Mehmet Ozyurek 24 Aralık 2007 Paylaş 24 Aralık 2007 Hava filtresinden kastınız, orjinal dışı bir filtre mi ? Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 24 Aralık 2007 Paylaş 24 Aralık 2007 MAF sensörü ile arasına en az 15 cm lik bi hortum takmanızı öneririm.. Türbülanstan etkilenip ölçümde sıkıntı çıkarıyor yoksa. Yorum bağlantısı
Gökhan Turan 24 Aralık 2007 Paylaş 24 Aralık 2007 benim aracım da lpgli ve acık hava filtresi var.Performans yok ama ses var.Yakı tüketimi sesi duymak için basınca artıyor.Aksi halde değişmiyor bana göre Yorum bağlantısı
Ahmet Ertugay 24 Aralık 2007 Paylaş 24 Aralık 2007 yakıt göstergesi normalden hızlı bir şekilde boşa doğru gider Yorum bağlantısı
Ahmet Ertugay 24 Aralık 2007 Paylaş 24 Aralık 2007 uzatma borularıyla doğrudan soğuk hava girişi sağlanmadan direkt açık hava filtresi takıldığı zaman araç kalkışta orjinale göre hantallaşıyor. Bu güç kaybını aşmak ve çıkan güzel sesi sürekli dinlemek için yüksek devirde araç kullanır hale geliyorsunuz. Bu nedenle yakıt tüketimi ciddi bir şekilde artıyor. Kendi arabamda uyguladım ve yazdığım sebepler nedeniyle 10 gün sonra orjinal filtresini taktım. Açık hava filtresini aracınıza uygun kit halinde takarsanız veya kutu içi performans filtrelerinden takılırsa yukarıda bahsettiğim durumlar muhtemelen oluşmaz. Ancak kutu içi filtrelerden istediğiniz sesi alamayabilirsiniz. Açık hava filtresi takmayı ses sebebiyle istiyorsanız, filtre yerine son susturucuyu değiştirerek daha güzel sonuçlar alabilirsiniz. Bu konuda bilgim sınırlıdır. İşin ustası arkadaşlar daha doyurucu açıklamalar yazacaktır. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 24 Aralık 2007 Paylaş 24 Aralık 2007 ama genelde bunu tam tersını soluyolar..yakıta fazla etkısı olmuyo dıye ? Yok yok eğer sesini duyayım ya da duysunlar deyip gaza fazla yüklenmediğiniz sürece fiziksel bir etkisi yok.. valla baskan tam anlayamadım dedıgını ya soguk havanın daha rahat gırmesı ıcın on ızgaraya dogru borumu uzatcaz??? Tabi ki filtreyi motordan ne kadar uzağa veya doğru deyişiyle soğuk havaya ne kadar yakın bir yere konumlandırırsanız araç için o kadar iyi olur. Benim gözlemim yazın motor ısındıktan sonra maf sensörüne yakın olan filtre yüzünden araç saçmalamaya başlıyor.. Bunun nedeni de filtrenin çektiği havanın ısısının yükselmesi sonucu havanın genleşerek özkütlesinin azalması ve dolayısıyla sensörün hava akışını ölçemeyip kafasına göre anlık değerler okuması.. Bir örnek fotoğrafla anlatmaya çalışayım: Mondeo motorunda olanını bulamadım ama aynı sensör onda da aynı yerde.. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 24 Aralık 2007 Paylaş 24 Aralık 2007 Egzozla da tek başına çok keyif alamazsın bence. Yani filtre bile tek başına yeter. Ama egzozla birlikte çok daha iyi sonuç alınır.. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 24 Aralık 2007 Paylaş 24 Aralık 2007 Sonuçta bangır bangır bağırtmak değilse amaç bence son susturucu gayet yeterli olur. Benim araçta sadece son susturucu var 100mm lik. Gerisi normal susturucular ve 60mm lik borulardan oluşan standart egzoz sistemi. Ses açık filtreyle gerçekten tatmin edici seviyede. Diğer türlü uzun yolda veya uzun kullanımda kafa ütüler.. Yorum bağlantısı
