Can Toktürk 23 Mart 2008 Paylaş 23 Mart 2008 dün teslim aldığım 98 model honda civic vtec vti aracımı sizlerle paylaşmak istedim...Türkiye'ye sadece 3 adet beyaz renk giren bu aracın diğerini 1 sene önce elimden kaçırmışdım..aklımda hep bu vardı..nihayet kavuştum arabama... ilk gün izlenimim şöyle..aracın bakımlı olduğu aşikar ve gerçekden hondanın üstünlüğünü bir kere daha anlıyorum..iç kalitesi çok hoşuma gitti..performansıda çok etkiledi beni ve özellikle vtec açdığında okyay abiyi.. kendisi de izlenimlerini bizle paylaşıcakdır..güzel bi test sürüşü yaptı bir kaç foto paylaşıcam sizlerle... Yorum bağlantısı
Can Toktürk 23 Mart 2008 Yazar Paylaş 23 Mart 2008 teşekkür ederim...daha önce 106 gti kullanıyordum..1 yıldır da 2002 civic sport otomatik kullanıyorsum...frenlemesi 2002 kadar ii diil ama 106 dan daha ii..hondayı kullandıkdan sonra peugeot un türkiyeye atılmış koskoca bir kazık olduğunu anladım... 150 beygirmiydi bu alet ... Güle güle kullanın . Bu beygirler iyi koşar ama hepsini birden durdurmak zor olabilir .. frenleri çok çok iidiil ama ii yine...1.6 motor 5500d/d de 167 ps güç veriyor....vtec açması gerçekden çok etkileyici.. Yorum bağlantısı
Can Toktürk 23 Mart 2008 Yazar Paylaş 23 Mart 2008 Benim vtec kaç devirde açıyor acaba ... sizinkide 5500 de açması lazım...yanlış bilmiyorsam eğer... Yorum bağlantısı
Can Toktürk 23 Mart 2008 Yazar Paylaş 23 Mart 2008 Güle güle kullanın.Çok güzel bir araçtır.Ben 2 yıl kullandım bu aracın sedan tipini.Değerini bilin hele beyazın değerini bilmezmiyim yaa...teşekkürler.... Yorum bağlantısı
Selçuk Çoban 23 Mart 2008 Paylaş 23 Mart 2008 Güzel Araba Kazasız Belasız Cezasız Günlerde Kullanman Dilegi ile... Hiç Honda Kullanmadıgım İçin Forddan Güzeli Yok Derim... Yorum bağlantısı
Can Toktürk 23 Mart 2008 Yazar Paylaş 23 Mart 2008 Güzel Araba Kazasız Belasız Cezasız Günlerde Kullanman Dilegi ile... Hiç Honda Kullanmadıgım İçin Forddan Güzeli Yok Derim... bi kullansan anlarsın bence..teşekkür ederim... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Mart 2008 Paylaş 23 Mart 2008 Performans mobillerde beyaz renk favorim. M5 alınca beyaz renk olmasını tercih edeceğim . Bu arada Bodrum dan arkadaşlar çoğalması işime geliyor. Yazın 3 ay canım sıkılmayacak. Yorum bağlantısı
Can Toktürk 23 Mart 2008 Yazar Paylaş 23 Mart 2008 Performans mobillerde beyaz renk favorim. M5 alınca beyaz renk olmasını tercih edeceğim . Bu arada Bodrum dan arkadaşlar çoğalması işime geliyor. Yazın 3 ay canım sıkılmayacak. aynı düşünceye sahibiz..bende beyaza bayılıyorum....yazın bekleriz yaa... Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 23 Mart 2008 Paylaş 23 Mart 2008 Bir arkadaşımda sedan beyaz var. Ufak bi gıdıklamayla dynoda 208hp verecek kadar cömert ve uzun süre tam gaz gidilmeyecek kadar ürkütücü bi araç. Yorum bağlantısı
