Ali Öztürk 11 Eylül 2007 Paylaş 11 Eylül 2007 Gp ? ne demek erdem bey. ayrıca ghia olup olmadığını nasıl anlayabilirim? konu hakkında daha detaylı bilgi verirseniz sevinirim. Yorum bağlantısı
Ali Öztürk 11 Eylül 2007 Paylaş 11 Eylül 2007 evet geri sis lambası var ama dediğm gibi far anahtarı iki kademe değil. sadece bir kere çekiliyor hem ön hem arka yanıyor. birde dediğim gibi trafik sigorta poliçesinde focus ambiente yazıyor. bunu neye dayanarak yazıyotlar yani atıyorum araç şasi numarasını sorgulayıp aracın marka ve modelini bularak mı yazıyorlar? Yorum bağlantısı
Ali Öztürk 11 Eylül 2007 Paylaş 11 Eylül 2007 abs var. kasetçalar. direksiyon deri. ön konsol çift renk kasetçaların etrafı ahşap kaplama. iki airbag var. Yorum bağlantısı
Ali Öztürk 11 Eylül 2007 Paylaş 11 Eylül 2007 ben aldığımda sisler vardı zaten. ben herhangi birşey ekletmedim. nasıl bulunuyor? Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 11 Eylül 2007 Paylaş 11 Eylül 2007 Makyajsız FI ghia ların bazılarında sis farı yok diye biliyorum.O yüzden anahtar tek kademe olabilir.Sonradan sis takıldıysa da ön ve arkalar aynı anda yanar bu şekilde. Diğer bahsettiğiniz özellikler (burda en güven vereni çift renk konsol çünkü sanırım kimse ghia görüntüsü vermek için konsolu değiştirmez) ghia özellikleri... Yorum bağlantısı
Ali Öztürk 11 Eylül 2007 Paylaş 11 Eylül 2007 cevaplar için tşk ederim. ayrıca şu soruyuda cevaplarsanız sevinirim aracın trafik sigortasını yaptırdım alırkende kontrol etmedim dün poliçeye baktığımda Aracın modeli kısmında "Ambiente" yazıyor. bunu neye göre yazıyorlar yani yanlışlık mı? yoksa atıyorum aracın şasi numarası ile aracın marka modelini öğrenebiliyorlar mı?. Yorum bağlantısı
Ali Öztürk 11 Eylül 2007 Paylaş 11 Eylül 2007 verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Eylül 2007 Paylaş 11 Eylül 2007 1,6 eski kasa focusların hiç birinde orjinal sis farı yoktur bu sebeple far anahtarı belirleyici bir unsur değildir.. Araç Ghia ise Ghiadır.. Trafik sigortasında Ambient yazması çok önemli bişey değildir.. Poliçenin geçerli olabilmesi için önemli olan motor şasi no ve aracın sınıfıdır.. Zaten poliçe yaparken motor şasi noya göre falan model belirlenmiyor.. Acentenin elinde.. Acente ne yazarsa poliçeye o basılır.. Acente ezbercilik yapmış biraz.. Ama kaskoda durum farklıdır doğrusunun yapılması gerekir.. Forumda aracım ghia'mı başlıklı bir konu var.. Linki burada Yorum bağlantısı
Ali Öztürk 11 Eylül 2007 Paylaş 11 Eylül 2007 ABS+EBD mehmet bey abs tamam da "EBD" nedir? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Eylül 2007 Paylaş 11 Eylül 2007 ABS Fren Sistemi : Tekerlekleri kilitlemeden frenleme yapılmasını sağlayan sistemdir. ABS fren sistemi özellikle kaygan zeminlerde yapılan ani frenlemelerde tekerleklerin kilitlenmesini önler. Ani frenlemede tekerleklerin kilitlenmemesi ise aracın manevra ve kontrol yeteneğini önemli ölçüde arttırır. EBD : Elektronik fren gücü dagiticisi. Yani yol ve yük durumuna göre hangi tekerleğe ne kadar kuvvet uygulanacağının belirlenmesi Yorum bağlantısı
