Varol Güner 15 Nisan 2013 Paylaş 15 Nisan 2013 Muhtemelen bagaj kilit açma düğmesine su kaçıp oksitlenmiştir.Yapabilirseniz kendiniz açıp temizleyebilirsiniz.Garanti kapsamına girip girmediği hakkında bir bilgim yok. 1 Yorum bağlantısı
Özgür Arduç 15 Nisan 2013 Paylaş 15 Nisan 2013 Aynı sorun benim aracımda da bir kez oldu. Servise sorduğumda plakalığa ve bagaj kilidine giden kabloların genelde arızalandığını söylemişlerdi. Garanti kapsamını bilmem ama servise gidersen sizi daha iyi aydınlatacaklardır. Yorum bağlantısı
Metin Çilo 15 Nisan 2013 Paylaş 15 Nisan 2013 Kilit sistemini kontrol eden kaplolarda bagaj kapagını aç kapa yapa yapa kırılmalar oluyor. Benim başıma da geldi araç sedan elektrikçi 10TL ye halletti. Araç garantili ise serviste yaptırun garanti yok ise bir oto elektrikçi anlar . Yorum bağlantısı
Oğuz Oğuzer 27 Nisan 2013 Paylaş 27 Nisan 2013 Arkadaşlar aynı sorun benim aracımdada vardı,serviste komple plastikle kapatıldı bende toz girmez diye iyi olur dedim bagaj su almayı kesti fakat bu seferde havalandırmayı açtığımda kulakta müthiş bir basınç yaptığını farkettim mecburen camı aralamak zorunda kalıyorsunuz oradaki havalandırmalar aynı zamanda araç içi basıncını eşitlemektedir haberiniz olsun. Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 28 Nisan 2013 Paylaş 28 Nisan 2013 sorunu nereden olduğunu tespit ederseniz, fotoğraflarla paylaşırsanız iyi olur bizde kontrol ederiz araçlarımızı Yorum bağlantısı
Uğur Gül 29 Nisan 2013 Paylaş 29 Nisan 2013 Aynı sorun bendede vardı içeriden silikonladık fakat çare olmadı.2.kez tamponu sökün dışardan silikonladık sorun çözüldü ama parça fiyatı sormak hıc aklıma gelmedi ucuz bişeyse tampon sökülünce yenisini takın derim. Yorum bağlantısı
Görkem Arabacı 30 Nisan 2013 Paylaş 30 Nisan 2013 aynı sorun bendede vardı.Bende kapı lastıklerın hepsını değiştirmek istedim ama aldığım tavsiyeler sonucu sakın yapmayın dediler çünkü orjınal bile olsa eskisini tutmuyormuş sadece paylaşmak istedim belki bir faydam olur. Yorum bağlantısı
Aykut Çelik 9 Mayıs 2013 Paylaş 9 Mayıs 2013 Aynı sorunu bende yaşadım.2008 focus arabamvar.cırr diye bi ses geliyordu açılmıyor.Servise götürdüm kilit ellerinde yokmuş üç gün sonra gelir dediler,160 tl kilit 40 tl de işçilik 200 tl masrafı var dediler,Sanayiye götürdüm kaportacı 20 tl aldı parçacıda orjinal kilit varmış 125 tl pazarlıkla 120 verdi toplam 140 tl ye hallettim, Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 4 Haziran 2013 Paylaş 4 Haziran 2013 Bagaj lambası problemi yaşayanlardan ilki ben değilim de sorunu da çözebilmiş değilim.Aslında kendimce sorunu çözdüm ama bu işe bir açıklama getirecek yandaş arıyorum. Şimdi olay ilk başlarda bagaj lambasının bagajı açtıktan sonra yanması ile dikkatimi çekti.Yani bagajı açıyorum bir kaç saniye sonra lamba yanıyordu.Bir kaç defa da bagajı açtıktan bir iki dakika sonra yanmasına da şahit oldum.Bir gün yine bagajı açtım ve lamba yanmadı kilit kısmına bir iki tokat attım sonra yandı tekrar söndü falan filan ama en son bir hafta önce tamamen söndü ve yanmamakta kararlı olduğunu anlayınca çözüm aramaya başladım.Sağ olsun Emmi ve Çağlar Bayur aşağıdaki resmi göstererek arızayı bu bölgede aramamı tavsiye ettiler. Benim kablolar bu kadar kötü değildi ama yinede açık kısımlar vardı ve kablolar sağlamdı,izole edip kapattım ama lamba inat etti yanmıyor.Tesisatı takip edebildiğim kadar takip ettim ne kopuk ne de atık sigorta vardı . Bu arada ek olarak bagajı daha iyi aydınlatabilmek için şerit led eklemiştim sisteme.En son Oğuzhan (oğlum ) bagajın orjinal ampulünü sökmüş ve bingo bizim şerit led yanmaya başladı .Lambayı yerine takınca sönüyor,sökünce yanıyordu bir anlam veremedim ama bende söktüm lambayı ve şerit ledle idare ediyorum. şimdi nedir bu işin çözümü terslik nerede bilen varsa beri gelsin . Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Haziran 2013 Paylaş 4 Haziran 2013 Ledin elektriğini nereden aldın abi.. ? Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 (düzenlendi) . Bu arada ek olarak bagajı daha iyi aydınlatabilmek için şerit led eklemiştim sisteme.En son Oğuzhan (oğlum ) bagajın orjinal ampulünü sökmüş ve bingo bizim şerit led yanmaya başladı .Lambayı yerine takınca sönüyor,sökünce yanıyordu bir anlam veremedim ama bende söktüm lambayı ve şerit ledle idare ediyorum. şimdi nedir bu işin çözümü terslik nerede bilen varsa beri gelsin . Abi ampulü takınca yanmaması, sökünce yanması ilginç, ampul kısa devre yapıyor o yüzden yanmıyor desek sigortayı attırması lazım ampulü takınca, ilginç bir durum.. 