Mehmet Ozyurek 3 Şubat 2008 Paylaş 3 Şubat 2008 Benim Toyota'nın resimlerini eklemeyi unutmuşum.. 1996 model, 1,3 XE Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Şubat 2008 Paylaş 3 Şubat 2008 Araç güzel, lastikler güzel, teyp güzel, iç lambayı görmedik ama güzel, sahibi hepsinden kıymetli daha ne olsun Plakada 1 numara As. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Şubat 2008 Yazar Paylaş 3 Şubat 2008 Sağolun varolun arkadaşlar... Allah kimseyi gördüğünden geri koymasın.. Ama güzel araba.. Bundan sonra Toyota falan alırsam hiç şaşırmayın.. Hafızama pek güvenemiyorum ama neden bu plaka hiç yabancı gelmedi bana acaba? Focusun renginden dolayı olsa gerek Bu plaka focusa daha çok yakışmıştı... Ama buna da yakışmadığı söylenemez.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Şubat 2008 Yazar Paylaş 3 Şubat 2008 Araç güzel, lastikler güzel, teyp güzel, iç lambayı görmedik ama güzel, sahibi hepsinden kıymetli daha ne olsun Plakada 1 numara As. Sağol abi.. En kıymetli sizlersiniz... Tavan lambası gecikme devresinin şeması bugün netleşti galiba... Çocuklar hasta falan olmazsa hafta içinde yaparım heralde... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Şubat 2008 Paylaş 3 Şubat 2008 Hakkaten plaka aynı hiç dikkat etmemişim. Nasıl oluyor bu iş??? İkinci elden alınan araca diğer aracın plakası nasıl geçiyor? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Şubat 2008 Yazar Paylaş 3 Şubat 2008 Hakkaten plaka aynı hiç dikkat etmemişim. Nasıl oluyor bu iş??? İkinci elden alınan araca diğer aracın plakası nasıl geçiyor? Malumunuz focusu Kayseri'ye sattım ve bunu da Kayseriden aldım. Alan arkadaşıma bir an önce 38 plakayı takmasını bu vesile ile 50 AS 220'nin boşalacağını söyledim.. Sağolsun, kısa bir sürede Focus'a 38 plakayı taktı ve 50 AS 220 boşaldı.. Trafik tescile gittim, bu plakayı istiyorum dedim.. Dolu dediler, bende dün boşaldı dedim... Kayseri'ye sordular, Kayseri gerekli belgeyi gönderdi. Aynı plakamı tekrar aldım... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Şubat 2008 Paylaş 3 Şubat 2008 Eh alışmışız İstanbul kargaşasına. Herhalde şahıs olarak Trafiğin plaka kısmında falanca no yu istiyorum desem en iyi ihtimalle 3 gündür nezaretten çıkışım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Şubat 2008 Yazar Paylaş 3 Şubat 2008 Nevşehir'de, her ne kadar; led, sis farı, veya toyota'nın kapı swichini bulamasam da tanıdık bulmak çok zor olmuyor... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Şubat 2008 Yazar Paylaş 4 Şubat 2008 Rehin olması engel olmaz... Ama önce trafik tescil olan başka bir ilçeye gitmen o ilçeden plaka takıp sonra tekrar geri gelmen lazım... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Şubat 2008 Yazar Paylaş 4 Şubat 2008 Eskişehir de, ilçelerde plaka veriliyor mu.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Şubat 2008 Yazar Paylaş 4 Şubat 2008 Olmaz... Önce o ilçeye taşınmış gibi o ilçeden plaka takacaksın... Sonra eski yerine tekrar gelip eski plakanı alacaksın... 2 takım ruhsat, 2 takım plaka ve 2 dosya masrafların olacak... Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 4 Şubat 2008 Paylaş 4 Şubat 2008 Ben bu arabanın rengini neden yeşil hatırlıyorum yav?Sanki öyle bir fotopraf mı koymuştun sen Mehmet abi? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Şubat 2008 Yazar Paylaş 4 Şubat 2008 mehmet abi senin araba XL değil XE Ya benimki iyisi işte... Ne bilim hangisi Değiştireyim bari... Ben bu arabanın rengini neden yeşil hatırlıyorum yav?Sanki öyle bir fotopraf mı koymuştun sen Mehmet abi? Yok hocam... Yanlış hatırlıyorsun... Temsili bile olsa yeşil bir renk kullanmadım hiç... Yorum bağlantısı