Ali Öztürk 11 Eylül 2007 Paylaş 11 Eylül 2007 abs olduğundan eminim (kontak açıldığı zaman abs lambası yanıyor sonra kendiliğinden sönüyor) ebd olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Eylül 2007 Paylaş 11 Eylül 2007 ABS varda EBD'de vardır.. BEN BU İKİ KONUYU BİRLEŞTİRİYORUM.. Yorum bağlantısı
Ali Öztürk 11 Eylül 2007 Paylaş 11 Eylül 2007 konuyu birleştirmeniz iyi oldu mehmet bey. ayrıca benim ruhsatta modeli focus dfw yazıyor. ghia diye birşey geçmiyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Eylül 2007 Paylaş 11 Eylül 2007 1. sayfadan itibaren okuyun.. Bir sonuca varamazsanız gelir bakarız araca. Yorum bağlantısı
Ali Öztürk 11 Eylül 2007 Paylaş 11 Eylül 2007 peki 1. sayfadan itibaren dikkatlice okuyum. olmazsa misafirim olarak gelirsiniz hem arabayı incelersinz hemde gezeriz. Yorum bağlantısı
Fatih Çoban 8 Aralık 2007 Paylaş 8 Aralık 2007 aynı modeller dahi kendi içinde değişiklik gösterebiliyor. ben de 2001 focus ghia 1.6 sedan var. bi arkadaş da aynısı var ama onunkinde sis farı, cd player yok. Yorum bağlantısı
Can Karacaer 8 Aralık 2007 Paylaş 8 Aralık 2007 2001 1.6'ların hiçbirinde CD çalar ve sis farı yok, sizinki sonradan takılmıştır... Yorum bağlantısı
Barbaros Gökçekurt 9 Aralık 2007 Paylaş 9 Aralık 2007 Bu soru, otomobilimi almadan önce benim de aklıma takılmıştı. Sonra beğendiğim için ve fiyatını da uygun bulduğum için aldım onu. 2000 model, ruhsatta Ghia yazıyor, arka kapılarında Ghia armaları, bagaj kapağında kromaj, çift havayastığı, ABS, kadife döşeme var ama alaşım jant, sis farı, arka cam otomatiği, elektrikli ayna donanımları yok. Aldığım zaman "bu otomobil Ghia ise neden diğerleri gibi değil?" diye düşünmüştüm.Üretildiği dönemdeki standart Ghia olabilir mi? Diğer donanımlar o yıl opsiyonel miydi? Ya da otomobilim Ghia değil ise nasıl olur da ruhsatta Ghia yazabilir? 1-cialarda 4 hava yastığı oluyor 2- araca lpg hiç takılmamış olmasına rağmen lpg ve benzinle çalışır ibaresi olan ruhsat gördüm o artık trafite görevli arkadaş yeni ruhsatı hazırlarkenki ruh haline bağlı galiba. Yorum bağlantısı
Murat Akaloğlu 10 Aralık 2007 Paylaş 10 Aralık 2007 ne güzel işte lpg bağlatırsa trafiğe gidip ruhsat değitirmesine gerek yok Yorum bağlantısı
Ali Öztürk 10 Aralık 2007 Paylaş 10 Aralık 2007 1-cialarda 4 hava yastığı oluyor2- araca lpg hiç takılmamış olmasına rağmen lpg ve benzinle çalışır ibaresi olan ruhsat gördüm o artık trafite görevli arkadaş yeni ruhsatı hazırlarkenki ruh haline bağlı galiba. Sn. Barbaros Gökçekurt; ghialarda 4 hava yastığı var derken sanırım 2002 ve üstü modellerden bahsediyorsunuz değil mi? Yorum bağlantısı
Barbaros Gökçekurt 11 Aralık 2007 Paylaş 11 Aralık 2007 Sn. Barbaros Gökçekurt;ghialarda 4 hava yastığı var derken sanırım 2002 ve üstü modellerden bahsediyorsunuz değil mi? benimki 2001 1.6 4 hava yastığı mevcut o nedenle hepsinde var diye biliyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Aralık 2007 Paylaş 12 Aralık 2007 2000 çıkışlı 2001 ghialarda da 4 hava yastığı var.. 99 ve 2000 model ghiaların sadece 2,0 larında 4 hava yastığı var.. Yorum bağlantısı
Barbaros Gökçekurt 15 Aralık 2007 Paylaş 15 Aralık 2007 2000 çıkışlı 2001 ghialarda da 4 hava yastığı var..99 ve 2000 model ghiaların sadece 2,0 larında 4 hava yastığı var.. benimki 2000 çıkışlı 2001 cia 1.6 4hava yastığım var örneğin Yorum bağlantısı
Recommended Posts