İçeriğe Yönlendir

Çeki halatı kapağı

Gökhan Bingöl

Recommended Posts

Gökhan Bingöl

Arka tamponda bulunan çeki halat kapağının yerinde olmadığını farkettim.Ya birisi söktü ya da yolda kendiliğinden düştü.Üstelik parça tınakla tutturulmuş olmasına rağmen birde yapıştırılmıştı.Servise sordum 26 lira parça fiyatı+15 lira işçilik dediler.Mecburen taktırdım.Üstelik bu sefer japon yapıştırıcısıyla yapıştırdım http://www.otoclubturkiye.com/forum/public/style_emoticons/default/lol.gif

Tüm arkadaşlara kapağınızı sağlama alın derim.Yoksa plastik bir parçaya 41 lira ödersiniz benim gibi :huh:

Yorum bağlantısı
Gökhan Bingöl

Aynı rekt focustan adada başka var mı..

Var da söküldüğünü düşünmüyorum abi.Tatilden döndüğüm sabahı farkettim.O gün çok zor şartlarda geldim.Yaklaşık 200 km zincirle geldim.Kar buz ...

Heralde o zaman düştü.

Yorum bağlantısı
Resul Kerim Aydın

gecen sene bende ondekı karlık ve sızın gıbı arkadakı cekı halat kapagını dusurdum ama sadece andekı sorgulu karlıgı taktım dedıgınız gıbı kapak pahallı oldugu ıcın yaptırmadım nasıl olsa hurdacıların oraya gıderım

Yorum bağlantısı
Halil Gümüş

Servise sordum 26 lira parça fiyatı+15 lira işçilik dediler

yazık günah yahu, şu fiyata bak!
Yorum bağlantısı
Can Karacaer

Parça fiyatını anladım da işçilik ne yahu... Tırnaklarını geçirip yerine takmıyorlar mı?

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Tamer Ergen

Arka tamponda bulunan çeki halat kapağının yerinde olmadığını farkettim.Ya birisi söktü ya da yolda kendiliğinden düştü.Üstelik parça tınakla tutturulmuş olmasına rağmen birde yapıştırılmıştı.Servise sordum 26 lira parça fiyatı+15 lira işçilik dediler.Mecburen taktırdım.Üstelik bu sefer japon yapıştırıcısıyla yapıştırdım :)

Tüm arkadaşlara kapağınızı sağlama alın derim.Yoksa plastik bir parçaya 41 lira ödersiniz benim gibi :huh:

önce geçmiş olsun. benimde başıma böyle bir olay gelmişti geçen sene. yalnız ben 16 ytl ile kurtardım. işçilik falan almadılar.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Bugun ilginç birşey oldu dikkatli okuyun:

Fusion'u ford yetkili servisten dün akşam aldım. eve geldim. Malum hava ve polen filtrelerini değiştirdik babında bir torba ile arabaya koyuyorlar.

Torbanın içinden BEYAZ, bu bahsedilen kapaktan çıktı. Fusion kapağı değil. :) (zaten benim araba yeşil!)

Beyaz Focus kapağı isteyen varsa ya da dün şahsuvaroğlu'nda arabasının çöeki kapağını kaptıran varsa kapağı bende haberiniz olsun :)

Yorum bağlantısı
İbrahim Özdoğan

Filtrelerin de sizin arabanın olduğu ne malum.

Yorum bağlantısı
Tamer Ergen
(düzenlendi)

yahu zaten bunun işçiliği ne olaki ... alın parçayı kendiniz takın .. ne utanmaz herif bunlar yahu ...

işçilik olarak boyama ücreti alıyorlar

tarihinde Ayhan Onaran tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci

yahu zaten bunun işçiliği ne olaki ... alın parçayı kendiniz takın .. ne utanmaz herif bunlar yahu ...

işçilik söküp takma degil. parça boyama işçiligi.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Filtrelerin de sizin arabanın olduğu ne malum.

Güzel soruydu :alkis:
Yorum bağlantısı
Gökhan Bingöl

işçilik söküp takma degil. parça boyama işçiligi.

Aynen öyle.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Sezgin Koçak

günaydın gökhan bey çeki halat kapagı yerlisi var orjinal gibi elimizde mevcut.fiyatı.12ytl kolay gelsin

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Sezgin Bey, Yusuf Bey,

Biriniz kalkıp biriniz oturuyorsunuz. Aynı konuya aynı şeyleri yazıyorsunuz..

Bence siz ikinizde yazmayın..

Yorum bağlantısı
Gökhan Bingöl

Teşekkür edrim arkadaşlar.Ben kapağı çoktan taktırdım bile.

Yorum bağlantısı
Nuri Güngör

Benimde aynı kapağın öndeki düşmüştü. Araç garanti kapsamında olmasından dolayı ücretsiz talep ettim. Ancak bayağı sorun çıkardılar. Gerçi sonunda ücretsiz taktırabildim ama başka focuslarda da o kapağın olmadığını gördüm dikkat etmek lazım..

garantiden degiştirmeleri ilginç gercekten benim araçta arkadaki kapak yerinde yok otokoç a mail attım garanti kapsamında degişmesi için bakalım ne cevap gelecek

günaydın gökhan bey sezgin koçak çeki kapagı serviste pahalıdır bizlerde kinin servisteki parcay la hicbir farkı yok yerlidir ama orjinal gibi bilgin olsun.fiyatı.12ytl kolay gelsin

bu 12 ytl ye boyama ve takma ücreti dahil mi yoksa sadece kapak fiyatı mı
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

BENDE BEYAZ KAPAK VAR NURİ BEY. ama istanbuldayım. haberiniz olsun. Yukarda bahsettiğim gibi benim arabada unutmuşlar.

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
İsa Köse

Yeni konu açmak istemedim. Burada aynı konu konuşulmuş zaten.

Memlekete giderken yeni mıcır dökülmüş bir yoldan geçmek zorunda kaldım. Taş yağmuruna maruz kalmamak için de önde giden ben olmalıydım ve öyle oldu. İşte bu sırada arka çeki demiri kapağı düşmüş. Mıcır taşları takur tukur sıçrıyordu zaten aracın altına. Demek oraya da denk gelmiş ve kapağı söküp atmış.

Çok canım sıkıldı ve çok çirkin görünüyor. Memlekette aramadım bile. Nasılsa bulamayacağım diye. Dün Bursa'ya döndüm. Yetkili servise sordum. (Sönmez-Koç Bursa) 27 YTL dediler. Bir de 2 gün boya için bekleyeceksiniz dediler. Bu başlıkta okuduklarıma göre buna boya işçiliği dahil değil. Yani 15 YTL de boya olsa. 42 YTL vereceğim bu kapağa. YUH. :angry2:

Bakalım başka bir yerden bulabilecek miyim? Aslında 5 YTL b ile etmez ama arabaya arkadan bakınca çok kötü görüntü veriyor.

Demir gri kapağı olan var mı? :rolleyes: (Beyazı boyatsak mı yoksa Mehmet Bey?)

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...

Konu zaten açılmış olduğu için yeni konu açmak istemedim.Benim 2004 focusun da arka çeki demir kapağı yerinde yok..Rengi bordo..Bildiğiniz bi web sitesi veya yer varsa yazarmısınız.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...