Alper Karadut 29 Ekim 2008 Paylaş 29 Ekim 2008 arkdaslar 97 mondeoya hava fıltresı taktırmak ıstıyorum..arac lpg lı ...bı sorun yaratırmı bu? performans yonunden bı deısme olurmu yada ses?en onemlısıde bu yakıt tuketımını azaltırmı cogaltırmı? hıc deneyenınız varmı yada taktıran... sımdıden tesekkurler ... bence hiç gereği yok. açık hava filtresi havayı süzmeden direk kirli havayı çekiyor buda zamanla ciddi hasarlara yol açabilir. zaten fabrika en uygun olan hava filtresini takıyor. eğer maksadınız ses ise egzos perfonmans ise tuning chip vs... takabilirsiniz .... Yorum bağlantısı
Arda Inan 17 Nisan 2009 Paylaş 17 Nisan 2009 (düzenlendi) Kuzenin Mini Cooperdan söktüğü açık hava filtresini takmaya çalışıyorum. iki borunun giriş ebatları şu an için uyumsuz ama halledicem araya parça koyup. Resimlerini bitirir bitirmez eklerim. Umarım başarabilirim, ses muhteşem bir hal alıyor. Aracın normal filtre kutusunu sökmeyeceğim için sıcak hava emme derdim olmayacağını ümit ediyorum sadece kapağını söküp filtreyi içine sıkıştırıcam. Araya koyacağım parça nasıl bir şey olabilir diye düşünüyorum şu an Tecrübesi veya fikri olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim Resimdeki gibi bir şey yapmam lazım 17 Nisan 2009 tarihinde Arda Inan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Nisan 2009 Paylaş 17 Nisan 2009 Açık hava filtresinin borusu daha mı büyük daha mı ufak? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Nisan 2009 Paylaş 17 Nisan 2009 Genel bilgi: 1. Açık hava filtresinin, olmayan beygirleri kazandırdığını hatta hava filtresiz aracın beygir keşfettiğini şahsen dyno testinde hiç saptamadım 2. Hava bir akışkandır 3. Akışkanların özelliği, toplam debi büyüklüğünün, içinden geçtiği kanalın en dar yeri kadar büyük olabilmesidir, yani hava emiş borusundaki en ufak bir daralma o oranda havayı azaltacak yani beygirleri kaybettirecektir. Yorum bağlantısı
Arda Inan 17 Nisan 2009 Paylaş 17 Nisan 2009 Çok bilimsel ve tatmin edici bir açıklamaydı Çağlar Abi teşekkür ederim. Hava yolunu daraltmak kar zarar dengesinde zarar hanesine bir çarpı koydurdu. Daralmanın sadece belki bir 4-5 mm kadar olması çok büyük bir değişiklik yapar mı peki sizce? Zaten kimsenin ekstra beygir kazanmak için böyle bir şey yapması mantıkl değil bence de. Benim tek amacım itiraf ediyorum ki aracımdan sizin eski V6 nız gibi kulağa hitap edebilen bir ses duyabilmek. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Nisan 2009 Paylaş 17 Nisan 2009 V6 mırıldar, açık hava filtresi ise homurdar. Hava emiş yolundaki 1mm. daralma bile kayıptır. Gaz kelebeğini incelten bile vardır ki, tam gaz da 0.5 mm. daha kazansın diye. Yorum bağlantısı
Arda Inan 17 Nisan 2009 Paylaş 17 Nisan 2009 Uuh iyiymiş Gerçi F1 araçlarına harcanan milyonlarca dolarlar da böyle küçük ayrıntılarda gizli olmalı ama insanların arabaları için bu kadar uğraşmaları güzel bir şey herhalde. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Nisan 2009 Paylaş 17 Nisan 2009 Tabii bu işin teknik yönü, elde beleş filtre varsa, lastik hortum 2 kelepçe ile takılır, 5-10 gün zevk alınır sonra sökülür veya sökülmez tercih sizin. Yorum bağlantısı
