İçeriğe Yönlendir

Focus Comfort Kılıf

Timur Dizdar

Recommended Posts

Timur Dizdar

Karabük'te öğretmenim.2004 ford focus comfortun kılıflarını nasıl temin edebilirim?arabanın rengi mürekkep mavisi.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

orjinal kumaş kılıfları kastediyorsanız fiyatını öğrenince vaz geçeceğinizden eminim.

Yorum bağlantısı
Aydın Bengü

bencede duymayın bu tür parçaların fiyatı piyasanın 5 katı kadardır.

normal bişey tak gitsin.(ben manzarayı çaktım gerçi sen arka koltukların ayrı ayrı katlanma özelliğini kulllanmak istedin heralde.)

Yorum bağlantısı
Ahmet Ertugay
Araç güvenlik paketliyse aman ha bulaşmayım yan hava yastıkları açılmaz. Eğer iki hava yastiklıysa gidin bir döşemeciye keyfinize zevkinize göre istediğiniz koltuğu istediğiniz kumaşla dikerler size

+1

ben 120 ytl ye yaptırmıştım. orjinal döşeme gibi oldu.

Yorum bağlantısı
Ali Deniz
(düzenlendi)
Karabük'te öğretmenim.2004 ford focus comfortun kılıflarını nasıl temin edebilirim?arabanın rengi mürekkep mavisi.

Bağ-Essan Sanayi Sitesi'nde Kar Oto (Döşemeci Basri) sizin derdinize derman olur diye düşünüyorum.. :)

tarihinde Ali Deniz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Can Karacaer

Kılıflı hali, en yıpranmış halinden bile çirkin olacaktır. Kaldı ki araç 2004, ne kadar yıpranabilir ki...

Yorum bağlantısı
Ahmet Ertugay
Kılıflı hali, en yıpranmış halinden bile çirkin olacaktır. Kaldı ki araç 2004, ne kadar yıpranabilir ki...

araç koltuk ölçülerine göre, uygun kumaş kombinasyonu ile dikilmiş ve güzelce gerdirilerek takılmış bir kılıf pek çirkin olmaz bence..

Yorum bağlantısı
Ahmet Kalkan

Ben de bu kılf konusunda önyargılıydım Çünkü gerçekten çirkin duruyor.Geçen yaz bizim fırıncı Alanya ya gitmişti Orada özel diktirmiş harika olmuştu.Orjinalinden ayırt etmek zordu.Öyle güzel yapan birini bulursan yaptırabilirsin.Hazır olanlar çirkin duruyor.Hani birinden emanet alıp bişey giyersin ya :D (Üniversite okuyanlar bilir:)öyle duruyor gibi:)

Yorum bağlantısı
Onur Göktepe

sanki evet biraz çirkin gibi oluyo kılıf takınca bizim şirkette sw 2000 focus 1.6 ambiante'ye taktılar iyi olmadı eski hali daha güzeldi hepsi aynı olacak değil ama fikir işte

Yorum bağlantısı
Utku Çay

sırf araç için dikilen kılıflar oluyor. ustaya söylüyorsunuz sizin aracınıza göre dikiyor, onlar gayet güzel oluyor. 1-2 arkadaşım yaptırmıştı

Yorum bağlantısı
  • 4 yıl sonra...
İzzet Yalçın

Ben forumdan tavsiye üzerine Ankarada Libya caddesi no;27 idi.Yaptırdım abartmıyorum mükemmel oldu.Kılıflarımdada sorun yoktu sadece eskimesin diye yaptırdım ayrıca fordclub üyelerinede indirim yapıyor,gitmeden randevu alıyosunuz,gidip renk ve kaliteyi seçiyosunuz 1,5 saatte onu kesip koltuklarınıza göre dikiyor.Bende ön koltuklarda airbag vardı oralarda boşluk bırakarak dikti.Geçen sene 130 tl idi.Kartı ve tel vardı, birader arabayı götürdüğü için yanımda yok ama sitede var adres ve tel.Umarım işinize yarar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Harun Aydın

Ben forumdan tavsiye üzerine Ankarada Libya caddesi no;27 idi.Yaptırdım abartmıyorum mükemmel oldu.Kılıflarımdada sorun yoktu sadece eskimesin diye yaptırdım ayrıca fordclub üyelerinede indirim yapıyor,gitmeden randevu alıyosunuz,gidip renk ve kaliteyi seçiyosunuz 1,5 saatte onu kesip koltuklarınıza göre dikiyor.Bende ön koltuklarda airbag vardı oralarda boşluk bırakarak dikti.Geçen sene 130 tl idi.Kartı ve tel vardı, birader arabayı götürdüğü için yanımda yok ama sitede var adres ve tel.Umarım işinize yarar.

yaz bakalım gelince araç bi gideriz belki bizde

Yorum bağlantısı
Gökhan Yığman
(düzenlendi)

Anladığım kadarıyla aradığınız böyle bişeyse tamamen aracınıza özel üretilmiş kılıf,hatta renk seçenekleri de mevcut

http://www.hepsibura...OTBOD4919-BK025

tarihinde G&#246khan Yığman tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Gökhan Yığman

Şimdi farkettim hortlak konuymuş :biggrin: 2007'ye selam olsun bende yardımcı oldum diye seviniyorum :D

Yorum bağlantısı
İlker Kadılar

Arkadaşlar şimdiye kadar üyelerimizin hep memnun kalması için gerekenini fazlasıyla yaptım ve daima yapacamda.. adresim tel numaram vs. anlaşmalı üye işyeri listesindedir..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Yığman

Arkadaşlar şimdiye kadar üyelerimizin hep memnun kalması için gerekenini fazlasıyla yaptım ve daima yapacamda.. adresim tel numaram vs. anlaşmalı üye işyeri listesindedir..

:bravo::flowers:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
  • 2 hafta sonra...
Halil ibrahim Arslan

benim aracım 2001 ghia sedan koltuklar krem rengi sarı gibi orjınali çok kirlenıyor bir de cocuk var arka koltuklar mahvoluyo ama yinede koltuk kılıfı almak istemıyorum cunku renk olarak cok hoş duruyor ne varsa aracın orjınalinde var kılıf takmaktansa vanish kosla sprey daha iyi lekeyi hemen cıkartır. tavsiye ederim

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...