İçeriğe Yönlendir

Çeki halatı kapağı

Gökhan Bingöl

Recommended Posts

Yetkin Akın

Madem bu kadar pahalı bir malzeme o kısıma göre BORDO bant kesip yapıştırın gitsin en ucuz bu şekilde halledersiniz. :p

Konu zaten açılmış olduğu için yeni konu açmak istemedim.Benim 2004 focusun da arka çeki demir kapağı yerinde yok..Rengi bordo..Bildiğiniz bi web sitesi veya yer varsa yazarmısınız.
Yorum bağlantısı
Sedat Can
(düzenlendi)

Aynı sıkıntı bende de vardı. Arka tampon kapağı aracı aldığımda yoktu. Ankarada Başer Otomotive sordum yok, birkaç parçacı gezdim yok. Kapak boyutlarını ölçerek (elim yatkındır bu gibi işlere :p ) aynı boyutta bir plastik kestim ve iki tarafına da küçük vida yerleştirdim. Kapağı boyattıktan sonra taktım, taş gibi de oldu, 1 yıldır kullanıyorum.

dsc03685s.jpg

tarihinde Sedat Can tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serdar Akgül

Benimde ön çeki demiri kapağı düşmüştü, serviste pahalı olan bu parçayı bir siteden 5 liraya almıştım. Sonra boya malzemesi satan yerde farklı renk tonlarında siprey boyalar mevcut oluyor, aracımın rengine çok yakın bir tonda ( Belli bile olmuyor neredeyse) 1,5 liraya siprey boya alıp boyadım. Sonuç canavar gibi :) Servise gidip ufak bir kapak içim en az 45-60 civarı para ödemenize hiç gerek yok..

Yorum bağlantısı
İsa Köse
(düzenlendi)
Konu zaten açılmış olduğu için yeni konu açmak istemedim.Benim 2004 focusun da arka çeki demir kapağı yerinde yok..Rengi bordo..Bildiğiniz bi web sitesi veya yer varsa yazarmısınız.

Emre Bey, başıma geldi, sizi anlıyorum. Burada aradığınız parça var. Yalnız fiyatı pahalı 20 TL. Bence bu para verilmez. Ben geçen sene çok aradım. Civarınızdaki çıkmacılara, parçacılara bir bakın. En sonunda bir parçacıda orjinalini buldum. 7-9 TL arası birşeydi. Tabiki boyasızdı, boyatmak için de bakım zamanını bekledim. Yetkili serviste araca bakım yapılırken -hayrına- boyattırmıştım. :)

tarihinde ?sa K tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Aziz Türkmen

Bugun ben de arka tampon çeki demiri kapağımın olmadığını farkettim... :unsure2: Cidden ufacık bir parça ama eksikliği çok belli oluyor. Benim aracım HB olduğu için kapak boyasız yani siyah, plastik renginde ve de yuvarlak...

Artık parçacılara, servislere ya da çıkmacılara fln bakacağım... Boya sorunu olmadığı için boya ve işçilik parası vermeyeceğim sonuçta. Olmadı internetteki sitelerden alacağım, ancak orada da şöyle bir sorun var; ürün fotografı yok... yanlış kapaktan almak istemiyorum, sedanların ki farklı bildiğiniz gibi.

Yakın zamanda bu kapaktan temin eden varsa ve yardımcı olabilirse çok sevinirim; internet ya da Ankara'daki bir yerden...

Teşekkurler...

Yorum bağlantısı
Nuri Güngör
BENDE BEYAZ KAPAK VAR NURİ BEY. ama istanbuldayım. haberiniz olsun. Yukarda bahsettiğim gibi benim arabada unutmuşlar.

Hocam cok geçmiş üzerinden konuyu takip etmemişim duruyor mu kapak hala :D

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Bende de 2005 sedan paralament mavisi kapak olacaktı bir bakayım yarın :D Lazım olan olur.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Aziz Türkmen
Bugun ben de arka tampon çeki demiri kapağımın olmadığını farkettim... :i-ih2: Cidden ufacık bir parça ama eksikliği çok belli oluyor. Benim aracım HB olduğu için kapak boyasız yani siyah, plastik renginde ve de yuvarlak...

Artık parçacılara, servislere ya da çıkmacılara fln bakacağım... Boya sorunu olmadığı için boya ve işçilik parası vermeyeceğim sonuçta. Olmadı internetteki sitelerden alacağım, ancak orada da şöyle bir sorun var; ürün fotografı yok... yanlış kapaktan almak istemiyorum, sedanların ki farklı bildiğiniz gibi.

Yakın zamanda bu kapaktan temin eden varsa ve yardımcı olabilirse çok sevinirim; internet ya da Ankara'daki bir yerden...

Teşekkurler...

kapağımı bugun temin ettim Otokoçtan. haftasonu cıkmacılara bakmıstım biraz ama bulamadım. Ben de Otokoçtan aldım, 22 TL ye. internette bazı sitelerde daha ucuza vardı ama güven veren siteler değildi. Bir de parça adı net yazılmamıştı, sedan mı hatchback mi makyaj öncesi mi sonrası mı gibi sıkıntılar vardı... fiyat da uçuk, büyük bir mevla olmadıgı için uğraşmak istemedim...

yapıştırıp taktım :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Demirci
Filtrelerin de sizin arabanın olduğu ne malum.

söktürüp bakın en iyisi değişmişmi diye

Yorum bağlantısı
Murat Koçar

benimkide çalındı nerden temin ederim çıkmada olabilir renk fark etmez ben boyarım 2005 focus 1 hb arka tampon

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Zühtü Kaya

benn arabayı aldığımda aracı yıkattırdım bir baktım arkada o boyutta kesilmiş bir siyah kağıt vardı(şu etiket misali arkasındaki kağıdı kaldırınca bir tarafı yapışanlardan) torpidoda kesilen yapışkan kağıdın diğer yarısı duruyordu o boyutta kesip yapıştırdım.Araba koyu lacivert olduğu halde siyah yapıştırma kağıdı hiç bellli olmuor.(İşin komik yanı ben o diliği başta lpg çıkış deliği diye açmışlar heralde diye düşünüp aracın altına baktım çeki demiri nerede diye aaa bir de ne göreyim çeki demiri deliğin içinde :D:rofl:

Yorum bağlantısı
Zühtü Kaya
Aynı sıkıntı bende de vardı. Arka tampon kapağı aracı aldığımda yoktu. Ankarada Başer Otomotive sordum yok, birkaç parçacı gezdim yok. Kapak boyutlarını ölçerek (elim yatkındır bu gibi işlere ;) ) aynı boyutta bir plastik kestim ve iki tarafına da küçük vida yerleştirdim. Kapağı boyattıktan sonra taktım, taş gibi de oldu, 1 yıldır kullanıyorum.

dsc03685s.jpg

ben internet sitesinde bu parçayı 9 liraya gördüm.kızma ama bence emanet durmuş diyeceksin idare ediyor mu elbette eder ancak bence bir on daha ver boyat içine de sinsin.Benim bir kaç parça değişecek parçam var onları sipariş verirken onuda sipariş vereceğim.

Yorum bağlantısı
  • 4 yıl sonra...
Kutay Altunordu

Konu açılalı yıllar geçmiş ama sıfırdan konu açmak istemedim 2010 focus arka çeki demiri kapağı düşmüş yorumları okudum ama bi kapağada servsite 45 lira vermek insanın içine oturur bunu kolay ve ucuz yoldan istanbulda nerde bulabiliriz veya güvenilir bi internet sitesi verebilirmisiniz o kapak olmadanda çok iğrenç gözüküyor :/ http://i.hizliresim.com/oAD7kX.jpg

Yorum bağlantısı
Koray Demir

Konu açılalı yıllar geçmiş ama sıfırdan konu açmak istemedim 2010 focus arka çeki demiri kapağı düşmüş yorumları okudum ama bi kapağada servsite 45 lira vermek insanın içine oturur bunu kolay ve ucuz yoldan istanbulda nerde bulabiliriz veya güvenilir bi internet sitesi verebilirmisiniz o kapak olmadanda çok iğrenç gözüküyor :/ http://i.hizliresim.com/oAD7kX.jpg

Merkez otoda mevcut 5 küsür lira

http://www.yedekparcaford.com/?urun-2481-focus-sedan-ceki-demir-kapagi-arka-2008-2011-yerli

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...