Mehmet Ozyurek 24 Temmuz 2006 Paylaş 24 Temmuz 2006 Benim Focus 2000 model 2.0 Ghia. Uzaktan kumanda ile açık camları kilitleme düğmesine basılı tutarak kapatabiliyorum.. Açmak ta istiyorum olmuyor, açamıyorum.. Bildiğim kadarı ile, makyajlı modeller açabiliyorda. Bu uzaktan kumanda modulü ile alakalı bişey mi.? Programla olabilecek bişey mi.? Yapılabilme ihtimali nedir bunun.? Yorum bağlantısı
Levent Kuzu 24 Temmuz 2006 Paylaş 24 Temmuz 2006 Benim Focus 2000 model 2.0 Ghia. Uzaktan kumanda ile açık camları kilitleme düğmesine basılı tutarak kapatabiliyorum.. Açmak ta istiyorum olmuyor, açamıyorum.. Bildiğim kadarı ile, makyajlı modeller açabiliyorda. Bu uzaktan kumanda modulü ile alakalı bişey mi.? Programla olabilecek bişey mi.? Yapılabilme ihtimali nedir bunun.? Abi şöyle denedinmi? Önce kapalı iken kapıları aç, düğmeyi bırak tekrar ikinci kez bu defa biraz uzunca bas. Bu şekilde arkadaşımın ki oluyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Temmuz 2006 Yazar Paylaş 24 Temmuz 2006 Önce kapalı iken kapıları aç, düğmeyi bırak tekrar ikinci kez bu defa biraz uzunca bas. Bu şekilde arkadaşımın ki oluyor.Arkadının ki tırt mı eski mi.. ?Denedim olmuyor.. Yorum bağlantısı
Burak Balıkçı 24 Temmuz 2006 Paylaş 24 Temmuz 2006 Mehmet Abi makyajsızlarda olmuyor evet. Yorum bağlantısı
Levent Eksen 24 Temmuz 2006 Paylaş 24 Temmuz 2006 benim araçtada olmuyor.. birde şöyle bir problem var, uzaktan kumandada ilk basışta merkezi kilit ikinci basışta alarm devreye giriyor.alarm devreye girdiğinde dörtlüler iki kez yanıp sönüyor, ama açarken hiçbir ikaz yok.. gece problem değil açınca zaten iç ışıklar yanıyor ama gündüz açılıp açılmadığı belli olmuyor.. Yorum bağlantısı
Levent Kuzu 25 Temmuz 2006 Paylaş 25 Temmuz 2006 Arkadının ki tırt mı eski mi.. ? Denedim olmuyor.. Evet arkadaşın ki makyajlıymış. :wacko: Özür. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Temmuz 2006 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2006 ilk basışta merkezi kilit ikinci basışta alarm devreye giriyor. alarm devreye girdiğinde dörtlüler iki kez yanıp sönüyor, ama açarken hiçbir ikaz yok..Evet 2001'lerde çift kilitleme var, benimkinde o da yok. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Temmuz 2006 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2006 Buna benzer bir GEM modülü sorunu hatırlıyorum.Yalnız arkadaşlar, benim bahsettiğim konu bir sorun değil, bir eksiklik.. 2000 modeller yukarda bahsettiğim işleri yapmıyor.Benim merak ettiğim, cam açma işini araç ecu ile mi yapıyor, yoksa ekstra bir modül mü var.? Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz 25 Temmuz 2006 Paylaş 25 Temmuz 2006 (düzenlendi) Astra için bu konuyu plus abimle tel de görüşmüştük, benimkinde modül olmalıymış. yani anahtarla oluyor ama kumanda ile 4 cam + tavanı açabilmem için modül gerekiyormuş. bu dediğim modül mesela yeni astra ve vectralarda ise varmış. fordlar için de aynı olur gibi geliyor bana.. 25 Temmuz 2006 tarihinde Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Temmuz 2006 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2006 Merhaba Mehmet Abi kucuk bişi sorucam bu 2001 ST de geçerlimidir ? 2001 Ghilarda da uzaktan cam açma yok.. Ama ST hakkında fazla bilgim olmadığı bişey diyemeyeceğim..2000 ve 2001 Ghia'lar arasındaki farklar; Elektrikli koltuk, alarm ve çift kilitleme diye biliyorum.. Yorum bağlantısı
Levent Eksen 25 Temmuz 2006 Paylaş 25 Temmuz 2006 birde sürücü koltuğunda kol dayama yeri var Mehmet abi.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Temmuz 2006 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2006 2001'de kol dayama standart değil.. Yorum bağlantısı
Levent Eksen 25 Temmuz 2006 Paylaş 25 Temmuz 2006 benim araçta var abi, tüm 2001 ghialarda gördüm sanıyorum.. ama şöyle bişeyde olabilir benim araç nisan 2001 çıkışlı, ilk 2001 lerde olmayabilir.. Yorum bağlantısı