5 Haziran 2013 tarihinde Korhan Şenörer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Ledin elektriğini nereden aldın abi.. ? Normalde var olan bagaj lambasının kablolarından.Bu sorun yeni oluşan bir sorun, daha önce led'i yapmadan önce floresan türü bir lambam da vardı anahtarlı tip ve her şey normaldi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Haziran 2013 Paylaş 9 Haziran 2013 Valla ilk defa böyle bir arıza görüyorum abi.. Kısa devre yapsa sigorta atar... Sen sigortaları yine de bir kontrol et.. piyasadaki çakma sigortalar atmayıp eriyor... Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 10 Haziran 2013 Paylaş 10 Haziran 2013 Bu kablo aşınma olayına ben de bir bakayım..O kabloları süngere sarsak olmaz mı? Yorum bağlantısı
Müslüm Koçak 3 Temmuz 2013 Paylaş 3 Temmuz 2013 Aynı sorun benim aracımda da oldu. Burdaki yorumlarda okuduğum gibi direk indirdim bagajın kablosunu 2 ayrı yerde kablolar kırılmış ve birbirine temas ediyordu. Siyah bandla sardım şimdilik oldu ama tekrar olursa güzelce değiştirmek lazım başka elektrik arızası filan çıkarabilir temas olunca. Yorum bağlantısı
Buğra Kaya 8 Ağustos 2013 Paylaş 8 Ağustos 2013 abiler iyi bayramlar arabaya xenon taktırdım 6-7 önce, xenonları ilk açtığımda 3-4 saniye arıza lambası yanıyor sonra sönüyor. Buraya kadar sorun yok fakat bu 3-4 saniye süre içerisinde gaza basarsam veya vites atarsam, enteresan bir neticede bagaj kapağı kilidi kendiliğinden açılıyor. Arabaya cin mi girdi ne oldu anlamadım? Yorum bağlantısı
Mehmet Şaşmaz 17 Eylül 2013 Paylaş 17 Eylül 2013 aracımın ön konsoldaki kapaklı hazne bölümünün dişi kırıldı. yapıştırdım bu sefer bastırınca çengeli tutan aksam içeri kaçtı o da kırılmış. bende kapağı açılmayacak şekilde yapıştırdım.. bölüm iptal oldu yani.. kendiğinden kırılanı ilk defa gördüm. ne kadar basit, ucuz plastik kullanmış bu ford. yazık. şimdi ne yapabilirim? Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 8 Ekim 2013 Paylaş 8 Ekim 2013 Bugün farkettim bagajı yarım açtığım zaman durmuyor sanki yağlanmış gibi sert bir şekilde kapanıyor. Eskiden aynı şekilde açtığım zaman böyle olmuyor olduğu gibi duruyordu ama şimdi aynı şekilde açınca hemen sanki amortisörler tutmuyormuş gibi sert şekilde kapanıyor. Sorun nedir ne yapılması gerekir ? Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 8 Ekim 2013 Paylaş 8 Ekim 2013 Bugün farkettim bagajı yarım açtığım zaman durmuyor sanki yağlanmış gibi sert bir şekilde kapanıyor. Eskiden aynı şekilde açtığım zaman böyle olmuyor olduğu gibi duruyordu ama şimdi aynı şekilde açınca hemen sanki amortisörler tutmuyormuş gibi sert şekilde kapanıyor. Sorun nedir ne yapılması gerekir ? Konunuzu birleştirdim. Bilginize. Teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı
onurdursun 19 Ocak 2014 Paylaş 19 Ocak 2014 bugün benim arabada da bu problem oldu bagaj üzerindeki düğme çalışmadı kumandadan açtım daha sonra bagaj kendi kendine açılmaya başladı şuan bagaj düğmeside çalışıyor herşey normale döndü oksitleme falan yaptı galiba söküp uğraşmak istemedim bıraktım inşallah gece kendi kendine bagajı açmaz Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Ocak 2014 Paylaş 19 Ocak 2014 bugün benim arabada da bu problem oldu bagaj üzerindeki düğme çalışmadı kumandadan açtım daha sonra bagaj kendi kendine açılmaya başladı şuan bagaj düğmeside çalışıyor herşey normale döndü oksitleme falan yaptı galiba söküp uğraşmak istemedim bıraktım inşallah gece kendi kendine bagajı açmaz Konunuzu birleştirdim. Konu içinde çözümü mevcut. Yorum bağlantısı
Mehmet Şaşmaz 18 Şubat 2014 Paylaş 18 Şubat 2014 2009 bagaj sağ ve sol arka stop lambalarınından arabayı fırça ile yıkarken su kaçması oluyor, bagaj ıslanıyor o da koku yapıyor. nasıl çözüm olabilir acaba? Yorum bağlantısı
Tolga Şanlı 27 Şubat 2014 Paylaş 27 Şubat 2014 focus 2 önkapı kolu zo bırakıyor ne yapmam lazım.. ankarada önerebilecegınız bır usta varmr.. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Şubat 2014 Paylaş 27 Şubat 2014 focus 2 önkapı kolu zo bırakıyor ne yapmam lazım.. ankarada önerebilecegınız bır usta varmr.. wd40 la yağlamayı denediniz mi? Yorum bağlantısı
Recommended Posts