İçeriğe Yönlendir

Focus II katlanır ayna

Levent Eksen

Recommended Posts

Akan Belen

Çok güzel gerçekten.Ben bu işi anlamıyorum arkadaşın fiestasında var benim focusta yok :nazar:

Yorum bağlantısı
Murat Kavuk
Çok güzel gerçekten.Ben bu işi anlamıyorum arkadaşın fiestasında var benim focusta yok :rolleyes:

Focus 2005'de çıktığında lüks bir özellikdi. O nedenle Avrupada bile ancak en üst donanımlarında var hala. Otosan getirmedi, daha da getirmez. Focus 3'de var ama :)

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Bahadır Kızılkaya

Yukarı doğru kapanması dehşetül vahşet olmuş ,) ucuz olsa hemen gidip yaptırayım?

Yorum bağlantısı
Mehmet Sevgin
aslında çok güzel ama aynalar park halindeyken arabayı koruyor kapalı olduklarında biri muhakkak çarpabiliyor eski aracım honda idi ve çok güzel modifiye etmiştim kapının önünde aynalar kapalı olduğu için çöp kamyonu sağ tarafını komple biçmişti ve ogün bugundür aynaları kapatmıyorum :hahahoho:

Kesinlikle öyle. :rofl:

Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven

Katlanır aynaları kapatmayınca da otoparkta otopark görevlisi aynaları manuel sanıp zorla kapatarak dişlisini kırabiliyor.

Yorum bağlantısı
Emrah Eraykaç
bu katlanır aynaları yetkili servisler getirebilir. focus rs lerde standart olarak sunuluyor. fII içinde getirtilip taktırılabilir diye düşünüyorum sonuçta orjinal parça

Cihan Bey

Bugün servise sordum ama maalesef getirmiyorlar.

başka bir şekilde temin etme şansımzı varsa

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Çağlar Bayur

Kaşkay da zaten düğme ile katlanabilen bir ayna var, bunu marşa bağlıyorlar sadece.

Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan
Katlanan aynayı araca takar takmaz çalışması söz konusu değil. Araya bir modül yapılacak. Yani katlanan ayna + Modül lazım.

Bu nissan için bir modül. Focusa olmaz. Ama modül yapmak zor değil. Akıllı bir elektrikçi kendi yapar.

Yani sadece modülle iş bitmiyor :lol2:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...