Bayram Bekman 5 Eylül 2007 Paylaş 5 Eylül 2007 degerlı goruslerınızı beklıyorun.. aracta sımdılık, cam fılmı logo iptalı blow off eksoz kısaltma makas modıfıkasyonu muzık sıstemı bulunuyor..garantısı dolunca chıp box kacınılmaz!! Yorum bağlantısı
Bayram Bekman 5 Eylül 2007 Yazar Paylaş 5 Eylül 2007 muzık sıstemını hoparlorlerı degıstırdım sadece. önler 13cm. arkalar 10cm pıoner.. pek ses yok ama orj.den ıyı..fotoları yok o yuzden.. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 5 Eylül 2007 Paylaş 5 Eylül 2007 Jant lazım diyecem de bunlar da güzel yahu. Yerine şöyle 17" derin ofsetli güzel birşey koymadıkça bunlar da yeter.. Güle güle kullanın abi.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Eylül 2007 Paylaş 11 Eylül 2007 ya mehmet abi var ya! ne deyim abi! abimsin bi şey diyemiyom.... Olur bazen böyle yahu.. Devlet nüfusun arşivini yakıyor.. Biz 3 günü yakmışız çokmu Yorum bağlantısı
Bayram Bekman 12 Eylül 2007 Yazar Paylaş 12 Eylül 2007 onur usta,makaslar önce dıngılden tamamen ayrılıyor,sonra olcu alınıyor(26.5orj.) sonra kavıs makınasına sokulum 3.5cm preslenıyor!ölcü 23cm'ye kadar dusunce yerıne takılıyor.ancak daha fazla dusurursen makas kulakları(arka) tamponun altında,karoserın goremedıgımız yerlerıne yaslanıp kasıyor!!! bu nedenle once kulak-karoser arası mesafeyı ölcturunuz,usta kafasına gore yapmasın!!!yol tutus ve konforla ılgılı ıse sadece tek sey soylerım,makaslar yapıldıktan sonra arabaya bındım!!! yaprak aldırma veya ısıtarak ındırme soz konusu olmamalı..1saat suruyo,malıyetı 40ytl. alper'ım ıkı gozum.. 1.sımdı arac ıyı olmus elıne saglık!!!ama zati film dıkkat cekıyo,bıde dıreklerı karartırsak polıs amcalar cıss yapar2.panelvandan bozma gıbı gorunur,zıra onların camları dıreklerı kapatıyor!!! yınede sonsuz tesekkurler yorumların ıcın,bırgun butun arabalar connect olacak..... Yorum bağlantısı
Bayram Bekman 27 Eylül 2007 Yazar Paylaş 27 Eylül 2007 http://img256.imageshack.us/img256/5079/byrozel012kr7.jpg http://img443.imageshack.us/img443/9958/byrozel013qa1.jpg sımdıkıler boyle işte... http://img406.imageshack.us/img406/9005/trc23661dd3.jpg o zamanda boyleymıs.. bır mustang kalbı... Yorum bağlantısı
Bayram Bekman 28 Eylül 2007 Yazar Paylaş 28 Eylül 2007 evet blow off,bızde turbo motorun arkasında az egıl gorucen mustang zati hastalık onu hıc sorma !!! Yorum bağlantısı
Bayram Bekman 4 Ekim 2007 Yazar Paylaş 4 Ekim 2007 tavan cıtası yalan abıcım! ne o oyle jeep gıbı?tabı zevk meselesı ama bence şık durmuyor.. nıkelaj bence sadece amerıkan klasıklerıne yakısıyor.sımdı tampon sıyah,arac gumus,cıtalar nıkelaj!!olmuyo abıcım kombınasyonu bozuyo::!kapı kolları solunca(yada 1 ay once)aracı satıp yenısını alırız olur bıter! ne bakım ne servıs ne muayene ne sıgorta!!!!hee bıde kasko!! bu masrafları ve asınma payını sattıgım fıyatın userıne koyup,yenı bı glx alıp bastan asagı modıfıye etmek ıstıyorum aslında! Yorum bağlantısı
Ömer Faruk Mumcuoğlu 17 Ekim 2007 Paylaş 17 Ekim 2007 araban gerçekten hoş olmuş cam filmi ise resmen derin bir gizem katmış.Blow off ise super diyecek birşey yok ama soracak var markası ve maliyeti hakkında bilgi verebilirmisin Yorum bağlantısı
Barıs Akıncı 15 Mart 2008 Paylaş 15 Mart 2008 Araba çok güzel olmuş.Güle güle kullanın. Alper kardeşim çizimin çok güzel ben çok beğendim.Gerçi paintte yaptığını yazmışsın sonradan uyguladıysan yakışır... Yorum bağlantısı
Bayram Bekman 17 Mart 2008 Yazar Paylaş 17 Mart 2008 sagolun arkadaslar! bu arada alper dostumuz su anda vatanı gorevını yapmakta!! Yorum bağlantısı
Bayram Bekman 27 Mart 2008 Yazar Paylaş 27 Mart 2008 kadır vıdeo degıl de canlı dınlesen daha ıyı olur derım!! taktırmayı dusunursen eger tekrar goruselım yardımcı olmaya calısayım!! Yorum bağlantısı
Recommended Posts