Can Alpay Akçiçek 31 Mayıs 2006 Paylaş 31 Mayıs 2006 yanılmıyorsam motorla egsozun birleştiği yerde spiral(ahtapota benzeyen )boru var.bizimkinde ufk tefek delikler varmış.argon kaynakla onarılıyormuş.teknik lisede kaynak öğretmeni bir dostum bu işi yapacak ancak parçayı nasıl sökebiliriz??? Yorum bağlantısı
Cansel Kansu 31 Mayıs 2006 Paylaş 31 Mayıs 2006 taş motoruyla çok rahat sökülür ama geri takmak için kaynatmak şart! Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 31 Mayıs 2006 Paylaş 31 Mayıs 2006 Muhtemelen kaynaklıdır ve kesmen gerekebilir.. Ancak bu parçanın onarılacağını zannetmiyorum.. Çünkü onarılacak bir yapısı yok gibi.. Bence değiştir.. Egsozcularda bu işi 50 liraya halledersin.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 31 Mayıs 2006 Paylaş 31 Mayıs 2006 'Arabasında değişmeyen parça kalmamış Kel adam yazdı: Mehmet abi ben 6 ay önce değiştimİnanmıyorum. Bunu damı değiştirdin... Vites kolu noldu. Değişmiyorsun. Neden.? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 31 Mayıs 2006 Paylaş 31 Mayıs 2006 Ben bir ara sordum bu parçayı 50 lira demişlerdi.. Daha sonra bir usta ses yapıyorsa ortadan kelepçe ile sık sesi kesilir dedi.. Bunu duyan spiralden bir daha ses gelmedi.. Mertolün mesajına kadar ben hep spirali düşünmüştüm.. Pardon arkadaşlar benim yazdıklarım spiral için geçerlidir.. Yorum bağlantısı
Cansel Kansu 31 Mayıs 2006 Paylaş 31 Mayıs 2006 manifoldda küçük delikler neden olsun ki? Yorum bağlantısı
Can Alpay Akçiçek 1 Haziran 2006 Yazar Paylaş 1 Haziran 2006 (düzenlendi) dediğim parça şu galiba.manifolt ancak ben ustaya sorduğumda manifolt değil demişti.manifoltla spiral boru arasında başka ne var ki? katalogtaki resim buradaki katalogdan bakınca arada başka bir şey gözükmüyor.civatayla sabitlenmiş yani sökmesi kolay gibi. 1 Haziran 2006 tarihinde Can Alpay Ak tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmet Kalkan 2 Ağustos 2007 Paylaş 2 Ağustos 2007 selam arkadaşlar benim bir sorunum var bilgisi olan varsa sevinirim.arabam devirden düşüpte vites küçültmemei istediğinde küçültmeyipte gaza dokunduğumda sol alttan bir titreşim sesi geliyor sanki bir sac bir yerlere vuruyor gibi titreşim sesi geliyor.tatildeydim manavgatta bir tamirciye gittim egzos muhafazasındandır önemli değil dedi ama ses beni tedirgin ediyor..saygılar... Yorum bağlantısı
Tamer Ergen 3 Ağustos 2007 Paylaş 3 Ağustos 2007 avans vuruntusu galiba o. bendede vardı. arabayı serviste 97 oktana ayarlattıp yakıtıda 97 oktan almaya başlayınca geçti. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Ağustos 2007 Paylaş 3 Ağustos 2007 Muhtemelen avanstır.. Spiral de ses yapıyor olabilir. Yorum bağlantısı
Ahmet Kalkan 6 Ağustos 2007 Paylaş 6 Ağustos 2007 Mehmet Özyürek yazdı: Muhtemelen avanstır.. Spiral de ses yapıyor olabilir.abi ben bu konulara biraz yabancıyım affına sığınarak soruyorum avans sesi dediğin nedir?sesi gidermek için ne yapmam gerekir.servise gittim test sürüşü yaptılar ama o ses bi türlü gelmedi.sesi tarif ettim egzos un ortasında kazan mı ne diyorlar ondandır önemli değil dediler.bu avans sesini servise bi söylesemmi ki?ilginize teşekkürler Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Ağustos 2007 Paylaş 7 Ağustos 2007 Merruse yazdı: Önce avans ne demek onu bilmek lazım.. Pistonun hareketini 360 derecede tamamladığını zaten biliyoruz. Eğer pistonun en üst noktadaki pozisyonuna üst ölü nokta dersek, ve bu noktayı 0 derece olarak kabul edersek, ateşleme anında pistonun bulunduğu noktanın krangta 0 noktasına göre yaptığı açıya avans denir. Yani aslında siz pistona zaten hareketli olan krangta bir miktar "avans" (kelimenin gerçek anlamı ile) veriyorsunuz demektir. Yani en üst noktada değilde onu biraz geçince ateşlemenin olmasını sağlayarak verimden bir miktar feragat etmek sureti ile dönmeyi kolaylaştırıyorsunuz. Bu sayede krang daha kolay döndüğü için piston daha kolay aşağıya doğru hareket eder ve pistonun hızı artar. Çünkü ivme kazanmasının zor olduğu nokta zaten aşılmıştır. buraya kadar tamamsa gelelim avans vurmasına, Avansın vurması demek, yanma odasında ateşlemenin olması gerekenden daha önce olması sonucu pistonların krang üstündeki yataklara aşırı baskı uygulayarak ses çıkartmasına denir. Bu güçlü bir sestir. Tak tak tak diye ard arda vurma şeklinde gelir. Eğer araç avans vuruyorsa bunun mutlaka bir sebebi vardır. Bunlardan bazıları; 1- Kalitesiz benzin dolayısı ile öngörülenden önce yanma.. Sonuç= Benzinin basınç sebebi ile kendiliğinden ateş alması ve piston üst ölü noktaya geçmeden patlamanın gerçekleşmesi 2- Motor kapağının olması gerekenden fazla taşlanması sonucu kompresyon oranının aşırı artması ve benzinin buna dayanamayarak zamanından önce kendiliğinden alev alması 3- Motorun aşırı besleme uygulaması yapıldığı halde kompresyon oranının aynı kalması iç basıncı arttırırken pistonun sıkıştırma oranını düşürmezseniz, atmosferik motora göre hazırlanmış olan motorunuz ebediyete intikal edebilir. Tabii bu uygulanan basınca göre de değişir. Olması gerekenden yüksek basınç= olması gerekenden önce yanma 4- Ani güç isteklerinde ateşleme sisteminin ateşleme avansını ayarlayamaması sonucu zamansız yanma ve avans vurma.. Bu kısa süreli olur zaten ve keniliğinden sona erer.. Bu arada gaza asılmamak en doğrusu.. Gaz pedalına mümkün olabildiğince nazik davranın..... 5- Sübap ayarının doğru olmaması.... Eğer sübaplarınız olması gereken zamandan geç kapanıyorsa bu da silindire fazla hava girmesine sebep olur ve bunun sonucunda da yanma anından önce yanma odasının basıncının aşırı artmasına sebep olur=avans vurur. 6- Sente ayarının doğru olmaması... Aslında bu da yukarıdaki ile benzer bir olay. Eğer aracınızda egzantrik kayışlı sitemde ise bunda sente adı verilen ayar noktalarıda bulunur. Bunların egzantrik dişlisindeki marker ile örtüşmesi gerekir. Eğer herhangibir sebep ile kayışı çıkarttıysanız bunu doğru yere monte ettirmek zorundasınızdır. Ancak kompresyonu düşmüş motorlarda sente bir yada iki diş kaçırtılarak hava giriş zamanlaması değiştirilerek kompresyon kayıplarını bir miktar telafi etme yoluna gidilir. Eğer ustanız bunu aşırı yaparsa o zamanda avans vurur.. 7- Tevzi makarasında herhangibir form bozukluğu olursa da ateşleme zamanı değişeceğinden avans vurması oluşabilir.. 8- Yanlış ayarlanmış bir yakıt/hava karışım oranıda vuruntuya sebep olabilir. Peki arabanız avans vururda siz uzun süre sallamazsanız ne olur? 1- Yatak sarabilirsiniz. 2- Silindir içindeki ısı çok aşırı artacağından pistonlarınız eriyebilir. (Detonasyon) 3- Krang kesebilirsiniz. 4- Malum modern motorların kapakları aliminyum olduğundan muhtemelen çarpılır ve taşlatmak zorunda kalırsınız. Eh açmışken yarım motorda yapılır tabe.. =$$$$ 5- Her ihtimalde motoru yersiniz.. Kesinlikle ciddiye alınması gereken bir problemdir. Yorum bağlantısı