Arda Inan 17 Nisan 2009 Paylaş 17 Nisan 2009 Çok sevdiğim arabamı zaten uçuk benzin fiyatları yüzünden çok sık kullanamıyorum. Okula otobüsle gidip geliyorum. Haftasonları da o kadar lüksüm olsun diye düşünüyorum Haftaiçi yada bir dahaki c.tesi bir deneyeceğim en azından bakalım. Yorum bağlantısı
Emre Gizlenci 22 Nisan 2009 Paylaş 22 Nisan 2009 Çok sevdiğim arabamı zaten uçuk benzin fiyatları yüzünden çok sık kullanamıyorum. Okula otobüsle gidip geliyorum. Haftasonları da o kadar lüksüm olsun diye düşünüyorum Haftaiçi yada bir dahaki c.tesi bir deneyeceğim en azından bakalım. bende 98 mondeo sahibiyim ve denemek için açık hava filtresi takmıştım.. tecrübelerimi aktarayım. -araç düşük devirde hantallaşıyor. -filitrenin sesini pek duyamıyorsunuz zira aracın motor sesi daha tatminkar oluyor. -kim ne derse desin aracın hava yolunda çok miktarda toz birikiyor. bir süre kullandıktan sonra maf sensörünün orada biriken tozu görebilirsiniz. sanırım bu durum gaz kelebeğini de etkiliyor. çabuk kirleniyor. -açık hava filtrelerinin hava geçirgenliği daha fazla olabilir ama toz da geçiriyor. -performans olarak hiç fark göremedim. -performans sağlayanları sanırım kit halinde satılıyor piyasadakiler gibi sadece filtreden oluşmuyor. zaten oldukça farklı fiyatları var. -yakıt olarak çok fark göremedim. sesi duyamadığım için belki de. zaten duysamda kolay gaza gelmem. yaklaşık 15 yada 20 gün kullandım ve orjinal filtreye döndüm. böylesi daha iyi oldu. tabi marka model farkedebilir. benimki simota karbon filtre idi. taktırırsanız farklı bir marka deneyin derim. herşeyden öte belki siz memnun kalırsınız. saygılarımla... Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 22 Nisan 2009 Paylaş 22 Nisan 2009 ses şehir içinde güzel oluyor ama filitre yüzünden gelen gaz düşük motorlu araçtan yenen tokatla hazımsızlık yapıyor ayrıca çağlar abinin dediği gibi v6 nın o da en düşük homurtu hiç bir filitreden çıkan sesle boy ölçüşemez hele araç bir s class v12 olunca rolantide bile aracın sesi insanı cezbediyor ( tabi onada benzin dayanmıyor) Yorum bağlantısı
Arda Inan 23 Nisan 2009 Paylaş 23 Nisan 2009 (düzenlendi) filtreyi monte ettim arkadaşlar biraz kafa patlattım ama oldu zaten orjinalliği bozacak hiç bir şey yapmdaım o yüzden kolayca geri dönebilirim. Başta bahsettiğim gibi hava yollarında herhangi bir daralma derdim de olmadı meğer filtrenin ağzı hava emiş kanalına uygunmuş. Resimlerini yüklüyorum şu an. Filtrenin markası FK Racing, normalde spor süspansiyon üretiyorlar daha çok ama kuzen ingiltereden getirtmiş bunu da. 23 Nisan 2009 tarihinde Arda Inan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Taner Kızılkor 29 Kasım 2012 Paylaş 29 Kasım 2012 Bende ne zamandır ama sıcak havanın etkisiyle başa çıkarken toz ve diğer etkenlerden koruma işi var. birde bu hava giriş kitlerindeki akışmetre ile filtre arası mesafe aklıma takılıyor türbülans olayı için. Yoksa sadece filtreyi takmakla bitmiyor...Zaten videodaki araçta başka sorun yoksa maf sensörü doğru ölçemiyor ve rolanti dengesizleşiyor zaten bu soğuk hava meselesi için delip deşiyorlar arabanın hem daha az tozlu ve temiz, hem soğuk, hem de bol hava lazım... aksi halde stok kutu içi filtreye devam. Yorum bağlantısı
