Mustafa Alemdar 29 Şubat 2008 Yazar Paylaş 29 Şubat 2008 en iyisi hiç uraşmamak. bişe olur araba yeni daha bu arada park lambalarını değiştim mavi tatım şahaneeee oldu yahuu.resim koyarım yakında Yorum bağlantısı
Mustafa Alemdar 29 Şubat 2008 Yazar Paylaş 29 Şubat 2008 bir şey sormak istiyorum. aracım ABS li diyorum ki herhengi bir sorun olursa frenlerde ABS sigortası flan atarsa araçta fren tutmama gibi bir olay olurmu? olursa napıcaz? el freni halat lı fren olduğu için ona mı yüklenecez?(ben öyle biliyorum) Yorum bağlantısı
Uğur Aksoy 29 Şubat 2008 Paylaş 29 Şubat 2008 işte ben bu imaj yüzünden connectimi satacağım : )))))))) sanki chevrolet van , tövbe tövbeeee Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Şubat 2008 Paylaş 29 Şubat 2008 Abs bir şekilde devre dışı kalsa bile araç normal abs siz araç gibi olur o kadar. Yani fren normal olarak çalışmaya devam eder. Yorum bağlantısı
Mustafa Alemdar 29 Şubat 2008 Yazar Paylaş 29 Şubat 2008 işte ben bu imaj yüzünden connectimi satacağım : ))))))))sanki chevrolet van , tövbe tövbeeee zevkler ve renkler tartışılmaz uğur abii. yanlış anlaşılma olmasın çok teşekkür ettim çağlar abiii bu arada araç temizlenirken motoru flan da temizliyorum. nelere dikkat etmem gerekli bu iş için? nasıl motoru temiz tutabilirim? Yorum bağlantısı
Uğur Aksoy 29 Şubat 2008 Paylaş 29 Şubat 2008 mustafacım tabiki güle güle kullan , bazı şeyler benim tarzım değil, ben sadelikten hoşlanırım, bırak dışını içinde bile ekstra birşey bulamazsın motor temizliğini kesinlikle tazyikli su ile yapma , aksi takdirde çözülmesi zor ve çok masraflı elektronik ünite sorunları ile karşılarsın, en güzeli elinin ulaşabildiği yerlere az motor yağı ile karışık benzini beze bandırarak silmek, yani nemli kıvamında bezle Yorum bağlantısı
Mustafa Alemdar 29 Şubat 2008 Yazar Paylaş 29 Şubat 2008 mustafacım tabiki güle güle kullan , bazı şeyler benim tarzım değil, ben sadelikten hoşlanırım, bırak dışını içinde bile ekstra birşey bulamazsın motor temizliğini kesinlikle tazyikli su ile yapma , aksi takdirde çözülmesi zor ve çok masraflı elektronik ünite sorunları ile karşılarsın, en güzeli elinin ulaşabildiği yerlere az motor yağı ile karışık benzini beze bandırarak silmek, yani nemli kıvamında bezle çok teşekkür etttim uğur abicim. haklısın abi sadelik en güzeli aslında ama insanoğlu işte güzeli daha güzel yapmak istiyor )))) abicim birde alttaki resimde görüldüğü gibi ön taraf eğik.acaba ön tarafı yükseltebilirmiyiz? Yorum bağlantısı
Uğur Aksoy 29 Şubat 2008 Paylaş 29 Şubat 2008 mustafa kardeşim connectin ön tarafının az eğik olması normal , çünkü araç yük taşımak için yapılmış , arkaya 750 kg yük yükledinmi bırak ön tarafın eğikliğini burnu bile havaya kalkıyor.. yapacak bir şey yok, arkası makaslı olduğundan alçaltma şansın çok yok, ama kafa yorarlarsa türkiyede olmıyacak şey yok arkasının alçalttığında yol tutuşu kötü olabilir , buda işin başka teknik yönü Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 29 Şubat 2008 Paylaş 29 Şubat 2008 Makastan yaprak çıkarılarak alçaltmak mümkün ancak ne yük yükleyebilirsiniz ne de aracın yol tutuşu eskisi kadar tat verir. Ama ille de birşeyler yapılmak isteniyorsa önü yükseltmek yerine arkayı alçtaltmak daha mantıklı.( ) Bence duruşu gayet iyi. Yorum bağlantısı
Mustafa Alemdar 29 Şubat 2008 Yazar Paylaş 29 Şubat 2008 teşekkür ediyorum paylaşımlarınız için. arkayı hayatta alçatmam. araba şahine döner sonra Yorum bağlantısı
Mustafa Alemdar 1 Mart 2008 Yazar Paylaş 1 Mart 2008 arkadaşlar arabam bölümüne aracımın resimlerini koydum görebilirsiniz. gerçi hepsi aynı bu connectlerin :) Yorum bağlantısı
Ömer Yüce 2 Mart 2008 Paylaş 2 Mart 2008 Bence ön tarafın kaldırılması değilde. Arka tarafın fazla kesip biçmeden alçaltılması mümkün olsaydı tam süper olacaktı... Yorum bağlantısı
Oğuz Yıldırım 3 Mart 2008 Paylaş 3 Mart 2008 Bunların farları silikonlu değil die biliyorum başka bi yapıştırıcı kullanmışlar japon yapıştırıcısı gibi. Onun için ısıtıpda çıkaramazsınız plastik erir=) Yorum bağlantısı
Mustafa Alemdar 3 Mart 2008 Yazar Paylaş 3 Mart 2008 arkadaşlar bi balkarmısınız connectte kapı üstünde yanlarda flan delikler var ve plastiklerle kapatılmış acaba buralara ne takılıyor yada kullanım amacı nedir bunların bilen varmı? resimler altta Bu delikler ne işe yarıyor acaba? ne için var bunlar? ne takılıyor buralara bilen varmı acaba? Yorum bağlantısı
Bayram Bekman 3 Mart 2008 Paylaş 3 Mart 2008 o delıkler glx modelındekı kaplamalar ıcın! takma kafana mustafa! keske glx alsaydın yahu! ben cok pısman oldum 90 delux aldıgıma! Yorum bağlantısı
Mustafa Alemdar 3 Mart 2008 Yazar Paylaş 3 Mart 2008 o delıkler glx modelındekı kaplamalar ıcın!takma kafana mustafa! keske glx alsaydın yahu! ben cok pısman oldum 90 delux aldıgıma! peki ben yaptıramıyormuyum kaplama acaba? glx 35 bin ytl istiyorlar en az. Yorum bağlantısı
Mustafa Alemdar 4 Mart 2008 Yazar Paylaş 4 Mart 2008 arkadaşlar haftasonu antakyaya doğru uzandıkta yol boyu yanii akşam dönerken karşıdan gelen araçların farlarından çok rahatsız oldum var mı bi çaresi acaba birde far iyi aydınlatmıyor sanki yolu napabilirim? 0 araçların far ışıgını az çok biliyosunuzdur (connectin). pek memnun diilim aydınlatmasından yeterli değil bence napabilirim? Yorum bağlantısı
Bayram Bekman 4 Mart 2008 Paylaş 4 Mart 2008 mustafa glx kaplamalarını bosver! servıs bı dunya para ıster satarkende glx olmaz!! delux'ten devam et en ıyısı! aydınlatmaya gelınce; 1-xenon takabılırsın 2- kalıtelı(m-tec veya phılıps) beyaz ampul takabılırsın! karsıdan gelenlerın farları ve gunes ıcın zıbart'ta seffaf ama ısıgı yansıtan ozel fılmler var! ıstersen onlardan cektırırsın!! bırde ıyı hava sartlarında lutfen kımse arka sıs lambalarını yakmasın onlar aksesuar degıldır!!! tum cahıl cuhelaları uyaralım bır gun bırılerı bu yuzden zarar gorecek..umarım bu bızlerden bırı olmaz.. yolumuz da ön farımızda acık olsun.. Yorum bağlantısı
Mustafa Alemdar 4 Mart 2008 Yazar Paylaş 4 Mart 2008 bence m-tec veya phılıps farlar daha uygun olur. xenon pek düşünmüyorum. bu sefer karşıdan gelene yazık oluuur:) tamam abii kaplamayı satmak için diilde hoş görünür die düşündüm.metaller pek hoş durmuyor diye demiştim. ama gerekte yok okadar Yorum bağlantısı
Mustafa Alemdar 10 Mart 2008 Yazar Paylaş 10 Mart 2008 Philips NightGuide 3 in 1 bir yerden bunu öğrendim. fiyatı uygunsa alıp takıcam. teşekkür ederim bilgileriniz için. ama karşıdan gelen ığıgı çok göz alıyor ve acayip yoruyor. buna ne çare olabilir? bir arkadaşımız yansıtmalı film yaptır dedi. gece etkilemez mi benim görüşümü? saygılarr.. Yorum bağlantısı
Mustafa Alemdar 21 Mart 2008 Yazar Paylaş 21 Mart 2008 Camı sökmek için biraz uğraşman lazım. Ben şahsen söktüm farın içerisine mercedes in merceğini ve xennon far yerleştirdim. Camı fardan ayırmak için façata ile ayırman lazım daha sonra silikonla yapıştırabilirsin. Ben böyle yaptım 1 yılldır kullanıyorum herhangi bir sorun çıkmadı. mercekli xenon takmayi bende istiyorum teşekkürler Yorum bağlantısı
Mustafa Alemdar 21 Mart 2008 Yazar Paylaş 21 Mart 2008 olabilir abi aydınlatma daha güzel oluyor gibime geliyor bülent abi. yol görüşüm daha iyi olabilir diye düşündüm abi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Mart 2008 Paylaş 22 Mart 2008 Connect'in farları kötü değildir.. Sadece iyi ampul takın yeter kanımca... Yorum bağlantısı
Erkan Özel 6 Haziran 2008 Paylaş 6 Haziran 2008 iyide farı yuvasından nasıl söktünüz altlarda biryerde vidsı var tutan ama bulamadım Yorum bağlantısı
Mustafa Alemdar 6 Haziran 2008 Yazar Paylaş 6 Haziran 2008 nasıl far o anlamadım ben? içten film çekilmiş gibi duruyor da Yorum bağlantısı
Recommended Posts