Hasan Dönmez 15 Haziran 2008 Paylaş 15 Haziran 2008 fordun işlerine akıl sır ermiyor Yorum bağlantısı
Furkan Esgin 15 Haziran 2008 Paylaş 15 Haziran 2008 Çift kilitleme nasıl oluyor ?Açıklayabilirmisiniz. Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 15 Haziran 2008 Paylaş 15 Haziran 2008 (düzenlendi) Kumandadaki kapı kilitleme tuşuna kapıyı kitledikten sonra 1 kez daha basın çift kilitleme olucaktır...Üst üste 2 kez kilitleme tuşuna basın 15 Haziran 2008 tarihinde Sinan Akg tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Levent Esen 16 Haziran 2008 Paylaş 16 Haziran 2008 2005 collection'da var mıdır acaba çift kilitleme? Bir de nedir bu? ne işe yarar? asma kilit vurmuyor ya kapıya bu meret! Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 16 Haziran 2008 Paylaş 16 Haziran 2008 2005 collection'da var mıdır acaba çift kilitleme? Bir de nedir bu? ne işe yarar? asma kilit vurmuyor ya kapıya bu meret! alarmı devreye sokar..içerdeki sensörler aktif hale gelir.Ayrıca çift kilitleme olunca arabanın 4 otomatik camıda uzaktan kumanda ile kapatılabilir...2002 makyajlı ghialarda açılabiliniyorda. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Mayıs 2009 Paylaş 10 Mayıs 2009 Sonradan takılmış bir alarm markası. Ghia ya neden sonradan alarm takılır bunu araştırmalı, kilit sistemi modülünde arıza yoktur umarım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Mayıs 2009 Yazar Paylaş 10 Mayıs 2009 99 ve 2000 gialarda orjinal alarm yok... 2001'den itibaren glabal kapama ile birlikte donanıma dahil edildi... 2001'de dahil edilen alarmda da darbe sensörü falan yok... Sadece iç hareket sensörleri var.. hiçbir sorun yok herşey normal çalışıyor hatta kumandadan iki kez kilitleme düğmesine basınca açık camlar bile kalkıyor tek sorunum alarm sigortasını takınca sürekli ötüyor susturamıyrum Orjinal bir alarm değil... Bozuk olabilir.. Kapı müşürlerinden biri veya kaput müşürü bozuk olabilir... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Mayıs 2009 Paylaş 10 Mayıs 2009 Çift kitleme yapınca, kapılar içeriden açılabiliyor mu ??? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Mayıs 2009 Yazar Paylaş 10 Mayıs 2009 Çağlar, çift kilitleme de olmaması lazım o yıllarda Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Mayıs 2009 Paylaş 10 Mayıs 2009 Hey gidi günler, var mı yok mu hatırlamıyorum da. Yok ise; Çift kitleme yapınca cam nasıl kalkar? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Mayıs 2009 Yazar Paylaş 10 Mayıs 2009 Hey gidi günler, var mı yok mu hatırlamıyorum da. Yok ise; Çift kitleme yapınca cam nasıl kalkar? Orjinalinde global kapama yok.. Sonradan alarm ile birlikte modül takmışlardır... Takınca şahinler bile kaldırıyor... Hatta bugün bir motorsiklet gördüm.. kumanda ile çalıştırdılar yanımda.. Yorum bağlantısı
Samet Arslan 10 Mayıs 2009 Paylaş 10 Mayıs 2009 bakındım biraz ama bulamadım konu kirliliği yapmadan buradan sorayım abilere cam kaldırma olayı var bizim 01 ghiada ama alarma dahil ve çift kilite dahil herhangi bir belirti yok , acaba alarm taktırma olayı nasıl oluyor , caanım ghia anahtarına bide alarm parçası eklemek hem kaba bir görüntü olacak hemde apaçi işi gibi bunun beyinden halledilen yolu varmıdır acaba , saygılar iyi akşamlar Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Mayıs 2009 Yazar Paylaş 10 Mayıs 2009 01 ghiada alarm ve çift kilitleme var... Alarm sensörleri her iki direğin üst en ve arka kısmındadır... Muhtemelen sizinkinde de vardır.. 2000 Yılı Ağustosta almış olduğumuz 2001 model Ghia da var... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Mayıs 2009 Paylaş 10 Mayıs 2009 2005 focus, ghia ise onda da çift kilit var. Yorum bağlantısı
