Fırat Bozkurt 26 Mart 2007 Paylaş 26 Mart 2007 Öncelikle hepinize iyi forumlar diliyorum; Kıbrısta öğrenci olarak bulunmaktayım ve bulunduğum ülkenin nasıl bir iklime sahip olduğunu anlayamamış bir Mersinli olarak (üstelik arasında 60 km olmasın rağmen) sabah pırıl pırıl olan hava öğleden sonra yerini görülmemiş şiddette yağmur ve doluya bıraktı. Buraya kadar herşey normal ama yanımdan geçen kamyonun ön camımı çamura bulamasıyla işler değişmeye başladı cam suyunu kullanarak camı temizledikten sonra yol bilgisayarının altındaki cam suyu seviyesi ışığının yandığını farkettim ve okulun çeşmesine gelerek doldurmak istedim tam damacanayı doldurdum geldim, o da ne? Kaput açılmıyor, anahtar giriyor ancak ne sağa ne sola kıpıramıyor.Yağmur hala ara ara yağıyor ama ben su koyamıyorum,bir kerede Mersinde servisteyken kitlemişti kendini böyle neyseki açmışlardı. Ne yapacağımı şaşırdım servise gitsem Kıbrısta hayatın ne kadar pahalı olduğunu bilenler ne kadar para ödeyip çıkacağımı tahmin edebilirler bir öğrenci olarak bütçemi çok sarsacağından eminim.Ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Yorum bağlantısı
Fırat Bozkurt 27 Mart 2007 Yazar Paylaş 27 Mart 2007 Hala açabilmiş değilim. Bir bilgisi olan yok mu acaba? Yorum bağlantısı
Burak Balıkçı 27 Mart 2007 Paylaş 27 Mart 2007 Kıbrısta şu günlerde soğukluk derecesi nasıl bilmiyorum ama anahtar yuvaya giriyorsa, çakmak ile ısıtıp takın bir kaç saniye beklettikten sonra çevirmeyi deneyin. Gerçi saçma gibi geliyor insana ama belki işe yarar. Yorum bağlantısı
Fırat Bozkurt 28 Mart 2007 Yazar Paylaş 28 Mart 2007 Cevaplar için teşekkür ederim; dün servise götürdüm arabayı allahtan Mersinli bir hemşehrim çıktı servisten o ilgilendi, kilit hernedense içeri kaçmış ondan açılmıyormuş. WD40 sıktı biyerleri sıkıştırdı normale döndü. Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 28 Mart 2007 Paylaş 28 Mart 2007 kilit hernedense içeri kaçmış ondan açılmıyormuş. o kadar üstüne gitme demiştim.büyüme çağında olur böyle şeyler Yorum bağlantısı
Cem German 28 Ocak 2010 Paylaş 28 Ocak 2010 Arkadaşlar merhaba.. Aracımın motor kaputu açılmıyor. Anahtarı soktuğumda her iki yöne de dönmüyor. Neden olabilir...Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Ocak 2010 Paylaş 28 Ocak 2010 Araç lifte alınıp, alttan el ile açılacak.. Daha önce başına bu iş gelenler böyle açmış... Yorum bağlantısı
Cem German 28 Ocak 2010 Paylaş 28 Ocak 2010 Araç lifte alınıp, alttan el ile açılacak.. Daha önce başına bu iş gelenler böyle açmış... Peki bir şey daha sorabilir miyim? Kaput kilidinin merkezi kilitle bir bağlantısı var mı? Çünkü bugün aracıma lpg taktırdım. Orada neresini söktülerse saat resetlenmiş, teyp code istiyor, cam ayarları değişmiş. Tek basışta kapanan camlar kapanmıyor, sürekli basarak kapanıyor. En son eve geldiğimde de kaputu açmak istedim açılmadığını o an farkettim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Ocak 2010 Paylaş 28 Ocak 2010 peki bişey daha sorabilir miyim...kaput kilidinin merkezi kilitle bir bağlantısı var mı?çünkü bugün aracıma lpg taktırdım...orda neresini söktülerse saat resetlenmiş..teyp code istio...cam ayarları değişmiş...tek basışta kapanan camlar kapanmıo, sürekli basarak kapanıyo...en son eve geldiğimde de kaputu açmak istedim açılmadığını o an farkettim.. Kaput kilidinin merkezi kilitle alakası yok... Teybin kodunu yeniden gireceksiniz.. Camı yeniden programlayacaksınız... http://www.otoclubturkiye.com/forum/Otomatik-c...ma-t155191.html Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 29 Ocak 2010 Paylaş 29 Ocak 2010 peki bişey daha sorabilir miyim...kaput kilidinin merkezi kilitle bir bağlantısı var mı?çünkü bugün aracıma lpg taktırdım...orda neresini söktülerse saat resetlenmiş..teyp code istio...cam ayarları değişmiş...tek basışta kapanan camlar kapanmıo, sürekli basarak kapanıyo...en son eve geldiğimde de kaputu açmak istedim açılmadığını o an farkettim.. Bütün bunlar akü kutup başları söküldüğü için oluyor..Kaput kiliti hariç Yorum bağlantısı
Ali Toprak 31 Ocak 2012 Paylaş 31 Ocak 2012 Aracı lifte kaldırıp neresini oynayınca açılıyor bilen var mı?acil ihtiyacım var. Yorum bağlantısı
Tansu Bayram 3 Şubat 2012 Paylaş 3 Şubat 2012 dün benimde başıma geldi..anahtar giriyor ancak dönmüyor ve kaputu açmıyordu..biraz uğraştım ve farkettimki anahtar kilide tam olarak girmiyor..yani kilit yerinden oynamış ve 4-5 mm içeriye kaçmış..anahtarı hafif sağa sola çevirmeye çalışırken kilidide kendime doğru çektim ve açıldı..belki aynı sorundur..aklınızda bulunsun. Yorum bağlantısı
Ali Toprak 3 Şubat 2012 Paylaş 3 Şubat 2012 Benim arıza kilite giren parçanın kırılması.Anahtar göbeği ve kilit değiştirildi.faal oldu Yorum bağlantısı
Harun Aydın 8 Mart 2012 Paylaş 8 Mart 2012 Arabaya dün yedek anahtar yaptırdım dene dedi usta denedim çalıştı falan herşey normal ama bir şeyi denemeyi unutmuşum arabayı çalıştırıyor anahtar ama kapu.babagaj açmıyor? anahtardanmı kaynaklı herhangibir okuyucusu falanmı oluyor orj anahtarda yoksa normal kilitmidir bunlar ? kapılarıda önü kitliyorum acıkken sadece tek kapı kitleniyor anahtarla kumandayla bi sıkıntı yok acıyor kitliyor kapıları bagajı falan. Yorum bağlantısı
Akan Belen 8 Mart 2012 Paylaş 8 Mart 2012 Mesajınız oldukça karışık geldi bana açıkçası.Yedek anahtarınız uzaktan kumandalı sanırım ve kapıları açıyor ama bagajımı açmıyor sadece.Yoksa kapılarda mı açılmıyor. 1 Yorum bağlantısı
Harun Aydın 8 Mart 2012 Paylaş 8 Mart 2012 Mesajınız oldukça karışık geldi bana açıkçası.Yedek anahtarınız uzaktan kumandalı sanırım ve kapıları açıyor ama bagajımı açmıyor sadece.Yoksa kapılarda mı açılmıyor. şimdi kumandadan kapıları falan acıyorum ama manuel anahttarı sokup kaputu acamıyorum ve bagajı bu çakılı kumandalardan araba çalışıyor kumandadan kapıları acıp kapayabiliyorum ama anahtarı sokup kaputu acamıyorum (: acılmıyor bagajda aynı Yorum bağlantısı
Akan Belen 8 Mart 2012 Paylaş 8 Mart 2012 Bence sorun anahtarın yeni olmasından gibi geliyor.Çok iyi yapılmadığından.Anahtarla kilit mekanızması tam örtüşmemiş gibi.Bu konuda daha bilgili arkadaşlar daha iyi cevaplar verecektir. 1 Yorum bağlantısı
Guest Levent Akgöz 8 Mart 2012 Paylaş 8 Mart 2012 bende yeni anahtar yaptırdım 1 ay olmadı aldığımda ilk bağajla kaputu denedim açtı.Sonra kontağı da açtı ve çalıştı sadece çıkarırken bazen takılıyor herhalde zamanla oturacak.(evde biraz zımparaladım)Daha iyi.. 1 Yorum bağlantısı
Harun Aydın 8 Mart 2012 Paylaş 8 Mart 2012 bende yeni anahtar yaptırdım 1 ay olmadı aldığımda ilk bağajla kaputu denedim açtı.Sonra kontağı da açtı ve çalıştı sadece çıkarırken bazen takılıyor herhalde zamanla oturacak.(evde biraz zımparaladım)Daha iyi.. batıkentte carrefoursa'da yaptırdım usta dene dedi hiç oralar aklıma gelmemiş (: çalıştı bindim gittim bidaha yolum düşerse uğricam getir bakalım olmassa yenisini yaparız dedi Yorum bağlantısı
Melih Bozkurt 8 Mart 2012 Paylaş 8 Mart 2012 Yanlış hatırlamıyorsam aynı sorun Mustafa Tüfekçi'nin başına da gelmişti. Veya güzel bi yorumu vardı o yüzden aklımda o kaldı bilmiyorum Bi danışın isterseniz. 1 Yorum bağlantısı
Harun Aydın 8 Mart 2012 Paylaş 8 Mart 2012 Harun, 1-Mesajını okurken zorlandım. Göndermeden bir daha okuyup öyle göndersen daha iyi olacak. 2-Arkadaşların dediği gibi. Eğer aracı çalışıtırıyor ise diğerlerinin hepsini yapması lazım. Azıcık zımparala. Açar. abicim farkettim aslında olay karışık (: ben tam konuyu başlat dedim baktım yanlışlar var farkettim hemen x bastım ama konuyu acmış durdurmama rağmen yanlışları düzeltim tekrar konu ac dedim 2 tane açmışım böylelikle tabi çalışıyorum acele yazıyorum bazen onun için oluyor sekan abiye tekini silmesini istedim galiba yanlış link vermişim doğru olan gitmiş hatalı olan kalmış (: Yorum bağlantısı
Hüseyin Kuvvet 28 Eylül 2012 Paylaş 28 Eylül 2012 (düzenlendi) İlk öncelikle iyi günler. Kullanmış olduğum Ford Focus 1.6 comfort aracım var. 1 hafta önce falan kaputu açamadım. Galiba kilit şifrelemesi bozulmuş. Bunu kendimiz düzeltebilir miyiz? Eğer yok derseniz bize tahminen kaça patlar tamirceye götürsek? 30 Eylül 2012 tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Osman Tekindemir 28 Eylül 2012 Paylaş 28 Eylül 2012 kolay gelsin size servis yolu gözüküyor sanırım... Yorum bağlantısı
Recommended Posts