İçeriğe Yönlendir

Mondeo Mk2 Chip Tuning

Çağlar Bayur

Recommended Posts

Çağlar Bayur

Onno usta yılların tecrübesine sahip olarak ve bunca yıldır neler yaptığının detayını anlatmaktan artık yorulmuş ve gereksiz görmüştür. Yalnız benim anlamadığım, dereceli egzantrik ile chip tabir ettiğimiz yazılım değişme modülü beraber bir set- bir fiyat halinde satılır. Siz ikinci el mi aldınız?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Biliyorum zaten Türkiye de böyle satılmıyor. İşin mantığında, emme, egzos derecesi ile oynanmış subap zamanlamasına uygun dataların beyine ulaşması var. Bunu yapabilecek en iyi firma da ekzantriği üreten firmanın, derece dataları olduğu için, set halinde satılıyor (İngilterede yoğun şekilde). EECV lerin yazılım müdahalesi mümkün olmadığından içindeki rom un değişmeden yapılası bir yazılım değişimi mümkün olamıyor.

Yorum bağlantısı
Mustafa Eski
Merhaba,

97 model Mondeo'm için Piper270 kam aldım ve bu haftasonu taktırmayı düşünüyorum. Daha sonra da chip tuning yaptıracağım ancak hangi chip olacağına karar veremiyorum.

Superchips'in modül şeklinde olması güzel ama genel olarak fazla performans vermediğini söylüyorlar

Bu yüzden daha çok Wimmer düşünüyorum, ancak onda da ECU'yu açıp entegreyi değiştireceğiz gibi şeyler söylendi

Onno Usta'ya sordum, hem diğerlerine göre bir nebze daha pahalı, hem de ne yapacağını çok açık söylemiyor, deyim yerindeyse biraz da fazla "şımarmış" gibi geldi bana Onno Usta.

Sizin hangisini tavsiye edersiniz? Veya önereceğiniz diğer seçenekler var mı?

bu işin artısı ne olacak.araştırdınızmı?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Setteki iticiler aslında çok gerekli. Standart iticiler bu ani kapama açılmada ömürlerini kısa sürede bitirirler. Aynı zamanda kam montajından sonra koyacağınız yağ da üstün vasıflı olmalı. Mondeo 2.0 motoru için komple setin fiyatı ne idi?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...