Mert Can Üzger 4 Mayıs 2008 Paylaş 4 Mayıs 2008 Aracı aldıktan 4 ay sonra nihayetinde resimlerini buraya koyabileceğim. Yorum bağlantısı
Guest S 4 Mayıs 2008 Paylaş 4 Mayıs 2008 hayırlı olsun.. tdci nin keyfini çıkarın doya doya gezin Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 4 Mayıs 2008 Yazar Paylaş 4 Mayıs 2008 Sağolun Süleyman Bey. Vallahi bu zamlardan sonra keyif de kalmadı ya, neyse... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Mayıs 2008 Paylaş 5 Mayıs 2008 Sadelik, ekonomi ve güven bir arada. Gri Tdci. Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 5 Mayıs 2008 Paylaş 5 Mayıs 2008 mert hergün ordan geçiyorum can emlak işte:) hergün gördüğüm araba kazasız belasız kullan... Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 5 Mayıs 2008 Yazar Paylaş 5 Mayıs 2008 Anaaa Sinan. Sende mi burda oturuyosun. Can Emlak bizim dükkan. Senin aracın plakası ne acep? Olmadı yüzyüze tanışalım seninle... Sefa abi, o kadar çok planım vardı ki bu arabayla ilgili... Artık hepsini rafa kaldırdım. Çünkü kısmetse bir araba alacağım kendime. Hazırlıklara başladım bile. Arabayı da buldum. Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 5 Mayıs 2008 Paylaş 5 Mayıs 2008 varan çay bahçesine takılıyorum ya çok araba çektim o çıkmazdan:) benimki 34 ty 0074 bende bp nin orda oturuyorum Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 6 Mayıs 2008 Paylaş 6 Mayıs 2008 Güle güle kullanın ... Ama ufakta olsa bir değişiklik yapınki "kiralık araç" sıfatından çıksın şu güzelim araç ... gece güzel selahattin abi xenonlarıyla Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 6 Mayıs 2008 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2008 Abi xenon var arabada. O yeter bana Sinan, senin arabanın focus ghia otomatik mi? Arkadasında da kırmızı bir bayrak var mı? Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 6 Mayıs 2008 Paylaş 6 Mayıs 2008 Abi xenon var arabada. O yeter bana Sinan, senin arabanın focus ghia otomatik mi? Arkadasında da kırmızı bir bayrak var mı? aynen öyle arnavut bayrağı var hb Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 6 Mayıs 2008 Paylaş 6 Mayıs 2008 hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde binmeniz dileği ile Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 6 Mayıs 2008 Paylaş 6 Mayıs 2008 mert senın opel vectra 2.0 otomatik sonra toyota 1.4 dizel kullandıgını bılıyorum sonra bu başka varmıydı Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 6 Mayıs 2008 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2008 (düzenlendi) mert senın opel vectra 2.0 otomatik sonra toyota 1.4 dizel kullandıgını bılıyorum sonra bu başka varmıydı Yuh yani Sinan . Sen nerden biliyosun ya? Çok merak ettim şimdi. Ajan mısın sen kardeşim? Yoksa babam beni takip et diye seni mi görevlendirdi. 6 Mayıs 2008 tarihinde Mert Can tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 6 Mayıs 2008 Paylaş 6 Mayıs 2008 abi yolumun üstünde araba park ediyorsun ben sokaktakı arabaları inceleye inceleye giderim...görmüştüm işte:D babanla benim babada arkadaşmış bu arada:) Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 6 Mayıs 2008 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2008 Şaka gibi ya Ben de senin arabanı incelemiştim bir ara. Çok beğenmiştim. Vectradan once de corolla 1.3 xl vardı... Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 6 Mayıs 2008 Paylaş 6 Mayıs 2008 abi bak kaçırdım o toyotayı bi ara tazmanianın sahibinin hondasıyla uğraşıyordun Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 6 Mayıs 2008 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2008 Artık ne tazmania kaldı ne de honda. Sen aracı sahil garajına mı koyuyorsun yoksa... Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 6 Mayıs 2008 Paylaş 6 Mayıs 2008 dur sana msn vereyim adminler kızıcak şimdi öm atın diye... snnakgl@hotmail.com Yorum bağlantısı
Bayram Bekman 7 Mayıs 2008 Paylaş 7 Mayıs 2008 mert araban hayırlı olsun!! ıyı gunlerde gule gule kullan!! bendekı jantlar senın aracına uyar galıba! eger degısıklık yapacaksan,demır jantlardan kurtarırım senı Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 7 Mayıs 2008 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2008 mert araban hayırlı olsun!! ıyı gunlerde gule gule kullan!! bendekı jantlar senın aracına uyar galıba! eger degısıklık yapacaksan,demır jantlardan kurtarırım senı Bayram abi, jantların güzel ama onu alacak durumum yok şu an. Daha öncede söylemiştim. Ucuz yollu 4-5 milyara kadar bir araba alacağım kendime. Artık babamın arabasını kullanmak istemiyorum. Bu sebeple para biriktirmeye başladım. Yorum bağlantısı
Bayram Bekman 7 Mayıs 2008 Paylaş 7 Mayıs 2008 kısmet bende alacagın araca uygun bıseyler bulayım!! ona da tesısat satarım olmamı?? saka bı yana ınsallah en kısa zamanda nıyetını gerceklestırırsın.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts