Hasan Karabekiroglu 27 Temmuz 2011 Paylaş 27 Temmuz 2011 Plakayı hiç hatırlayamadım... Yeriniz nerede... Bepa'dan Aslan Usta'ya götürün bi baksın derim.. MK2 mondeoda oldukça bilgilidir.. Yıllarca kendisinde de bir tane vardı.. Plakası da 50 AS 222 idi galiba... aslında arabayı ilk aldığımda bepa ya gitmiştim mehmet abi... adamlar triger kayışı değişimi için 750 TL fiyat söyleyince bidaha önünden geçmemiştim... Algida'da bilgi işlem - muhasebe çalışıyorum abi Aksaray Yolu 5. km de BP nin içinde... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Temmuz 2011 Paylaş 27 Temmuz 2011 aslında arabayı ilk aldığımda bepa ya gitmiştim mehmet abi... adamlar triger kayışı değişimi için 750 TL fiyat söyleyince bidaha önünden geçmemiştim... Ben de olsam geçmezdim Yorum bağlantısı
Yıldıray Başer 15 Ağustos 2011 Paylaş 15 Ağustos 2011 İlgilenen arkadaşlara bir öneri LUK marka debriyaj baskı balata 150 tl bilyası 75 TL toplam 225 TL yer olarak ankara başkent sanayi sitesi GÜVEN FORD 1 hafta önce sordum. Yorum bağlantısı
Bilge Çelik 28 Ekim 2013 Paylaş 28 Ekim 2013 Ben de bugun debriyaj setini degistirecegim. Ford parcacisi 240trl.fiyat verdi sete. Ustam da 150 civari iscilik dedi...insallah sorunsuz halledebilirim. Aslinda ustamin haberi yoktu durumdan. Ben v kayis degistirmeye gidince aklima baski balata geldi. 190 binde arac olunca bi baksin dedim. Araci calistirdi vitesle gazla frenle bisey yapti o anda ben bakmiyordum ustaya bu sekilde aracin stop etmesi lazimdi ama etmiyor. Degistirirsen iyi olur dedi. Ayrica yokuslarda cekis cok dusuyordu bagirarak cikiyorduk. 2000 motor bir arac daha guclu olmali diye düşünüyordum sanirim baski balata degisiminin pozitif etkisi olacak insallah. Ama buna ragmen yokuşta cogu araci solluyordum ) Buradan ogrendigim kadarıyla sachs marka iyi diyorsunuz. Bakalim parcacinin 240 dedigi sachs mi? Marka sormadik cunku... Yorum bağlantısı
Mete Yaban 31 Ekim 2013 Paylaş 31 Ekim 2013 Ben de bugun debriyaj setini degistirecegim. Ford parcacisi 240trl.fiyat verdi sete. Ustam da 150 civari iscilik dedi...insallah sorunsuz halledebilirim. Aslinda ustamin haberi yoktu durumdan. Ben v kayis degistirmeye gidince aklima baski balata geldi. 190 binde arac olunca bi baksin dedim. Araci calistirdi vitesle gazla frenle bisey yapti o anda ben bakmiyordum ustaya bu sekilde aracin stop etmesi lazimdi ama etmiyor. Degistirirsen iyi olur dedi. Ayrica yokuslarda cekis cok dusuyordu bagirarak cikiyorduk. 2000 motor bir arac daha guclu olmali diye düşünüyordum sanirim baski balata degisiminin pozitif etkisi olacak insallah. Ama buna ragmen yokuşta cogu araci solluyordum ) Buradan ogrendigim kadarıyla sachs marka iyi diyorsunuz. Bakalim parcacinin 240 dedigi sachs mi? Marka sormadik cunku... mondeolarda sachs, focuslarada luk marka iyi oluyormuş parçacı demişti bana Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 31 Ekim 2013 Paylaş 31 Ekim 2013 mondeolarda sachs, focuslarada luk marka iyi oluyormuş parçacı demişti bana model ile alakalı böyle şeyler bence Şahsen 1.6 tdci için sachs Yorum bağlantısı
Mete Yaban 10 Kasım 2013 Paylaş 10 Kasım 2013 model ile alakalı böyle şeyler bence Şahsen 1.6 tdci için sachs 96-99 lara mondeo demişti parçacı tabiki model olarak degişebilir focuslar içinde aynı modeller içinde demek istedi parçacı bencede tecrübeyle sabit olması gerekir derim Yorum bağlantısı
Batuhan Demirkol 26 Kasım 2013 Paylaş 26 Kasım 2013 Selamlar, Bugün değiştirdim baskı-balata-bilyamı. Fiyatı paylaşayım, Sachs marka, 240lira baskı-balata , 80lira bilya, 120lira işçilik. Periyodik bakım işçiliğiyle beraber. Sizce nasıl? Uygunmudur, pahalımıdır? Yorum bağlantısı
Batuhan Demirkol 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 Sevindim Teşekkür ederim Çağlar bey. Yorum bağlantısı
Sami Başkaya 4 Aralık 2013 Paylaş 4 Aralık 2013 abiler gaziantepte mondeo'dan anlayan bir usta önerebilirmisin Yorum bağlantısı
ersin balkaş 19 Ocak 2014 Paylaş 19 Ocak 2014 merhabalar. 1993 model mondeo 1.8 aracımın baskı balatasını değiştireli 20.000 km oldu (Luk marka ) ancak araç içerisine bir uğultu geliyor bilya sesi gibi ve araba çok bağırıyor. devir yükseliyor ancak kavramayı çok hissedemiyorum bazen de gücü hissediyorum. bir gün araçta 5 kişi varken düz bir yoldan bir rampaya sardım, 90 ile giderken rampanın başında hız 80'e düştü 4 e aldım sonra 3 sonra 2 araç bağırıyordu ama gitmiyordu, devir 3.000 de iken sallamaya başladı. baskı balatanın ömrünün bu kadar kısa olması mümkün mü. bir de vites değiştirirken 4 ve 5. vitesler hariç yumuşak da atsam sert de atsam vuruntu oluşuyor. bir de ani kalkış ya da frende paslı bir tabelanın rüzgarda sallanırken çıkardığı metalik bir ses geliyor. çok derdim var biliyorum ama değerli yorumlarınızı bekliyorum. teşekkürler. Yorum bağlantısı
ersin balkaş 20 Ocak 2014 Paylaş 20 Ocak 2014 ben de öyle tahmin ediyorum ama bu kadar kısa sürede bitmesi tuhaf. mondeo mk1 için Lukk marka baskı balata tam uyumlu olmuyor demişlerdi. karalamak istemiyorum ama sanırım haklılar Yorum bağlantısı
Recommended Posts