Levent Eksen 26 Temmuz 2006 Paylaş 26 Temmuz 2006 benim araçta var abi, tüm 2001 ghialarda gördüm sanıyorum.. ama şöyle bişeyde olabilir benim araç nisan 2001 çıkışlı, ilk 2001 lerde olmayabilir.. sabah araştırdım 2000 Ghia/ 2001 Ghia arasındaki donanım farkları;-Sürücü koltuğunda elektrikli yükseklik ayarı -Sürücü koltuğunda ayarlanabilir kol dayanağı -4 havayastığı(2000'e ek olarak + Yan havayastıkları) -Çift kilitleme+alarm - Yorum bağlantısı
Levent Eksen 26 Temmuz 2006 Paylaş 26 Temmuz 2006 yahu şimdi farkettim.. Mehmet Abi'nin konuyu dağıtmışım biraz, özür abi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Temmuz 2006 Yazar Paylaş 26 Temmuz 2006 sabah araştırdım 2000 Ghia/ 2001 Ghia arasındaki donanım farkları; -Sürücü koltuğunda elektrikli yükseklik ayarı -Sürücü koltuğunda ayarlanabilir kol dayanağı -4 havayastığı(2000'e ek olarak + Yan havayastıkları) -Çift kilitleme+alarm 2000 çıkışlı 2001, 1.6'larda kol dayama yokmuş.. Ortağımın ki 08/2000 çıkışlı.. Benimkinde 4 yastık var.. Ama sebep 2.0 olması galiba.. Çift kilitleme ve alarm ortağımda var bende yok.. Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 27 Temmuz 2006 Paylaş 27 Temmuz 2006 http://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=794&k_id=27 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Temmuz 2006 Yazar Paylaş 27 Temmuz 2006 Memet bahsi geçen araç Focus, dikkatini çekerim.. Camlar zaten kapıyı kilitleyince kalkıyor. Benim derdim, sabah araba güneşte kaldıda içi ısındıysa, balkondan camları açıp, ben varanadek içinin biraz serinlemesi.. Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 27 Temmuz 2006 Paylaş 27 Temmuz 2006 Tamam işte indirmeye programlarız So sory.. Yorum bağlantısı
Oya Akardeniz 20 Haziran 2007 Paylaş 20 Haziran 2007 Merhaba arkadaşlar acil fikirlerinize ihtiyacım var, sevise mi çilingire mi gideyim. Henüz servisi aramadım, sizden gelen yönlendirmelere göre hareket edeceğim. Hay allah hiç olmamıştı nereden çıktı durup dururken bu dert... Kilitlerken çift kilitlemiştim her zaman yaptığım gibi. Uzaktan kumanda hiç çalışmıyor, ne bagajı ne kapıları açıyor. Manuel olarak sürücü kapısından açmayı denediğimde sadece sürücü kapısı açıldı ancak diğer kapılar (içeriden kilit kolunu çeksem bile) ve bagaj hiçbir şekilde açılmıyor. Daha beteri anahtarı kontağa taktığımda hiçbir şekilde elektrik sistemi de devreye girmiyor, gösterge ışıkları yanmıyor, pek tabi araç çalıştırılamıyor. Ne demeye çalışıyor bu kerata ben yaz tatiline çıktım, çalışmıyorum, dinleneceğim mi demek istiyor yahu... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Haziran 2007 Yazar Paylaş 20 Haziran 2007 Kaskoda yol yardımız varsa arayın ve servise görütün.. Yorum bağlantısı
Oya Akardeniz 20 Haziran 2007 Paylaş 20 Haziran 2007 2 farklı servisle görüştüm, ikisi de akü üzerinde yoğunlaştı, ya akü ya da şarjı bitmiş. Daha yeni arabada niye bitti bu akü anlamadım. 2004 model ve 31000 km'de. Yoksa 4 ay önce taktırdığım alantrikli sunroof yüzünden olmasın. Araç çalışırken etkilemiyor olsa gerek ama ben genelde kontak kapanınca sunroof açık olsa bile otomatik kapanıyor diye aracı stop ettirmeden önce sunroofu kapatmıyordum, acaba bu aküyü bitirmiş olabilir mi? Hay allah kaş (sunroof) yapalım derken göz çıkardık galibam. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Haziran 2007 Yazar Paylaş 20 Haziran 2007 Artık aküler eskisi gibi yavaş yavaş bitmiyor, Aniden kesiyor.. Akü olma ihtimali büyük.. Ancak buna da sebep kaş değil bence.. Yorum bağlantısı
Oya Akardeniz 20 Haziran 2007 Paylaş 20 Haziran 2007 Kaskoda yol yardımız varsa arayın ve servise görütün..Acentama (Güneş Sigorta) sordum, araç kaza nedeniyle yolda kalırsa yol yardımı varmış, ancak aracın kendi kedine arıza yapması halinde olmuyormuş. Mantıklı tabi, her arızaya araç çekerlerse astarı yüzünden pahalıya gelir. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 20 Haziran 2007 Paylaş 20 Haziran 2007 (düzenlendi) Geçmiş olsun... Ben bu kasko işini sevdim yaf..Biri kafandan su dökmeye kalkarsa şemsiye var ama yağmur yağarsa yok.. İyi iş valla.. 20 Haziran 2007 tarihinde Cihan Tiftik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts