Cenk Karacan 27 Şubat 2008 Yazar Paylaş 27 Şubat 2008 Mehmet Abi...Bu sattığım Sedanı almadan önce gönlümde yatan asıl aslanın Hb olduğunu sen biliyosun..Ama Şimdilik Batıya tayinim çıkana dek Burada araç almayı düşünmüyorum..(Yinede araç işine akıl ermez,ummadığın anda bir araç çıkar karşına,aklın yatar,bakmışsın Noterdesin ) Hazır konu açılmışken; Dün aracımı noterde sattım,noter satış kağıdını cebime koydum...Çıkarken noterdeki görevli,Abi vergi dairesi ve trafik tescildende düşümünü yaptır dedi...O karmaşada sormak aklıma gelmedi,vergi daireside yolumun üzerindeydi,gittim..Aracı sattığımı düşümünün yapılması gereğini Noterin bildirdiğini söyledim..Vergi dairesindeki görevli güldü,o işin 1996 da yeni bir kanunla kalktığını,Noterin kendilerinin yapması gereken prosüdürü bana yüklediğini anlattı... Bu konuyla alakalı tecrübesi olan varsa açıklarsa sevinirim..(Benim bildiğim Noter satışı yapıldığı andan itibaren ,aracın artık benle bir ilgisinin kalmadığı şeklinde) Birde satın alan kişi eğer 1ay içinde trafikten tescili kendi adına yaptırmazsa,beni ilerde üzecek,beni ilgilendiren bir husus olurmu,olmazmı? Teşekkürler Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Şubat 2008 Paylaş 27 Şubat 2008 Birde satın alan kişi eğer 1ay içinde trafikten tescili kendi adına yaptırmazsa,beni ilerde üzecek,beni ilgilendiren bir husus olurmu,olmazmı? Teşekkürler Seni üzecek şeyler olabilir... Satış senedini sakla... Bir sıkıntı olursa onu ibraz eder yırtarsın... Şu anda bişey yapmana gerek yok... Yorum bağlantısı
Recommended Posts