Misafir 29 Kasım 2012 Paylaş 29 Kasım 2012 Bu filtreleri ben sevemedim bir türlü.Ses üretmesi için takılan bir parça.Kutu içi filtre alıp kullanmak lazım.Lokman abim uzun süredir kullanıyor şikayetini okumadım.Temizle kullan.Mondeo gibi bir araç için en sağlıklısı kutu içi filtre. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 29 Kasım 2012 Paylaş 29 Kasım 2012 Bende ne zamandır ama sıcak havanın etkisiyle başa çıkarken toz ve diğer etkenlerden koruma işi var. birde bu hava giriş kitlerindeki akışmetre ile filtre arası mesafe aklıma takılıyor türbülans olayı için. Yoksa sadece filtreyi takmakla bitmiyor...Zaten videodaki araçta başka sorun yoksa maf sensörü doğru ölçemiyor ve rolanti dengesizleşiyor zaten bu soğuk hava meselesi için delip deşiyorlar arabanın hem daha az tozlu ve temiz, hem soğuk, hem de bol hava lazım... aksi halde stok kutu içi filtreye devam. aslında hazır satılan kitlerle aldınmı sıkıntı olmuyo hemde çekişte de artı fark oluyor 1 Yorum bağlantısı
Taner Kızılkor 30 Kasım 2012 Paylaş 30 Kasım 2012 aslında hazır satılan kitlerle aldınmı sıkıntı olmuyo hemde çekişte de artı fark oluyor hava filtresini o videolardaki gibi takarsanız hiç bir etkisi olmaz üstad. (zaten olacağıda 0,5 - 1 hp ya olur ya olmaz) Nedenine gelince bizim araçlarda yer sıkıntısı var. Aracın motorunun sıcaklığından uzaktayalıtılmış ve daha soğuk hava alabileceği bir yere koymadan beygir beklemek yanlış. ki o alacağım beygir için vereceğim emeğe de deymez. Ama dediğim gibi soğuk hava alması için izole bir durum oluşursa bu düşük devirlerde çekişte farklılık hissettirir. (Egr iptal edildiğinde sıcak egzoz gazının araca geri dönüşü olmadığı için hissettiğiniz alt devirlerdeki çekiş farklılığı kadar yada biraz daha fazla) aksi halde zaten kutu içi filtreye göre daha fazla geçirgen bir malzeme birde sıcak havayı da daha fazla geçirir durumdaysa rolanti dengesizliğinden tutunda yokuşta çekiş problemine kadar yolumuz var (Özellikle yaz aylarında) E şimdi ben ona temiz havada vermeliyim (boğaz kelebeği, maf sensörü gibi elemanların az kirlenmesi için çnükü daha fazla geçirgen dedik) E ben aracın orasını burasını da delip yapmam bu işi... Anlıyacağınız hala düşünüyorum ha ben beygirinde mi yim? yooo böylesi eşşek haliyse bu da yeter bana derdim zarar vermeden azcık ses duyayım bazen yeter (özellikle yokuş yukarı abandığım için ) Bu filtreleri ben sevemedim bir türlü.Ses üretmesi için takılan bir parça.Kutu içi filtre alıp kullanmak lazım.Lokman abim uzun süredir kullanıyor şikayetini okumadım.Temizle kullan.Mondeo gibi bir araç için en sağlıklısı kutu içi filtre. eee işte ses için doğru tespit. değermi değmezmi ona bakıyoruz üstadım Yorum bağlantısı
Recommended Posts