Malik Altındiş 23 Mart 2008 Paylaş 23 Mart 2008 (düzenlendi) gerçekten beyaz az ama 3 tane 98 model mi girmiş yoksa bu kasadan mı 3 tane girmiş? araç çok orjinal duruyor.bence acil olarak led stop lazım.daha sonra da ön tamponla gene sade kalacak şekilde oynayıp ön plakayı da iptal edersen 11 numara olur.ha bide yuvarlak sisleri var biliyorsundur mutlaka onlardan da takabilirsin.tabi bide VTH kadar yükleme imkanın varsa tadından yenmez bu arada hazır iki araca da sahip birisini bulmuşken sorayım; 106gti mı vti mı? :) kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileklerimle. 23 Mart 2008 tarihinde Malik Alt?ndi? tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Yazkan 23 Mart 2008 Paylaş 23 Mart 2008 Hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin ben de birkaç kere kullanmıştım, aslında hala işyerinde garajda duruyor ama ruhsatında problem olduğu için trafiğe çıkamıyorum 8500 devirde kesiciye giriyor, 3000 devirden sonra hem aracı hem kendinizi tutamıyorsunuz. hondanın efsane motoru. Yorum bağlantısı
Okyay Pay 23 Mart 2008 Paylaş 23 Mart 2008 aracı alındığı gün test ettim kaputu açıp bakasım geldi acaba turbo falanmı var diye bu araba kesinlikle 8 saniyenin altında 0-100 değeri veriyor , 1.6 cc bir motor için inanılmaz istekli ve sinirli 5500 de resmen motorun sesi soluğu değişiyor , dahada ivme kazanıyor toyotanın 1.8 lik bir performans modeli vardı , corolla tsportmuydu ne 197 hp lik onunla bile dalga geçer bu alet ama frenlemede biraz dikkat ve alışkanlık istiyor , yada fren modifiyesi istiyor sakin kullanmaya çalışırken bile bi bakmışsınız hız göstergesi almış başını gidiyor , nasıl hızlandığı belli bile olmuyor 10 yaşında olmasına rağmen araç gayet diri ve benim beklemediğim kadar az yıpranmış bir iç mekana sahip performansıyla ilgili , Can ın çektiği bir video var , hızlanmasıyla ilgili bir fikir verebilir belki , siteye bir link verirse izlersiniz. Yorum bağlantısı
Can Toktürk 24 Mart 2008 Yazar Paylaş 24 Mart 2008 gerçekten beyaz az ama 3 tane 98 model mi girmiş yoksa bu kasadan mı 3 tane girmiş?araç çok orjinal duruyor.bence acil olarak led stop lazım.daha sonra da ön tamponla gene sade kalacak şekilde oynayıp ön plakayı da iptal edersen 11 numara olur.ha bide yuvarlak sisleri var biliyorsundur mutlaka onlardan da takabilirsin.tabi bide VTH kadar yükleme imkanın varsa tadından yenmez bu arada hazır iki araca da sahip birisini bulmuşken sorayım; 106gti mı vti mı? kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileklerimle. arabanın orjinal egzozu teybi bile üzerinde.. bu kasa beyaz hb olarak türkiyede sadece 3 adet var...swap olan var bitane onu saymassak 3 tane... led stop..karartılmış far..xenon..kısacası komple yüklü bir araba olucak işallah... 106 ve bunu kullanmış olarak diorum..ben bundan biraz korktum...hızlanması muhteşem...sübap açması muhteşem... 106 için şunu diyebilirim ki; bence türkiyeye atılmış koskocaman bir kazık... Yorum bağlantısı
Okan Yeşim 24 Mart 2008 Paylaş 24 Mart 2008 güzel araba ön plaka cıkar cama koy bence daha iyi durur zaten öne takma zorunlulugu yok Yorum bağlantısı
Can Toktürk 24 Mart 2008 Yazar Paylaş 24 Mart 2008 aracı alındığı gün test ettim kaputu açıp bakasım geldi acaba turbo falanmı var diye bu araba kesinlikle 8 saniyenin altında 0-100 değeri veriyor , 1.6 cc bir motor için inanılmaz istekli ve sinirli 5500 de resmen motorun sesi soluğu değişiyor , dahada ivme kazanıyor toyotanın 1.8 lik bir performans modeli vardı , corolla tsportmuydu ne 197 hp lik onunla bile dalga geçer bu alet ama frenlemede biraz dikkat ve alışkanlık istiyor , yada fren modifiyesi