Hakan Amasyalı 16 Mayıs 2009 Paylaş 16 Mayıs 2009 2000 model GHIA da vardı çift kilitleme hatta global kapama da vardı bizim araçta orjinal 99 modelleri bilmiyorum ama 2000 de var diye biliyorum. Alarm yoktu ama şmdiki 2004 model GHIA da alarm da var ama darbe sensörü var mı bilmiyorum. bu orjinal alarmların sirenleri nerde oluyor?? sanırım bozulmuş enteresan bi ses çıkarıyor hatta "cırtlıyor" diyebilirm Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 16 Mayıs 2009 Paylaş 16 Mayıs 2009 Benim araçta çift kitleme yok..Alarm falanda yok. Yorum bağlantısı
Mehmet Kafkas 21 Mayıs 2010 Paylaş 21 Mayıs 2010 merhaba arkadaşlar. daha önce üyeydim ama üyelik bilgilerimi unuttuğumdan tekrar üye olmak zorunda kaldım. herneyse yeni konu açıp etrafı kirletmek istemedim. konuya geçiyorum 2001 focus 1.6 comfort sahibiyim. 3 ay önce aldım arabayı. cam otomatiği ve kilitle ilgili olarak benim sorum şu: malum camı kapatmak için kontağı kapatmadan kapayamıyoruz. ve elimiz basılı kalacak düğmeye camı tamamen kapatmak için. resmen zulüm.daha önce C-MAX kullandım. peki bu arabaya böyle bir sistem uygulamamız mümkün mü? yani cam açıkken arabadan inip kumanda ile global kapama yapamaz mıyım? bunun masrafı yaklaşık oarak nedir? teşekkürler Yorum bağlantısı
Mustafa Bulut 22 Mayıs 2010 Paylaş 22 Mayıs 2010 Bende de aynı durum var.. Benim arabam da Focus I 2003 1.4i comfort. Merkezi kiliti uzaktan kumanda ile kapattığımda dörtlüler 1 kez yanıp sönüyor. Merkezi kiliti uzaktan kumanda ile açtığımda tavan lambası yanıyor ve gecikmeli olarak sönüyor.Dörtlüler ise yanmıyor. Forumda da birçoğu dörtlülerin yanmadığından bahsetmiş. Focusların beyninde veya devrelerinde birşeyler yapıp kapılar kumandadan açıldığında dörtlüleri yakacak bir ayar veya ne bileyim bir ilave yapılabilir mi.? Serviste veya sanayide bir işlemle (bir köprü veya bir diyot falan) yanmasını sağlamak mümkün mü? İyi günler.. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 22 Mayıs 2010 Paylaş 22 Mayıs 2010 merhaba arkadaşlar. daha önce üyeydim ama üyelik bilgilerimi unuttuğumdan tekrar üye olmak zorunda kaldım. herneyse yeni konu açıp etrafı kirletmek istemedim. konuya geçiyorum2001 focus 1.6 comfort sahibiyim. 3 ay önce aldım arabayı. cam otomatiği ve kilitle ilgili olarak benim sorum şu: malum camı kapatmak için kontağı kapatmadan kapayamıyoruz. ve elimiz basılı kalacak düğmeye camı tamamen kapatmak için. resmen zulüm.daha önce C-MAX kullandım. peki bu arabaya böyle bir sistem uygulamamız mümkün mü? yani cam açıkken arabadan inip kumanda ile global kapama yapamaz mıyım? bunun masrafı yaklaşık oarak nedir? teşekkürler sizin sorunuzun cevabı burda http://www.otoclubturkiye.com/forum/Laser-Magi...ik-t193242.html Yorum bağlantısı
Mehmet Kafkas 23 Mayıs 2010 Paylaş 23 Mayıs 2010 sizin sorunuzun cevabı burda http://www.otoclubturkiye.com/forum/Laser-Magi...ik-t193242.html hocam çok teşekkürler link çok yararlı oldu Yorum bağlantısı
Orhan Akbulut 31 Mayıs 2010 Paylaş 31 Mayıs 2010 arkadaşlar herkese yeniden merhaba. uzun süredir uzaktan kumandan bi çalışıp bi çalışmıyodu pilinin azaladığını düşünüp pek üstüne düşmemiştim ama artık hiç çalışmıyor kapıları anahtarla açıp kilitliyorum kumandanın pilini değiştirdim fakat nafile.. anahtarcıya gittim kumandada sorun olmadığını fakat araçla birlikte bakmasını gerektiğini aracın işi yoksa bi yarım saat kendinde kalmasını istedi bende işim olduğunu söyleyip önce foruma danışmak istedim. anahtarcı arkadaşın anlattıklarından anahtarın tekrar kodlanması gerektiğini çıkardım. fakat forumda araştırdığım konularda hep iki anahtarın olması gerektiği yazıyor benimse yedek anahtarım yok sadece tek anahtarım var problem nerdedir veya kendimiz yapsak nasıl yaparız yardımcı olursanız sevinirim Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 31 Mayıs 2010 Paylaş 31 Mayıs 2010 siz anahtarı değil kumandayı kodlayacaksınız. anahtarı kontağ takın 4-5 kere (bip sesini duyana kadar) kontağı 0 ile II konımu arasında çevirin. bip sesini duyunca kumanda da bir tuşa basın. tekrar bip sesini duyunca arabayı çalıştırın stop edin anahtar kodlanmış olur. Yorum bağlantısı
Recommended Posts