Utku Çay 4 Şubat 2008 Paylaş 4 Şubat 2008 (düzenlendi) Ya benimki iyisi işte... Ne bilim hangisi XL'de ön camlar manual mehmet abi arabayı lifte kaldırıp foto çekecektin, fırsatın oldu mu mehmet abi? 4 Şubat 2008 tarihinde Utku tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Şubat 2008 Yazar Paylaş 4 Şubat 2008 mehmet abi arabayı lifte kaldırıp foto çekecektin, fırsatın oldu mu mehmet abi? Yok be.. Bir defa gitme fırsatım oldu... Serviste Liftler doluydu... Sağolun Mazhar Bey.. XL'de ön camlar manual + Tamponlar boyasız.. + direksiyon simidi değişik galiba... Başka ne fark var bilmiyorum... Yorum bağlantısı
Utku Çay 4 Şubat 2008 Paylaş 4 Şubat 2008 + Tamponlar boyasız.. + direksiyon simidi değişik galiba... Başka ne fark var bilmiyorum... en iyisi burdan bakmak olur herhalde (96-97 modellere ait donanım/özellikler tablosu) Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Şubat 2008 Yazar Paylaş 4 Şubat 2008 Direksiyon simidi, tampon boyası, radyo teyp, direksiyon simidi, 4 hopörlör, Ön yan camlar, jant kapağı... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Şubat 2008 Yazar Paylaş 5 Şubat 2008 Mehmet Bey.Hayırlı olsun.Allah kazadan.nazardan esirgesin. Temiz ve güzel bir araba .Fakat sizin gibi Forda gönül vermiş.Bu konuda kariyer yapmış bir arkadaşıma Allah gönlünce bir Ford daha nasip etsin.Size Ford yakışır.Selamlar... Sağolun Mustafa Bey.. İnşalalh bir gün güzel bir ford denk gelir... Mehmet Abi400 YTL civarı tutuyormuş. Vazgeçtim... Gitti bizim plaka :agla: Gitmez o kadar 55x2 ruhsat 17x2 plaka 15x2 dosya ama değmez boşver.. Bidaha araba değiştirnce tekrar bakarsın Yorum bağlantısı
Ömer Yüce 6 Şubat 2008 Paylaş 6 Şubat 2008 Sağolun varolun arkadaşlar... Bu araba satılır mı be mehmet abi ya Yeni araban hayırlı olsun bakalım bunda ne tip Özyürek efsaneleri yapılacak Yorum bağlantısı
Mehmet Barın 7 Şubat 2008 Paylaş 7 Şubat 2008 Mehmet bey coralla nın en sevdiğim modeli,Allah kaza bela vermesin çok temiz araç ve orjinal.1300 diyenlere aldırmayın siz olsun.Bende fiesta 2005 tdci var 68 hp. gitmiyor mu gidiyor almadan önce karşıdan bu araba gitmez demiştim.O da ne arabayı kullanınca bu araç 1400 dizel mi demiştim. Neyse onun eksoz sesini duyan bilen var mı o 1300 coralla ların eksoz sesine bayılırım ben.Eskiler bilir o sesi fırn fırn çok hoş.... Doyumsuz arabadır Coralla.. Yorum bağlantısı
Utku Çay 9 Şubat 2008 Paylaş 9 Şubat 2008 mehmet abi bizim arabaların alttan bi fotoğrafı, niye çektiğimi sen biliyorsun Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Şubat 2008 Yazar Paylaş 9 Şubat 2008 Şimdii.. Biz (Utku ve Ben) burda focusun arka süspansiyona benzer bir yapı görüyoruz... Size sormak istediğimiz de şu; Bunun yol tutuşu nasıldır.? Benim gördüğüm kadarıyla tekerlekler bir dingile bağlı değil.. Buna bağımsız arka süspansiyon denilebilirmi.. Tekerleklerin birbirine tek bağlı olduğu yerler Z rotların bağlı olduğu rot... Yorum bağlantısı
Recommended Posts