forum üyelerine saygı ve sevgilerimle... Yorum bağlantısı
Beyhan Yılmaz 30 Ekim 2009 Paylaş 30 Ekim 2009 (düzenlendi) Neden belli bi hızdan sonra gitmemeleri gerek yol tutuşunun bineklerden iyi olduğunu iddaa ediyorsunuz sonra belli hızdan yukarı gitmemesi gerek diyorsunuz..Araç hıza göre tasarlanmamış diyeceksiniz..Tek yüksek olan araç connectler doblolar değil sonuçta, neden o kadar büyük motor koydular yük taşısın diye diyeceksiniz o zaman kamyon gibi yaparlarda bilmem kaç motorla 80 90 anca yapıyorlar.. Aktarmalarıyla oynarlardı 200 km illakide güvenli giyor demiyorum sonuçta fakat 200 yaptığınızı iddaa ettiğiniz araçlardan daha fazla yol tutuş tırmanış motor bunları övüyorsanız sizin yaptığınız araçla hiçbir farkı yok arasında... 30 Ekim 2009 tarihinde Beyhan Y?lmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts