Timur Dizdar 3 Aralık 2007 Paylaş 3 Aralık 2007 Karabük'te öğretmenim.2004 ford focus comfortun kılıflarını nasıl temin edebilirim?arabanın rengi mürekkep mavisi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Aralık 2007 Paylaş 3 Aralık 2007 orjinal kumaş kılıfları kastediyorsanız fiyatını öğrenince vaz geçeceğinizden eminim. Yorum bağlantısı
Aydın Bengü 3 Aralık 2007 Paylaş 3 Aralık 2007 bencede duymayın bu tür parçaların fiyatı piyasanın 5 katı kadardır. normal bişey tak gitsin.(ben manzarayı çaktım gerçi sen arka koltukların ayrı ayrı katlanma özelliğini kulllanmak istedin heralde.) Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 3 Aralık 2007 Paylaş 3 Aralık 2007 2004 model araç çok mu yıprandı kılıflar? Yorum bağlantısı
Ahmet Ertugay 3 Aralık 2007 Paylaş 3 Aralık 2007 Araç güvenlik paketliyse aman ha bulaşmayım yan hava yastıkları açılmaz. Eğer iki hava yastiklıysa gidin bir döşemeciye keyfinize zevkinize göre istediğiniz koltuğu istediğiniz kumaşla dikerler size +1 ben 120 ytl ye yaptırmıştım. orjinal döşeme gibi oldu. Yorum bağlantısı
Ali Deniz 6 Aralık 2007 Paylaş 6 Aralık 2007 (düzenlendi) Karabük'te öğretmenim.2004 ford focus comfortun kılıflarını nasıl temin edebilirim?arabanın rengi mürekkep mavisi. Bağ-Essan Sanayi Sitesi'nde Kar Oto (Döşemeci Basri) sizin derdinize derman olur diye düşünüyorum.. 6 Aralık 2007 tarihinde Ali Deniz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Can Karacaer 6 Aralık 2007 Paylaş 6 Aralık 2007 Kılıflı hali, en yıpranmış halinden bile çirkin olacaktır. Kaldı ki araç 2004, ne kadar yıpranabilir ki... Yorum bağlantısı
Ahmet Ertugay 6 Aralık 2007 Paylaş 6 Aralık 2007 Kılıflı hali, en yıpranmış halinden bile çirkin olacaktır. Kaldı ki araç 2004, ne kadar yıpranabilir ki... araç koltuk ölçülerine göre, uygun kumaş kombinasyonu ile dikilmiş ve güzelce gerdirilerek takılmış bir kılıf pek çirkin olmaz bence.. Yorum bağlantısı
Ahmet Kalkan 10 Aralık 2007 Paylaş 10 Aralık 2007 Ben de bu kılf konusunda önyargılıydım Çünkü gerçekten çirkin duruyor.Geçen yaz bizim fırıncı Alanya ya gitmişti Orada özel diktirmiş harika olmuştu.Orjinalinden ayırt etmek zordu.Öyle güzel yapan birini bulursan yaptırabilirsin.Hazır olanlar çirkin duruyor.Hani birinden emanet alıp bişey giyersin ya (Üniversite okuyanlar bilir:)öyle duruyor gibi:) Yorum bağlantısı
Onur Göktepe 12 Aralık 2007 Paylaş 12 Aralık 2007 sanki evet biraz çirkin gibi oluyo kılıf takınca bizim şirkette sw 2000 focus 1.6 ambiante'ye taktılar iyi olmadı eski hali daha güzeldi hepsi aynı olacak değil ama fikir işte Yorum bağlantısı
Utku Çay 12 Aralık 2007 Paylaş 12 Aralık 2007 sırf araç için dikilen kılıflar oluyor. ustaya söylüyorsunuz sizin aracınıza göre dikiyor, onlar gayet güzel oluyor. 1-2 arkadaşım yaptırmıştı Yorum bağlantısı