istiyor sakin kullanmaya çalışırken bile bi bakmışsınız hız göstergesi almış başını gidiyor , nasıl hızlandığı belli bile olmuyor 10 yaşında olmasına rağmen araç gayet diri ve benim beklemediğim kadar az yıpranmış bir iç mekana sahip performansıyla ilgili , Can ın çektiği bir video var , hızlanmasıyla ilgili bir fikir verebilir belki , siteye bir link verirse izlersiniz. işallah en kısa sürede brembo sistemi taktırmaya çalışıcam... linki de buraya eklemeye çalışıcam.... Yorum bağlantısı
Fevzi Köse 24 Mart 2008 Paylaş 24 Mart 2008 Güle güle kullanın, 8 snde 100 kmye çıkmak zevkli olsa gerek... Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 24 Mart 2008 Paylaş 24 Mart 2008 güzel araba ön plaka cıkar cama koy bence daha iyi durur zaten öne takma zorunlulugu yok Amerikandan mı katılıyorsunuz? Ankara'da o şekilde en fazla 1 kez polis noktasından geçebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Okyay Pay 24 Mart 2008 Paylaş 24 Mart 2008 106 niye türkiyeye atılmış bir kazık olsun ki ? Sadece burdamı satılıyor 106 gti,civic vti,306 gti gibi araçlar zaten şöhretlerini donanım,sağlamlık,yol tutuş ve fren gibi kabiliyetlerden yoksun olarak sadece üzerlerindeki performanslı motorlara ve kuş kadar hafif kasalarına borçlular (bknz: sene 2008 honda civic sedan manda gibi kasası ve bir 5 serisi kadar uzunluğuna rağmen 1100 kilolarda hala Ufacık ford fiesta ise 1080 kilo üstelik 1.4-1.6 motor farkı var..) Çok güzel yürüyen gti lar olduğu gibi bir çok vti da var.Zaten atmosferik veya turbo her türden yüklenmişi piyasada mevcut.. Ama bence sen motoru pek elleme farklı ol Yani en fazla bi headers,egzost,air-intake,egzantirik,ecu yap yeter.Atmosferik dışına çıkarsan sorun yaşamaya başlarsın bu tuning işinde..Zaten bu saydıklarımla +1500 rpm ve 200 hp'lere rahatça dayanırsın..Tabi pistonlu fren kitlerindende gerek buna 2008 civic tam olarak 1217 kg Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 24 Mart 2008 Paylaş 24 Mart 2008 Bence hafif. O boyutta bi araç için oldukça layt hatta. Yorum bağlantısı
Okyay Pay 24 Mart 2008 Paylaş 24 Mart 2008 bagaja koyarız birkaçtane dambıl , ağırlaşır Yorum bağlantısı
Okyay Pay 24 Mart 2008 Paylaş 24 Mart 2008 ben honda ne güzel ağır bilmem ne demiyomki keşke daha da hafif olsa aynı özellikleri ve kriterleri sağlayarak teknoloji araçları hafiflerştirir , ağırlaştırmaz , ve aynı özelliklerde araçlardan hafifi makbuldür , ağırı değil . o kadar fanatiğimki , her aldığım araç farklı marka Gerek yok zira 0,1ton+3kg. bu senmisin , yoksa benimkini nerden bildin Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 24 Mart 2008 Paylaş 24 Mart 2008 Aslında hafifliği Ncapten aldığı 4 yıldızı açıklıyor diyecem de fırtına kopar o yüzden susuyorum. bu senmisin , yoksa benimkini nerden bildin Bendeniz efenim. Söylmesi ayıp. Yorum bağlantısı
Okyay Pay 24 Mart 2008 Paylaş 24 Mart 2008 aynı siklette güreşiyoz demekki euroncap in bir fransız kruluşu olduğunu öğrendiğimden beri kale almıyorum artık , amerikanların çarpışma testlerine bakıyorum orada 5 yıldız Yorum bağlantısı
Guest Mehmet Boran Koca 24 Mart 2008 Paylaş 24 Mart 2008 güzel araç , güzel günlerde kullanmanız ümidiyle.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts