İçeriğe Yönlendir

Beyaz Honda Civic VTİ

Can Toktürk

Recommended Posts

Guest Mehmet Boran Koca
(düzenlendi)
Ben hiç teknolojinin hafif olduğunu görmedim.Bmw,mercedes,audi civicten daha küçük ebatta araç üretmeyi becerebiliyor fakat daha hafifini yapamıyorlar :) bknz:kapak jantlı bir audi a3..Her yönden civicten küçük ve ağır ve donanımsız 1.6 versiyonları mevcut..

+1

tarihinde Cihan Tiftik tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Can Toktürk
Ben hiç teknolojinin hafif olduğunu görmedim.Bmw,mercedes,audi civicten daha küçük ebatta araç üretmeyi becerebiliyor fakat daha hafifini yapamıyorlar :) bknz:kapak jantlı bir audi a3..Her yönden civicten küçük ve ağır ve donanımsız 1.6 versiyonları mevcut..

bence n-capte hondanın 4 yıldız alması bile büyük başarı.Geçmişte ürettiği araçlara bakılırsa..

Ya bu arada konu sahibi arkadaştan özür diliyorum.İçine ettik ama konular fazla uzak değil araca :)

affettim...:selo::)

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik
Kadran videosu bekliyoruz ,Yürümeyen arabalardan gına geldi :) forumun en hızlısı göstersin kendini :)

:) beklemiyoruz.

:selo:

Yorum bağlantısı
Can Toktürk
Bunu ciddi yazdığınızı düşünmüyorum ancak forumda yeni olan arkadaşımız bunu ciddiye alıp bu videoyu koyabilir. Biliyorsunuz ki hız, makas vb. forumumuzda yasak

valla üye olduğumdan beri; forumda makas atmıyorum ve hız yapmıyorum:)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Üniversite yaşlarımda bende '' kadran merakı enfeksiyonundan'' geçtim ama sonra baktım ki 30 km/h le bile dönülemeyen virajlarda direksiyon hakimiyeti sağlamak daha büyük bir beceri.

Eski alamancılar gibi gaz pedalına tuğla koyunca da max. hıza erişiliyor.

Yorum bağlantısı
Can Toktürk
Mesele bunları yapmak değil. Bunları burda ifşa etmek. Yasak olan bu.

latife yapmışdım ama... herkes yaptığından sorumlu..ben öle harara gürere kullanan biri diilim zaten..arabamın gücünü kimseyi rahatsız etmeden ve tehlikeye sokmadan yaşamayı severim...sadece 0-100 hızlanması var video olarak..direksiyonda okyay abi var... ama forumda 0-100 hızlanma video su yasaksa bilmiyordum..öğrenmiş oldum..saygılar...:)

Yorum bağlantısı
Can Toktürk
video da trafik kuralı ihlali yok , kefilim :)

aha bi şahit buldum;)

Yorum bağlantısı
Can Toktürk
Ben net olarak size demedim. Alınmayın lütfen. Emre Yıldız kadran videosu diyince, ona söyledim. Çünkü bu foruma şu hızı yaptım vb. diyerek gelen çok kişi oldu. Kuralları onlara da hatırlattık. Siz de öğrenmiş oldunuz.

yok alınmadım hakan bey..ben bu forumu çok sevdim..gerçekden seviyeli ve düzeyli bir katılım var...herkesi dikkate aldığım gibi bu söyleminizi de dikkate aldım..alınmadım merak etmeyin...rica ederim... bir iddaam varsa oda arabamla benim aramda...:) saygılar...

Yorum bağlantısı
Onur Demir

güle güle kullanın eylül gibi 1.4 hb honda almayı düşünüyorum jantları atmayın, satmayın ben alırım sizden onları :)

Yorum bağlantısı
Can Toktürk
booooozaaaaaa

canım çekdi şimdi okyay abi...:) ben bi gazlayıp alıp geliyim...:)

güle güle kullanın eylül gibi 1.4 hb honda almayı düşünüyorum jantları atmayın, satmayın ben alırım sizden onları :)

siz bu jantların nekadar değerli olduğunu biliorsanız satmayacağımıda bilirsiniz...:)

ama size yardımcı olmaya çalışırım başka bi vti jantı için.....saygılar

Yorum bağlantısı
Onur Demir

temiz bir vti jantı olsunda, ha birde ben bi honda alayımda yardım isterim sizden :) Bodrumda benden kaçış yok bulurum sizi :) yarı bodrumlu sayılırım. azmakbaşındaki Atatürk ilk okulunda okudum bir zamanlar :D

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Yane cipten inip kamyonete binmişsiniz. O kadarcık sınıf farkı olacak. Ama Connectin şasesi Cr-v de yoktur.

Yorum bağlantısı
Can Toktürk
temiz bir vti jantı olsunda, ha birde ben bi honda alayımda yardım isterim sizden :good1: Bodrumda benden kaçış yok bulurum sizi :) yarı bodrumlu sayılırım. azmakbaşındaki Atatürk ilk okulunda okudum bir zamanlar :) :)

heh bizde o azmakbaşı caminin hemen üstündeyiz...:good1:

Yorum bağlantısı
Okyay Pay
(düzenlendi)
ahhh honda ahhh bnmde honda cr-v im vardı 150bq alayına giderdi hemde tüplüydü işte connect ile takasladım valla honda için tek kelime ile süper bir japon kalitesi derim başka bişi demem hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız binersiniz inşlh

aman Mertol görmesin , hemen kulp vidalamaya başlar :good1:

temiz bir vti jantı olsunda, ha birde ben bi honda alayımda yardım isterim sizden :) Bodrumda benden kaçış yok bulurum sizi :) yarı bodrumlu sayılırım. azmakbaşındaki Atatürk ilk okulunda okudum bir zamanlar :):good1:

aynı zamanda benim okulum (1.sınıf hariç , )

tarihinde Okyay Pay tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Can Toktürk
aman Mertol görmesin , hemen kulp vidalamaya başlar :rolleyes:

aynı zamanda benim okulum (1.sınıf hariç , )

okulumuz...:p:):p

Yorum bağlantısı
Can Toktürk
E can msnden bi video gönder bari :D olmazki böyle

hemen bi titreştiriorsun beni..ben hemen bi video gönderiorum...:D

Yorum bağlantısı
Can Toktürk
beni deşifre etme looooo :)

yok o video diil....:p ben the marmara nın ordan yokuşu çıkarken 215 gördüğüm video:):p:)

Yorum bağlantısı
Can Toktürk
Hehe video hoş, Nazar değmesin kardeşimin arabasına :) Şu deşifreli video hangisiymiş :p

o okyay abinin benim arabayı test sürüşü yapıp da kameraya nanik yaptığı video :p

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...