İzzet Yalçın 22 Mart 2012 Paylaş 22 Mart 2012 Ben forumdan tavsiye üzerine Ankarada Libya caddesi no;27 idi.Yaptırdım abartmıyorum mükemmel oldu.Kılıflarımdada sorun yoktu sadece eskimesin diye yaptırdım ayrıca fordclub üyelerinede indirim yapıyor,gitmeden randevu alıyosunuz,gidip renk ve kaliteyi seçiyosunuz 1,5 saatte onu kesip koltuklarınıza göre dikiyor.Bende ön koltuklarda airbag vardı oralarda boşluk bırakarak dikti.Geçen sene 130 tl idi.Kartı ve tel vardı, birader arabayı götürdüğü için yanımda yok ama sitede var adres ve tel.Umarım işinize yarar. 1 Yorum bağlantısı
Harun Aydın 22 Mart 2012 Paylaş 22 Mart 2012 Ben forumdan tavsiye üzerine Ankarada Libya caddesi no;27 idi.Yaptırdım abartmıyorum mükemmel oldu.Kılıflarımdada sorun yoktu sadece eskimesin diye yaptırdım ayrıca fordclub üyelerinede indirim yapıyor,gitmeden randevu alıyosunuz,gidip renk ve kaliteyi seçiyosunuz 1,5 saatte onu kesip koltuklarınıza göre dikiyor.Bende ön koltuklarda airbag vardı oralarda boşluk bırakarak dikti.Geçen sene 130 tl idi.Kartı ve tel vardı, birader arabayı götürdüğü için yanımda yok ama sitede var adres ve tel.Umarım işinize yarar. yaz bakalım gelince araç bi gideriz belki bizde Yorum bağlantısı
Guest Levent Akgöz 23 Mart 2012 Paylaş 23 Mart 2012 http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/222757-bugn-araciniz-iin-ne-yaptiniz/page__st__5640 Bahsettiğiniz İlker abi galiba ben yeni diktirdim İlker abiye: o kadar mı kaliteli anlatamam resimleri bunlar...(koltuklarımda sorun yoktu temiz kalması için) 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Yığman 23 Mart 2012 Paylaş 23 Mart 2012 (düzenlendi) Anladığım kadarıyla aradığınız böyle bişeyse tamamen aracınıza özel üretilmiş kılıf,hatta renk seçenekleri de mevcut http://www.hepsibura...OTBOD4919-BK025 23 Mart 2012 tarihinde Gökhan Yığman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Gökhan Yığman 23 Mart 2012 Paylaş 23 Mart 2012 Şimdi farkettim hortlak konuymuş 2007'ye selam olsun bende yardımcı oldum diye seviniyorum Yorum bağlantısı
İlker Kadılar 23 Mart 2012 Paylaş 23 Mart 2012 Arkadaşlar şimdiye kadar üyelerimizin hep memnun kalması için gerekenini fazlasıyla yaptım ve daima yapacamda.. adresim tel numaram vs. anlaşmalı üye işyeri listesindedir.. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Yığman 23 Mart 2012 Paylaş 23 Mart 2012 Arkadaşlar şimdiye kadar üyelerimizin hep memnun kalması için gerekenini fazlasıyla yaptım ve daima yapacamda.. adresim tel numaram vs. anlaşmalı üye işyeri listesindedir.. 1 Yorum bağlantısı
İlker Kadılar 2 Nisan 2012 Paylaş 2 Nisan 2012 http://www.ankaraotodoseme.com/ arkadaşlar forum üyelerine özel indirim yapılmaktadır. kaliteli ve garantili kumaşlardan özel hazırlıyoruz . Yorum bağlantısı
Halil ibrahim Arslan 12 Nisan 2012 Paylaş 12 Nisan 2012 benim aracım 2001 ghia sedan koltuklar krem rengi sarı gibi orjınali çok kirlenıyor bir de cocuk var arka koltuklar mahvoluyo ama yinede koltuk kılıfı almak istemıyorum cunku renk olarak cok hoş duruyor ne varsa aracın orjınalinde var kılıf takmaktansa vanish kosla sprey daha iyi lekeyi hemen cıkartır. tavsiye ederim Yorum bağlantısı
Recommended Posts