Gökhan Bingöl 17 Şubat 2007 Paylaş 17 Şubat 2007 Arka tamponda bulunan çeki halat kapağının yerinde olmadığını farkettim.Ya birisi söktü ya da yolda kendiliğinden düştü.Üstelik parça tınakla tutturulmuş olmasına rağmen birde yapıştırılmıştı.Servise sordum 26 lira parça fiyatı+15 lira işçilik dediler.Mecburen taktırdım.Üstelik bu sefer japon yapıştırıcısıyla yapıştırdım http://www.otoclubturkiye.com/forum/public/style_emoticons/default/lol.gif Tüm arkadaşlara kapağınızı sağlama alın derim.Yoksa plastik bir parçaya 41 lira ödersiniz benim gibi :huh: Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Şubat 2007 Paylaş 17 Şubat 2007 Aynı rekt focustan adada başka var mı.. Yorum bağlantısı
Gökhan Bingöl 17 Şubat 2007 Yazar Paylaş 17 Şubat 2007 Aynı rekt focustan adada başka var mı.. Var da söküldüğünü düşünmüyorum abi.Tatilden döndüğüm sabahı farkettim.O gün çok zor şartlarda geldim.Yaklaşık 200 km zincirle geldim.Kar buz ... Heralde o zaman düştü. Yorum bağlantısı
Resul Kerim Aydın 17 Şubat 2007 Paylaş 17 Şubat 2007 gecen sene bende ondekı karlık ve sızın gıbı arkadakı cekı halat kapagını dusurdum ama sadece andekı sorgulu karlıgı taktım dedıgınız gıbı kapak pahallı oldugu ıcın yaptırmadım nasıl olsa hurdacıların oraya gıderım Yorum bağlantısı
Halil Gümüş 18 Şubat 2007 Paylaş 18 Şubat 2007 Servise sordum 26 lira parça fiyatı+15 lira işçilik dedileryazık günah yahu, şu fiyata bak! Yorum bağlantısı
Can Karacaer 18 Şubat 2007 Paylaş 18 Şubat 2007 Parça fiyatını anladım da işçilik ne yahu... Tırnaklarını geçirip yerine takmıyorlar mı? Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 18 Şubat 2007 Paylaş 18 Şubat 2007 Orjinal ise boyasız geliyor boya için almışlardır o parayı. Yorum bağlantısı
Gökhan Bingöl 18 Şubat 2007 Yazar Paylaş 18 Şubat 2007 (düzenlendi) Parça boyasız geliyor arkadaşlar boya parası aldılar.İşi garantiye aldım Selo sökerler tekrar neme lazım.Gerk olacağını sanmıyorum.Önde olsa beni çekerler ama benim kimseyi çekmeye niyetim yok http://www.otoclubturkiye.com/forum/public/style_emoticons/default/lol.gif 18 Şubat 2007 tarihinde G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Şubat 2007 Paylaş 18 Şubat 2007 Parça boyasız geliyor arkadaşlar boya parası aldılar.İşi garantiye aldım Selo sökerler tekrar neme lazım.Gerk olacağını sanmıyorum.Önde olsa beni çekerler ama benim kimseyi çekmeye niyetim yok http://www.otoclubturkiye.com/forum/public/style_emoticons/default/lol.gifSeni arkadan çekmeleri gerekirse, Yorum bağlantısı
Gökhan Bingöl 18 Şubat 2007 Yazar Paylaş 18 Şubat 2007 Seni arkadan çekmeleri gerekirse, O zaman 40 liranın hesabı yapılacak zaman değildir derim ve kırarım kapağı abi http://www.otoclubturkiye.com/forum/public/style_emoticons/default/lol.gif Yorum bağlantısı
Tamer Ergen 8 Mart 2007 Paylaş 8 Mart 2007 Arka tamponda bulunan çeki halat kapağının yerinde olmadığını farkettim.Ya birisi söktü ya da yolda kendiliğinden düştü.Üstelik parça tınakla tutturulmuş olmasına rağmen birde yapıştırılmıştı.Servise sordum 26 lira parça fiyatı+15 lira işçilik dediler.Mecburen taktırdım.Üstelik bu sefer japon yapıştırıcısıyla yapıştırdım Tüm arkadaşlara kapağınızı sağlama alın derim.Yoksa plastik bir parçaya 41 lira ödersiniz benim gibi :huh: önce geçmiş olsun. benimde başıma böyle bir olay gelmişti geçen sene. yalnız ben 16 ytl ile kurtardım. işçilik falan almadılar. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 Mart 2007 Paylaş 8 Mart 2007 Bugun ilginç birşey oldu dikkatli okuyun: Fusion'u ford yetkili servisten dün akşam aldım. eve geldim. Malum hava ve polen filtrelerini değiştirdik babında bir torba ile arabaya koyuyorlar. Torbanın içinden BEYAZ, bu bahsedilen kapaktan çıktı. Fusion kapağı değil. (zaten benim araba yeşil!) Beyaz Focus kapağı isteyen varsa ya da dün şahsuvaroğlu'nda arabasının çöeki kapağını kaptıran varsa kapağı bende haberiniz olsun Yorum bağlantısı
İbrahim Özdoğan 8 Mart 2007 Paylaş 8 Mart 2007 Filtrelerin de sizin arabanın olduğu ne malum. Yorum bağlantısı
Tamer Ergen 8 Mart 2007 Paylaş 8 Mart 2007 (düzenlendi) yahu zaten bunun işçiliği ne olaki ... alın parçayı kendiniz takın .. ne utanmaz herif bunlar yahu ... işçilik olarak boyama ücreti alıyorlar 29 Nisan 2010 tarihinde Ayhan Onaran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci 8 Mart 2007 Paylaş 8 Mart 2007 yahu zaten bunun işçiliği ne olaki ... alın parçayı kendiniz takın .. ne utanmaz herif bunlar yahu ... işçilik söküp takma degil. parça boyama işçiligi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Mart 2007 Paylaş 8 Mart 2007 Filtrelerin de sizin arabanın olduğu ne malum.Güzel soruydu :alkis: Yorum bağlantısı
Gökhan Bingöl 8 Mart 2007 Yazar Paylaş 8 Mart 2007 işçilik söküp takma degil. parça boyama işçiligi. Aynen öyle. Yorum bağlantısı
Sezgin Koçak 20 Mart 2007 Paylaş 20 Mart 2007 günaydın gökhan bey çeki halat kapagı yerlisi var orjinal gibi elimizde mevcut.fiyatı.12ytl kolay gelsin Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Mart 2007 Paylaş 20 Mart 2007 Sezgin Bey, Yusuf Bey, Biriniz kalkıp biriniz oturuyorsunuz. Aynı konuya aynı şeyleri yazıyorsunuz.. Bence siz ikinizde yazmayın.. Yorum bağlantısı
Halil Gümüş 20 Mart 2007 Paylaş 20 Mart 2007 rakip servisler mi acaba? http://www.otoclubturkiye.com/forum/public/style_emoticons/default/lol.gif Yorum bağlantısı
Gökhan Bingöl 20 Mart 2007 Yazar Paylaş 20 Mart 2007 Teşekkür edrim arkadaşlar.Ben kapağı çoktan taktırdım bile. Yorum bağlantısı
Nuri Güngör 20 Mart 2007 Paylaş 20 Mart 2007 Benimde aynı kapağın öndeki düşmüştü. Araç garanti kapsamında olmasından dolayı ücretsiz talep ettim. Ancak bayağı sorun çıkardılar. Gerçi sonunda ücretsiz taktırabildim ama başka focuslarda da o kapağın olmadığını gördüm dikkat etmek lazım..garantiden degiştirmeleri ilginç gercekten benim araçta arkadaki kapak yerinde yok otokoç a mail attım garanti kapsamında degişmesi için bakalım ne cevap gelecekgünaydın gökhan bey sezgin koçak çeki kapagı serviste pahalıdır bizlerde kinin servisteki parcay la hicbir farkı yok yerlidir ama orjinal gibi bilgin olsun.fiyatı.12ytl kolay gelsinbu 12 ytl ye boyama ve takma ücreti dahil mi yoksa sadece kapak fiyatı mı Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 20 Mart 2007 Paylaş 20 Mart 2007 BENDE BEYAZ KAPAK VAR NURİ BEY. ama istanbuldayım. haberiniz olsun. Yukarda bahsettiğim gibi benim arabada unutmuşlar. Yorum bağlantısı
İsa Köse 31 Temmuz 2008 Paylaş 31 Temmuz 2008 Yeni konu açmak istemedim. Burada aynı konu konuşulmuş zaten. Memlekete giderken yeni mıcır dökülmüş bir yoldan geçmek zorunda kaldım. Taş yağmuruna maruz kalmamak için de önde giden ben olmalıydım ve öyle oldu. İşte bu sırada arka çeki demiri kapağı düşmüş. Mıcır taşları takur tukur sıçrıyordu zaten aracın altına. Demek oraya da denk gelmiş ve kapağı söküp atmış. Çok canım sıkıldı ve çok çirkin görünüyor. Memlekette aramadım bile. Nasılsa bulamayacağım diye. Dün Bursa'ya döndüm. Yetkili servise sordum. (Sönmez-Koç Bursa) 27 YTL dediler. Bir de 2 gün boya için bekleyeceksiniz dediler. Bu başlıkta okuduklarıma göre buna boya işçiliği dahil değil. Yani 15 YTL de boya olsa. 42 YTL vereceğim bu kapağa. YUH. :angry2: Bakalım başka bir yerden bulabilecek miyim? Aslında 5 YTL b ile etmez ama arabaya arkadan bakınca çok kötü görüntü veriyor. Demir gri kapağı olan var mı? (Beyazı boyatsak mı yoksa Mehmet Bey?) Yorum bağlantısı
Emre Ege 19 Aralık 2009 Paylaş 19 Aralık 2009 Konu zaten açılmış olduğu için yeni konu açmak istemedim.Benim 2004 focusun da arka çeki demir kapağı yerinde yok..Rengi bordo..Bildiğiniz bi web sitesi veya yer varsa yazarmısınız. Yorum bağlantısı
Recommended Posts