Mustafa Eski 4 Kasım 2007 Paylaş 4 Kasım 2007 (düzenlendi) dijital saatin rengini değiştirmeyi uzun zamandır düşünüyordum.favori rengim beyaz ledi taktıktan sonra aklıma display renginide değiştirmek geldi.yeşil üzerine siyah olan harfler siyah üzerine beyaz olacaktı.display ekranların önünde bir şeffaf film var.bu filmi ters çevirirseniz ekran renkleride tersine dönüyor.sökmek biraz problem oldu çünkü film ekrana yapışıktı.falçata ucuyla çizmeden çıkarıp arka yüzündeki yapışkan maddeyi temizledim.temizlik için pril deterjan kullandım.köpürtüp bir bez vasıtasıyla biraz ovunca çıktı.ters çevirip saati topladım.ama renkler istediğim gibi olmadı. bakalım beğenecekmisiniz? önce ledleri değiştirdim. ilginç birşey bir yönde beyaz bir yönde siyah. buda gece çekilmiş hali.siyah renk hafif maviye döndü. niyetim alttaki sony cd çalar gibi siyah üzerine beyaz yapmaktı ama böylede fena olmadı. 4 Kasım 2007 tarihinde Mustafa Eski tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Levent Eksen 5 Kasım 2007 Paylaş 5 Kasım 2007 (düzenlendi) Gece nasıl ki.. ? En alttaki resim gece çekilmiş abi.. Elinize sağlık, bence şık olmuş.. 5 Kasım 2007 tarihinde Selahattin Emir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz 5 Kasım 2007 Paylaş 5 Kasım 2007 elinize sağlık. ben de konsol ışıklarına bir el atacağım yakında. kalorifer kademe ayarı ışığı yanmıyor artık Yorum bağlantısı
Arda Inan 21 Aralık 2010 Paylaş 21 Aralık 2010 Beyaz gösterge ışıkları her zaman çok şık oluyor bence. Yorum bağlantısı
Recommended Posts