Ahmet Kalkan 8 Ağustos 2007 Paylaş 8 Ağustos 2007 memet abi yardımın içn teşekkürler önce,bu ses motordanmış gibi gelmiyor bana servisin söylediği o arabanın altındaki egzosun ortasındaki parçadan gibi geliyor bana da.sizin spiral dediğiniz o mu? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Ağustos 2007 Paylaş 8 Ağustos 2007 Spiral; Egzoz manifoldunu egzoza bağlayan parça.. Örgülü gibi bir parçadır.. Bir ara benimkide lüzumsuzluk edip ses yaptı.. Yaşar Usta'nın tavsiyesi ile geçici bir çözümü varmış onu uyguladık.. Tam belinin ortasına çelik bir kelepçe taktım.. Sesi kesildi.. Yenisi egzozcuda 50-60 lira falan, serviste ne kadardır bilmiyorum.. Yorum bağlantısı
Ahmet Kalkan 10 Ağustos 2007 Paylaş 10 Ağustos 2007 anladım abi serviste de bana o dediğin örgülü gibi duran kısmı gösterdiler ses burdandır dediler ama değiştirmene gerek yok böylece idare et dediler.bu aralar ses kesildi zaten.bakalım eğer tekrarlarsa o kelepçe olayını ben de yapayım.yardımların için teşekkürler..... Yorum bağlantısı
Ahmet Kalkan 11 Ağustos 2007 Paylaş 11 Ağustos 2007 Osman kardeş ne dediğini anlayamadım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Ağustos 2007 Paylaş 12 Ağustos 2007 Ahmet Bey.. Osman Bey'in cümlesi konu ile alakalı bir cümle değil.. Benim verdiğim cevapta bir alıntı var dikkatini çektiyse.. Alıntının sahibi de merruse nick'li birisi.. Osman Bey o kişiyi özlemiş galiba Yorum bağlantısı
Ahmet Kalkan 15 Ağustos 2007 Paylaş 15 Ağustos 2007 Mehmet abi ses tekrar başladı.şu kelepçeyi nasıl takmamız gerekiyor yani spiral ezilmeyecek kadar mı ? yoksa biraz daha mı sıkı?bir de egsozcularda 50 -60 lira dediğiniz olan spiraldir heralde kelepçe o kadar tutmaz değil mi? tşk. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Ağustos 2007 Paylaş 15 Ağustos 2007 Kelepçeye ben para vermemiştim.. Spiralin tam ortasına spirali ezmeyecek kadar sıkarak takmıştım.. Yorum bağlantısı
Ahmet Kalkan 15 Ağustos 2007 Paylaş 15 Ağustos 2007 Anladım abi teşekkürler.Bir deneyeyim sonucu bildiririm inşallah. Yorum bağlantısı
İ. Mücahid Çakıroğlu 6 Eylül 2007 Paylaş 6 Eylül 2007 ahmet bey bu yazdığınınz ses ne oldu çözüm bulabildinizmi bndede aynı ses var ama benm ses titrşimli yollarda yani bozuk yollarda yapıyor Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan 9 Şubat 2008 Paylaş 9 Şubat 2008 Geçen gün aracımın yağını değiştirirdikten sonra fark ettim. Gaza basınca tam 4000 devirde sanki egzozun içi parçalanmış gibi, ince bir zırıltı geliyor. Ne hikmetse tam 4000 devirde yapıyor. Orta ve son susturucuyu 9-10 ay önce değiştirmiştim. Garantisi bitmeden taktırdığım yere gittim. Egzozcu aracı kanalda güzelce inceledi fakat sesin kesinlikle egzozdan gelmediğini, bu sesin motor kulaklarından veya bir rulmandan gelebileceğini söyledi. " Egzozcu Matay egzozlarda, garanti süresi içinde değişim yaptığı taktirde , değişim ücretini problemsizce fabrikasından tahsil ettiklerini ve bu nedenle egzozdan olsa hiç sorun etmeden değiştireceğini belirtti. Bende kendisine inandım " Sorum şu olacak acaba motor kulaklarından veya motordaki bir rulmandan dolayı egzoz zırıltısına benzer ses çıkarmı ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts