İçeriğe Yönlendir

Ebay'den alışveriş yapmak

Levent Eksen

Recommended Posts

Misafir

Ebaydan herşey ülkemize yollanıyor orda yazmasa bile ama ek kargo ücreti çıkıyor ben sürekli alışveriş yapıyorum Geliş süresi 1ayla 3buçuk ay arası değişiyor ben hiç araç parçası getirtmedim ama burda ek vergiye tabi tutulabilirsiniz ayrıca bir kişi senede sadece 5 adet kargo getirtebiliyor boyut ne olursa olsun

Ayrıca sunuda Söylemek isterim ki Amazon üzerinde varsa ordan alabilirsiniz bu sitede Ücretler vergiler dahil oluyor

Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

Yasin hocam turkiyeye gonderilmemektedir diyor shippingte

Yorum bağlantısı
Misafir

Ben buna bakmadım genel olarak yazdım Tuna bey Çin'den gelen bir üründe banada arkadaş gelmio dedi mesaj çektik süre uzun olduğu için yollanmaz cevabı gelmişti süre sorun deil deyip kargosunu yapmışlardı tabi yaklaşık 3ayda geldi gemilerle gelmiş

Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren

ptt genel müdürlüğünde takılır verdiğiniz para boşa gider çok uğraştırırlar.

Yorum bağlantısı
KaanDemirAKARI

Türkiyeye yollaması için mesaj atmanız gerekiyor.Sanırım 30 40 euro kargo parası çıkabilir.Bir sorun...

Yorum bağlantısı
Kazım Yılmaz

Sürekli yurtdışından (Ebay, amazon, aliexpress, dx,mp4nation vs...) alışveriş yapıyorum. Geçen yıl yaklaşık 60 civarında kendim ve arkadaşlarım için alışveriş yaptım.

5 adet kargo sınırı yok bilginize...

Ebaydan herşey ülkemize yollanıyor orda yazmasa bile ama ek kargo ücreti çıkıyor ben sürekli alışveriş yapıyorum Geliş süresi 1ayla 3buçuk ay arası değişiyor ben hiç araç parçası getirtmedim ama burda ek vergiye tabi tutulabilirsiniz ayrıca bir kişi senede sadece 5 adet kargo getirtebiliyor boyut ne olursa olsun
Ayrıca sunuda Söylemek isterim ki Amazon üzerinde varsa ordan alabilirsiniz bu sitede Ücretler vergiler dahil oluyor

Yorum bağlantısı
Misafir

Sürekli yurtdışından (Ebay, amazon, aliexpress, dx,mp4nation vs...) alışveriş yapıyorum. Geçen yıl yaklaşık 60 civarında kendim ve arkadaşlarım için alışveriş yaptım.

5 adet kargo sınırı yok bilginize...

Bunuda öğrenmiş olduk saolun Kazım bey alış veriş yapan bi arkadaşım söylemişti demekki doğru değilmiş
Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

Bende deligibi alisveris yapiyorum ebaydan aliexpressten kargo sınırı falan yok sadece 150 dolardı sanırım yanlış hatirlamiyrsam gumruk olayi çıkıyor

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Konunuz birleştirilmiştir. Lütfen forumda arama yapmadan konu açmayınız.

Yorum bağlantısı
Kazım Yılmaz

Sınırları zorlarız :)

Sinir bize sokmez [emoji48]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...