Çağlar Bayur 21 Nisan 2008 Paylaş 21 Nisan 2008 Yükseltme mekanizması varsa, kolu bile kırılmış olsa, herhangi bir döşemecide (veya siz biraz uğraşırsanız) pense yardımı ile koltuğu yükseltip o konumda bırakabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Nisan 2008 Paylaş 21 Nisan 2008 Koltuğu yükseltmek için kolu çekip kendinizi arkaya doğru itmelisiniz.. Bunu yapmanıza rağmen yükselmiyorsa büyük ihtimal yağlar kurumuş ve koltuk kızağı yapışmıştır... Ama sizin dediğinizde doğru olabilir... Bir tamirci baksın.. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 21 Nisan 2008 Paylaş 21 Nisan 2008 Çekip değil,itip. İthal değilse araç sürücü koltuğunun sağ tarafında öndeki mandalı aşağı itip koltuğu yükseltip,alçaltmak mümkün. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Nisan 2008 Yazar Paylaş 24 Nisan 2008 Koltuğunuzda kaç adet mandal var? Oturduğunuz minderin önündemi yoksa yanlarında kol şeklinde mi? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Mayıs 2008 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2008 Bence döşemeci halleder, büyük bir sorun olduğunu sanmıyorum, monte ederken ki konumunda problem olmuş sanırım yani mekanizma gerilmiş iken taktıysanız, teli daha fazla geremiyor gibi tarif edeyim. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 2 Mart 2013 Paylaş 2 Mart 2013 Bence döşemeci halleder, büyük bir sorun olduğunu sanmıyorum, monte ederken ki konumunda problem olmuş sanırım yani mekanizma gerilmiş iken taktıysanız, teli daha fazla geremiyor gibi tarif edeyim. Bu tarif işe yaradı mı acaba, merak ettim şimdi ? Yorum bağlantısı
Önder Özcan 2 Mart 2013 Paylaş 2 Mart 2013 Bu tarif işe yaradı mı acaba, merak ettim şimdi ? 5 yıl sonra mı Yorum bağlantısı
Serkan Toker 2 Mart 2013 Paylaş 2 Mart 2013 5 yıl sonra mı Aklıma geldi işte, ne biliyim.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts