İçeriğe Yönlendir

Benim düldül:)

Cenk Karacan

Recommended Posts

Cenk Karacan

ıste buda benım focus...aracı bı yıkatayım..dıs gorunusununde resmını cekıp koycam...

Gönderilen Resim

Yorum bağlantısı
Serkan Öz

Hayırlı olsun.

Arabanın direksiyonu güzelmiş, güneşlik te temiz görünüyo zaten başka yeri de görünmüyo :seytan:

Yorum bağlantısı
Cenk Karacan

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

ıyı dıleklerını esırgemeyen tum arkadaslarıma tesekkur edıyorum...cok sagolun arkadaslar...

ayrıca resım ekleyebılmek,resımı kendının ekleyebıldıgını gormek ne guzel bır duyguymus:))

sanırım ılk resmı mehmet abı ekledı benım adıma..tskkur abı,bundan boyle daha az yorulacaksın merak etme:)))

Yorum bağlantısı
Can Karacaer

Hayırlı olsun...

Acil sis farı ve beyaz yan sinyal ister...

Yorum bağlantısı
Cenk Karacan

fatıh bey bendede vardı taunus bı zamanlar...yanlıs hatrlamıyorsam 77modeldı..sılındır blogu catlakmıs,satana dek cenım cıkmıstı:rolleyes:)

sızın arac guzel duruyor,kendımı bıran ıcın eskıden oynayan bır dızı vardı..sanfrancısko sokakları dıye...o dedektıflerın bındıgı aractaymısım gıbı hıssettım:))

resım eklemek zor gıbı gelıyor ama eklemeyı yaptıktan sonra hepsı bumuymus dıye dusunuyorsunuz merak etmeyın:))

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Cenk Karacan

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

guneslı bı gundu,canım sıkılıyodu...gecen haftada cıla cekmıstım...ıkı gun once ıkıncı cılayı cektım...az once yıkadım,sabunlamadan sadece su ıle.....1 hafta sonrada ucuncu cılayı cekecegım...

bugune dek aracına cıla cekmeyen varsa yada aman canım cıla nekadar parlatabılırkı dıye dusunen arkadaslar varsa sıddetle tavsıyemdır....benım arabamın ılk aldıgımdakı resımlerıde burada mevcut,o resımlerdekı boya parlaklıgı ıle bu resımlerdekı goruntu cılanın ne kadar etkılı ve onemlı oldugunu anlatmaya yeter...)))

Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2

Hayırlı olsun güle güle kullanın...Cila boyayı da korur aynı zamanda.Ben yılda 4 defa cila atarım.Eskiden 1990 model ilk sahibi olduğumuz şahine de böyle yapardık arabayı 2004 te sattık ve boyası hala ilk günkü gibiydi.Satarken herkes çok şaşırıyordu nasıl orjinal boya bu diye.

Yorum bağlantısı
Cenk Karacan

discovery chanell de izlemistim erdem bey,aracınıza 1er hafta ara ıle 3 kez cıla atın denıyordu,acıkcası ne kadar dogrudur bılemıyorum ama ordan aklımda kaldı:B)))

ayrıca sunuda soylıyım,cılayı atarken bır arkadasımın tavsıyesı ıle (O daha once yapmıs) arabanıın camlarınada cıladan surdum...mukemmel parlaklık,mukemmel sonuc,hıc bır zararı yok,nacızane tavsıyemdr...

Yorum bağlantısı
Can Karacaer

Benim tavsiyem de ya tüm camlara film çektir, ya da olanları söktür...

Yorum bağlantısı
Cenk Karacan

daha oncekı aracımın arka camınada guya ısı bılen usta tarafından fılm cektırmıstım ve camın rezıstansı arızalanmıstı,oyuzden hıc bı aracımın arka camına fılm cektırmeme kararı aldım ok....ayrıca zevk meselesı....

Yorum bağlantısı
Cenk Karacan

valla onur bey hemen her gun burdayım aslında ama ogunku ruh halıme gore cvp yazıyorum yada yazmıyorum..genelde bu aralar mızah bolumune takılıyorum:))

mehmet abı,evet pek ıc acıcı gorunmuyor yanlarda fılm arkada ıse olmaması ama aracı nasıl aldıysam o sekılde kullanacagım ne bır ekleme nede bır eksıltme...dedıgım gııb arka cama fılm cekmem...

Yorum bağlantısı
Cenk Karacan

bısey sormak ıstıyorum....arabamın ıkı yerınde cok kucukte olsa ıkı cızık var....arkadaslar aracın rengınde OJE almamı, ve o kucuk cızıklerı OJE ıle kapayabılecegımı soyledıler....ne dersınız? deneyen yada olur-olmaz dıyen varmı acaba?....tsk

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Ben de duydum bunu da, bence aracınızın renginden küçük bir kaba boya kardırın, ince bir rötüş fırçası ile o çizikleri kendiniz kapatabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Cenk Karacan

aslinda bu oje isi kafama yatiyor deniyecegimde....tek dusundugum suyla yikaninca yada yagmurda vs... oje cikarmi acaba?

birde ojenin sadece aseton ile ciktigini dusnuyorum,bu olasilikta curuyor...neyse deneyince size haber ederim artik:)))

aklima gelmisken sunuda soyliyim....cila ile birlikte ben saticinin sozlerine kanip birde cizil giderici almistim...dis macunu buyuklgunde bir tup...denedim alakasi yok..hikayeden baska bisey degil...cok ama cook incecik bir cizigi dahi yok etmedi..almayi dusunen varsa vazgecsin derim..

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Cenk Karacan

bır arkadasım benim arabayı tüm parayı ocak 1 de vermek üzere 22.000 ytl ye almak istiyor...sizce fiyat nasıl arkadaslar?..arkadaşımın güvenilirliği hususunda sorun yok..(2004 comfort sedan)

Yorum bağlantısı
Can Karacaer

Satmaya niyetin varsa sat iyi para. Sonra ne alacaksın ama, zor beğeniyorsun biraz ;)

Yorum bağlantısı
Cenk Karacan

evet benimde tek düşündüğüm henüz agustosta olmamız doğrusu:)...satarsam araba değil insallah ev alacağım can bey...ayağımı yerden kesmesi açısından belki proton alabilirim..

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
  • 2 ay sonra...
Cenk Karacan

Artık bir Focusum yok :agla: :agla: :agla:

Dün 19.000 TL ye sattım...

Kızım arkasından ağladı,eşim ve bende ister istemez hüzünlendik...Severek bindiğin,ve memnun olduğun bir aractan ayrılmak insanı etkiliyor...Hayırlısı olsun...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...