Muhsin Küçüktuna 13 Mayıs 2008 Paylaş 13 Mayıs 2008 (düzenlendi) Arkadaşlar ben Muhsin Küçüktuna. Adana'da ikamet ediyorum ve devlet memuruyum. Aranıza 2000 model ford focus ile katıldım.Hepinize kazasız günler diliyorum. Benim aracımla ilgili bir sorunum var her nekadar forum içerisinde bu konu hakkında açıklamalar var ise de konu illgili ustalarla görüştüm ancak farklı açıklamalar aldım.Bu konuda bilgisi ve bana yardımcı olacak arkadaşlar varsa bu konuda yardım ve tavsiyelerini bekliyorum.Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum. Sorunum aracım benzin ve lpg ile çalışıyor. Özellikle sabahları ilk çalıştırma esnasında patırtı şeklinde ses yaparak çalışıyor bazen de stop ediyor, aracı çalıştırdıktan sonra benzine ( bu LPG mi olacak?? KMI) geçene kadar hafif gaz pedalına bastığımda şiddetli bir motor sarsıntısı meydana geliyor,bu durum bir süre sonra normale dönüyor ve gün içerisinde birdaha olmuyor. Bu arada hava akış sensörü yeni değişti ama sorun hala devam ediyor. Mesajım biraz uzun oldu kusura bakmayın 31 Mayıs 2008 tarihinde Mertol Kip tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Barkın Kayaoğlu 13 Mayıs 2008 Paylaş 13 Mayıs 2008 Başlık ile yazınızın içeriği birbirini tutmuyor. Sanırım siz sarsıntılı olmasından şikayetçisiniz? Gaz kelebeği ya da rölanti ile ilgili bir sorun olabilir mi acaba diye düşünüyorum, işin içinden çıkamıyorum Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci 29 Mayıs 2008 Paylaş 29 Mayıs 2008 Arkadaşlar ben Muhsin Küçüktuna. Adana'da ikamet ediyorum ve devlet memuruyum. Aranıza 2000 model ford focus ile katıldım.Hepinize kazasız günler diliyorum. Benim aracımla ilgili bir sorunum var her nekadar form içerisinde bu konu hakkında açıklamalar var ise de konu illgili ustalarla görüştüm ancak farklı açıklamalar aldım.Bu konuda bilgisi ve bana yardımcı olacak arkadaşlar varsa bu konuda yardım ve tavsiyelerini bekliyorum.Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.Sorunum aracım benzin ve lpg ile çalışıyor. Özellikle sabahları ilk çalıştırma esnasında patırtı şeklinde ses yaparak çalışıyor bazen de stop ediyor, aracı çalıştırdıktan sonra benzine ( bu LPG mi olacak?? KMI) geçene kadar hafif gaz pedalına bastığımda şiddetli bir motor sarsıntısı meydana geliyor,bu durum bir süre sonra normale dönüyor ve gün içerisinde birdaha olmuyor. Bu arada hava akış sensörü yeni değişti ama sorun hala devam ediyor.mesajım Biraz uzun oldu kusura bakmayın aracınız su eksiltiyormu Yorum bağlantısı
Zafer Ofli 29 Mayıs 2008 Paylaş 29 Mayıs 2008 Arkadaşlar aracıma dün lpg takdırdım.Herşey güzel biraz fazla yakması dışında. Bügün arabamı çalıştırırken il marşta sanki çalışmayacakmış gibi oluyor.İlk çalışırken motor baya bir sarsılıyor. Daha önce böyle bi promlem yoktu. Lpg den mi acaba, ama ilk çalışırken benzinde çalışıyor, aküyüde 6 ay önce değiştirdim. Motor çalıştıktan sonra problem yok.Ama böyle yapması baya canımı sıkıyor. Muhtemelen bağlantı hatası yapmışlardır. Lpg işini gerçek anlamda düzgün yapan yerler çok nadir. Yorum bağlantısı
Muhsin Küçüktuna 30 Mayıs 2008 Yazar Paylaş 30 Mayıs 2008 Hayır Yaşar usta su eksiltmesi yok. konu hakkında götürdüğüm ustalar kimisi gaz kelebeğinden, kimisi hava sensöründen ve kimisi de benzin pompasından olabileceğini söylediler. gaz kelebeği temizlendi. hava sensörü de satın aldığım şahıs yeni değiştirdiğini söylemişti. yani 4-5 aylık bir konu. son olarak benzin pompası aklıma geliyor ancak yine de arkadaşların görüşlerini almak istedim. ancak forumda okuduğum kadar bu sorun genelde LPG sistemli araçlarda olduğunu oluştuğunu görüyorum. Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci 31 Mayıs 2008 Paylaş 31 Mayıs 2008 kontagı birkaç kez açıp kapatın sonra aracı çalıştırın düzeliyorsa pompadır. Yorum bağlantısı
Ömer Gürgen 3 Haziran 2008 Paylaş 3 Haziran 2008 evet ya buna benzer bir olay bugün ilk defa bendede oldu. gün içerisinde 4-5 kez çalıştırdım araba her seferinde bayağı sarsıntılı çalıştı benimde aklıma benzin pompası geldi. pompayı korumak için depoyu hep çeyrek deponun üstünde tutuyorum. benzin pompasını korumanın başka yolları varmı katkı maddesi gibi falan... sarsıntıda ilk çalıştırma esnasında oluyor sonra kayboluyor... biraz canım sıkıldı açıkcası... Yorum bağlantısı
Aytaç Akyel 4 Haziran 2008 Paylaş 4 Haziran 2008 bu lpgli araçların hepsinde oluyor galiba bendede arada sırada yapıyor pompadan bu meretin fiyatlarını bilen varmı zaten ya pompadadan yada enjektörlerden (benzin) birinde problem olduğunda yapıyor Yorum bağlantısı
Ömer Gürgen 8 Haziran 2008 Paylaş 8 Haziran 2008 evet ya buna benzer bir olay bugün ilk defa bendede oldu. gün içerisinde 4-5 kez çalıştırdım araba her seferinde bayağı sarsıntılı çalıştı benimde aklıma benzin pompası geldi. pompayı korumak için depoyu hep çeyrek deponun üstünde tutuyorum. benzin pompasını korumanın başka yolları varmı katkı maddesi gibi falan...sarsıntıda ilk çalıştırma esnasında oluyor sonra kayboluyor... biraz canım sıkıldı açıkcası... benim sorun anlaşıldı arkadaşlar. egzostu tutan parça kopmuş egzost gevşemiş ve ilk çalıştırma anında alttaki aluminyum gibi bir sac var ona çarpıyormuş. içim rahatladı yahu... Yorum bağlantısı
Musa Sarıaydın 27 Haziran 2008 Paylaş 27 Haziran 2008 (düzenlendi) Özür dileyerek bir kaç şey sormak istiyorum Ford Focus Ambriant 2001 model araç sahibiyim Aracımı uzun süreli kullanmama halinde geç (uzun marş) çalışıyor. Kısa süreli stop halindede (yarım saat ve daha fazla) bu sorunla karşılaşıyorum. Ama kontağı bir kaç kez açıp kapayıp marşa bastıgımda tek marş ile çalışıyor. Bunun benzin pompasından kaynaklandıgını biliyorum, Benzin pompasını değiştirtmeyi düşünüyorum ama bununla ilgili aklımda bir kaç soru var yanıtlarsanız sevinirim. 1. Araç stop ettirildiğinde ve stop halinde iken enjeksiyonlar ile benzin pompası arasında bulunan benzin surekli basınçlı olarak kalırmı. Kalıyorsa kaç bar basınç test edilmelidir. İlk çalıştırma rolanti ve hareket halinde enjeksiyonlarda ki benzin basıncı kaç bar olmalıdır. 2. Benzin pompası depodan çıkarıldıgı taktirde uzun süreli benzin dışında bekletilirse ne gibi arızalar meydana gelebilir veya benzin pompasının yerinden sökülerek depo dışında bekletilmesi bozulma sebebi olabilirmi.(Bir kez benzin içine giren pompa yerinden söküldüğünde eğer kurursa, içinde ki benim bilmediğim malzemesinde çatlamalar dolayısı ile bozulma meydana geleceği söylendi, doğru olabilirmi) 3. Aracımda Atiker sıralı oto gaz sistemi mevcut. Arac lpg de iken de benzini bitiriyor. Benzin pompası lpg de iken çalışmaya devam ediyor. Benzin pompasını lpg de iken nasıl durdurabiliriz, ne yapmam gerekiyor. (Atiker servisi pompanın durdurulamayacagını söyledi. ) araç ilk etapta benzin ile çalışıyor 30-40 saniye sonra lpg ye geçiyor . Ama benim araba geçiyor gibi gözüküyor çünki lpg de bitiyor benzinde yani ben benzin ibresinin uzun süre yerinde kaldıgını bir türlü göremedim. Acaba araç lpg ye geçtiğinde, bir röle yardımı ile benzin pompasının eletriği kesilebilirmi, böyle bir uygulamadan doğabilecek zararlar neler olabilir şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim 27 Haziran 2008 tarihinde Musa Sar?ayd?n tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Haziran 2008 Paylaş 27 Haziran 2008 LPG ile uzun yol yaptın mı hiç... Yani gazı doldurup bitene kadar gittin mi hiç... Yorum bağlantısı
Musa Sarıaydın 27 Haziran 2008 Paylaş 27 Haziran 2008 Evet bir kaç kez adana ya gittim geldim araç uzun süre çalışmadığı zamanlarda yani 10-15 gün falan benzin ibresi aynı yerde kalıyor fakat üç defa nevşehire gidiyorum geliyorum çeyrek depodan biraz daha az benzin harcıyor nevşehire gidiş geliş 100 km lpg taktırdık diye benzini fazla almıyorum ama her ay 1 depo gaz ile 40 ytl lik gaz birlikte harcıyor Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Haziran 2008 Paylaş 27 Haziran 2008 Uzun yolda Yani Adanaya giderkende düşüyormu benzin... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Haziran 2008 Paylaş 27 Haziran 2008 Yani diyor ki: eğer Adana'ya giderken düşmüyor ise normaldir. Zira kısa mesafeli kullanımlarda, araç ısınana kadar benzin yediği için ciddi bir tasarruf olmayacaktır. +1 Benimki bugün benzin bitiyor haberin olsun uyarısı verdi mesela... Yorum bağlantısı
Musa Sarıaydın 27 Haziran 2008 Paylaş 27 Haziran 2008 adana ya her gidişimde benzin olarak depoyu fulledim. 420 km bu mesafede ibrenin düştüğünü anlayamam, ancak kayseriye gidiş geliş 250 km yaptım çeyrek depoya yakın benzin yedi daha önce lpg de benzin pompasının çalışmaya devam ettiğini öğrendim benzin pompasını durdurabilecek bir sistem uygulanabilirmi eğer böyle birşey yapabilirsek bir zararı olurmu Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Haziran 2008 Paylaş 27 Haziran 2008 Evet anlattığına göre sorun var.. Ama benzin pompasını kapatman çözüm değildir... Muhtemelen montaj hatasıdır ve benzin enjektörleri kapatmıyordur... Yorum bağlantısı
Musa Sarıaydın 28 Haziran 2008 Paylaş 28 Haziran 2008 (düzenlendi) Arabanızın motorunu stop ederseniz benzin basıncı yavaş yavaş düşer. Sabit kalmaz. Çalışır haldeki basıncı 2.5-3 bar arasında olması lazım.Eğer dışarıda elektrik verip çalıştırmaya kalkmazsanız bozulmaz. Ama arabada benzin yokken uzun süre kontağı açık bırakırsanız bozulur. Bu bir sorun.. interface çalışmıyor demekki. Mutlaka gösterin. Böyle bir şeye gerek yok. Çünkü araç LPG de çalışırken benzin pompası basmaya devam ediyor ama fazlalık benzin bir valf aracılığı ile depoya geri atılıyor zaten. Dolayısı ile çalışmasının bir mahsuru yok. Ancak 2001ve üzeri model 2.0 mondeolarda bu düzenek olmadığı için pompada sorun yaşanma ihtimali var. Yakıt sisteminde pompanın işlevi hakkında pek bilgim olmadıgı için konuyu kavrayamadım ama şunu sormadan geçemeyeceğim Yaşar ustam aracın geç çalışmasının nedeninin benzin pompası olduğunu söylüyor ve bir kaç kez kontağı açıp kapayıp marşa bastığımızda aracın olması gerektiği gibi çalışacağını söylüyor.Söylediklerini aynen yapıyorum ve araç tek marş gibi çalışıyor. Bu noktada aracın geç çalışmasının sebebi benzin pompası ile enjeksiyonlar arasındaki yakıt borusunda yakıt olmaması mı (yani pompadan geriye kaçmasımı) yoksa benzin pompasının ihtiyaç duyulan basınçta yakıt sağlayamamasımı. Bir kaç ay önce yaşar ustam bir cihaz yardımı ile benim aracın yakıt basıncını ölçtü normal değerlerde çıktı. Yani bu değer 4 bar civarı. Bu kontrolleri rolantide iken ve araç seyir halinde ikende yaptı değerler yine normal. Ancak aracı stop edince yakıt basıncı beş saniye içinde sıfır değerine kadar düştü. Bu normal mi bilmiyorum. Yani araç stop ettirilince yakıt borusunda bulunan basınçlı yakıt benzin pompasından geri kaçabilirmi. Bir önceki arızalı diyerek söktürdüğüm benzin pompasının emme ve basma noktalırının hangisinden üflersen üfle hava girip çıkıyordu. Bu da normal olmasa gerek diye düşünüyorum. Sonuç olarak marşa bastığımız an araç eğer bir saniyede çalışması gerekirken 6-7 saniyede çalışıyorsa benzin pompasının ve çalışma sisteminin işlevine göre ne gibi bir sorun olabilir. 28 Haziran 2008 tarihinde Musa Sar?ayd?n tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 28 Haziran 2008 Paylaş 28 Haziran 2008 Bizim birde lpg li bir aracımız daha var abimin kullandığı ; buna lpg takılırken ustaya sormustum diyelimki bir arıza olustu ve hem benzin hemde lpg aynı anda motora gıttı ne olur dedım; verdigi cvp ikısi bır arada kesınlıkle yanmaz oldu araba calısmas stop eder demişti.. o yuzden benzinin uzun yolda azalmaması lazım. Bir arızadan dolayı benzine geçiyo olmasın araç? Yorum bağlantısı
Musa Sarıaydın 28 Haziran 2008 Paylaş 28 Haziran 2008 Bilmem .. Bunu Yaşar'a sormalıydınız. Benzin pompası dediğiniz şey dandik bir DC elektrik motoru. Her iki yönede dönebilir. Dolayısı ile arabanın moyotunu durdurduğunuza basıncın düşmeside doğal. Sanırım yanlış yere odaklanıyorsunuz. Sizin sorununu 6-7 sn sonra çalışmasımı yoksa bir kaç kez kontağı açıp kapattıktan sonra çalışmasımı? Eğer kontağı açıp 6-7 sn sonra marşa bastığınızda araba çalışıyor ise bu durumda pompa yeterli yakıt basıncını oluşturamadığı için ilk anda çalışmıyor demektir. Yok eğer 5-6 kez kontağı açıp kapattıktan sonra çalışıyorsa bu da pompanın tetiklenememesi demektir. İkisi farklı şey. Anladığım kadarı ile her iki durumda da yakıt pompasının değişmesi gerekiyor. Teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Haziran 2008 Paylaş 28 Haziran 2008 Sıcak motor zaten zor çalışıyor... Yorum bağlantısı
Musa Sarıaydın 28 Haziran 2008 Paylaş 28 Haziran 2008 vallahi benim araba sıcak soğuk farketmiyor sabahları 2-3 saniyede sıcak iken 5-6 saniyede bazende yarım marş ile çalışıyor ne yapacağımı bilmiyorum pompa yı değiştirmem gerektiğine kanaat getirirsem değiştireceğim, yoksa boşuna uğraşmış olmak istemiyorum Yorum bağlantısı
Muhsin Küçüktuna 29 Haziran 2008 Yazar Paylaş 29 Haziran 2008 2000 focusum özellikle son 1 aydır kontak ilk basmada almıyor. mutlaka ikincide çalışıyor. geçenlerde lpg yolda bitti. biraz benzinle kullanma düşüncesi ile lpg almadım. ama ne çare. araç beni rezil etti. seyir halinde gaz yememesi, durup kalkmalarda stop etmeler gibi sorunlarla karşılaştım ve hemen gidip lpg aldım. bir oh çektim. benzin pompasından olduğunu düşünüyorum. sizler ne diyorsunuz bu duruma. değiştirme maliyeti hakkında ayrıca bir bilgi verebilirmisiniz. Yorum bağlantısı
Muhsin Küçüktuna 29 Haziran 2008 Yazar Paylaş 29 Haziran 2008 Teşekkürler Yaşar usta. bunun maliyeti hakkında bilgin varmı Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci 29 Haziran 2008 Paylaş 29 Haziran 2008 yanlış hatırlamıyorsam 250 ile 500 ytl arası Yorum bağlantısı
Recommended Posts