Yakup Hızlı 18 Aralık 2007 Yazar Paylaş 18 Aralık 2007 bu kadar fark olurmu ?her model farklı farklı 2 tane 2001 ghia bile birbirinden farklı.bu nasıl iş anlayamadım.en iyisi kafaya takmamak.benim ki 2001 dwf focus Yorum bağlantısı
Guest Yavuz Ya??z 26 Ocak 2010 Paylaş 26 Ocak 2010 Benim aracım malum, Ambiante.Ön iki cam otomatik,manuel klima,manuel aynalar tabi ki rezistanssız,ısgaralarda krom kaplamam yok,ve jantlar sac jant. Bugün tam alamamış olsam bile,alma yolunda büyük adım atmış olduğum ambiante çelik jantlarım ve elektrik ustamın sen tertibatını al, ben montajını yaparım dedikten sonra hızla fiyat araştırmalarına başlamış olduğum elektrikli aynalarımın,ve forumda bir arkadaşın yurt dışından çok ucuza getirtmiş olduğu 4lü cam switchlerinden sonra benim maliyetini 200 lira civarında toparlayabileceğimi tahmin ettiğim, 4 camın otomatik hale gelmesi fikri aracımın Ambiante donanımondan Ghia donanımına geçebilmesine,görünüşte de olsa olanak sağlıyor.He bir de sis farları var tabii ama acelesi yok galiba onların. Peki iki donanım arasında atlamış olabileceğim,bilmediğim bir fark var mı.Bilen varsa ve belirtirse sevinirim,teşekkürler... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Ocak 2010 Paylaş 26 Ocak 2010 En az 15 kalem fark var.. Deri direksiyon simidi Deri vites topuzu Harita lambası Kadife döşeme Arka tavan lambası Uzaktan kumanda Elektrikli camlar Elektrikli aynalar Silecek kademe ayarı.. Bagaj krom çıtası 15" aliminyum jantlar Aracınız güvenlik paketli değilse Abs+Ebd 4 hava yastığı Aklıma gliverenler bunlar.. Sis farı 1,6 ghiada da yok.. Yorum bağlantısı
Guest Yavuz Ya??z 26 Ocak 2010 Paylaş 26 Ocak 2010 En az 15 kalem fark var.. Deri direksiyon simidi Deri vites topuzu Harita lambası Kadife döşeme Arka tavan lambası Uzaktan kumanda Elektrikli camlar Elektrikli aynalar Silecek kademe ayarı.. Bagaj krom çıtası 15" aliminyum jantlar Aracınız güvenlik paketli değilse Abs+Ebd 4 hava yastığı Aklıma gliverenler bunlar.. Sis farı 1,6 ghiada da yok.. Deri direksiyon işi kolay,sanayide yapıyorlar. Topuz satılıyo hazır kaplı. Atarım gps li bir teyp,harita lambası aklıma bile gelmez Uzaktan kumanda zaten var. Çıtaya astar,üstüne galveniz.Ooooh tadından yenmez Silecek de ayarsız olsun.Oda düşer ebaydan aslında da önemli de değil. :) Olacak bu iş görürsünüz.Doğan görünümlü şahin var da,Ghia görünümlü Ambiante yapmaz mı Türkoğlu Yorum bağlantısı
Guest Yavuz Ya??z 26 Ocak 2010 Paylaş 26 Ocak 2010 Teşekkürler efenim,sayenizde inşallah. Varsa aklınıza gelen söyleyin lütfen. Birazdan konuları açarım,deri direksiyon kaplayan var mı,GPSli teyp,astar atmayı bilen falan diye Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Ocak 2010 Paylaş 26 Ocak 2010 Hepsi vardır forumda.. yeni konu açma silerim 3. mesajı oku bak farklar neymiş... Yorum bağlantısı
Guest Yavuz Ya??z 26 Ocak 2010 Paylaş 26 Ocak 2010 Ruhsatta Ghia yazmayabilir..Benimkinde Focus 2.0 i yazıyor.. Kısaca Ghia farkları; Elektrikli 4 cam 195/60/15 lastikler Aliminyum 15" jantlar Fasılalı silecek Arka koltukta ortada kol dayama Yolcu hava yastığı ABS+EBD UK merkezi kilit Global kapama Sıkıştırmayan akıllı camlar Maun kaplama Tavanda ikinci bir aydınlatma lambası deri direksiyon deri vites topuzu Kadife döşeme Harita okuma lambası 2001'de elektrikli yükseklik ayarlı sürücü koltuğu Tamam işte ben olayı çözdüm.Satarken forumda bu iletiyi gösteririm.Yanlız sıkıştırmayan akıllı camlara,yaşlandı akıl edemiyo,sıkışmayan akıllı soför olun falan derim. Zaten koltuklarda kadife.Nasıl oluyosa Ambiante de kadife koltuk.Sw özel mi acaba.Konsol da ahşap zaten benim. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 26 Ocak 2010 Paylaş 26 Ocak 2010 Tamam işte ben olayı çözdüm.Satarken forumda bu iletiyi gösteririm.Yanlız sıkıştırmayan akıllı camlara,yaşlandı akıl edemiyo,sıkışmayan akıllı soför olun falan derim.Zaten koltuklarda kadife.Nasıl oluyosa Ambiante de kadife koltuk.Sw özel mi acaba.Konsol da ahşap zaten benim. mayaj öncesinde tüm focuslarda (st hariç olabilir ) yarı kadife zaten kadifenin hası makyaj sonrası ghiada off off Yorum bağlantısı
Guest Yavuz Ya??z 26 Ocak 2010 Paylaş 26 Ocak 2010 Şimdi içime kuşku düştü,tamamen kadife ya.Acaba eskiyince deforme falan mı oldu. Yorum bağlantısı
Engin Evni 26 Ocak 2010 Paylaş 26 Ocak 2010 makyaj öncesinde tüm focuslarda (st hariç olabilir ) yarı kadife zaten kadifenin hası makyaj sonrası ghiada off off Aynen katılıyorum. Bu arada Focus II lerde ghia ile trend arasında koltuk kumaşı arasında fark var mı? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 26 Ocak 2010 Paylaş 26 Ocak 2010 Aynen katılıyorum. Bu arada Focus II lerde ghia ile trend arasında koltuk kumaşı arasında fark var mı? Evet. FII ghiadaki kumaş makyajlı F I ghia ile aynı (kadife). Trendler ise kadife değil. Ama ford o güzelim kadife kumaşı titanyumda terk etti. Bir yerden alıp bir yere ekliyor. FII.5 dışını FII nin koltuk kumaşını seviyorum. Hem dış hem iç olarak da ya titanyum x (parçalı deri yine güzel sayılır ) yada makyajlı ghia FI Yorum bağlantısı
Fırat Şenol 27 Ocak 2010 Paylaş 27 Ocak 2010 mayaj öncesinde tüm focuslarda (st hariç olabilir ) yarı kadife zaten kadifenin hası makyaj sonrası ghiada off off Evet Mustafa bey katılıyorum.Arabamın koltukları gerçekten çok başarılı.Bu arada benim arabanın kapı kenarları deri kaplama+maun kaplama şeritler(Vites çerçevesi dahil ve arka kapılarda dahil olmak üzere)+kapı içi cep kenarları halı kaplama+otomatik klima+cd çalar+yol bilgisayarı+buz uyarı ve silecek suyu uyarı lambaları vs vs.... Bunlar makyajlı Ghia'da olanlar Yorum bağlantısı
Recommended Posts