Musa Sarıaydın 30 Haziran 2008 Paylaş 30 Haziran 2008 Bana sorarsan takım olarak değiştiripte okadar para verme. Tek pompa yan sanayi 60-70 ytl orjinal 90-120 arası nevşehir parçacılarda Ben hala düşünmekteyim değiştirsemmi değiştirmesemmi bir türlü karar veremedim. Arıza pompada değilse boşa para vermiş olurum. Bu gün sabah tek marşla çalıştı araba buz gibi motorla. Ama akşama kadar ne kadar stop edip çalıştırdıysam 5-6 saniyede ancak çalıştı kafayı yememek elde değil Yorum bağlantısı
Aydın Bengü 30 Haziran 2008 Paylaş 30 Haziran 2008 evet ya soğukken tık diye çalışan motor bazen sıcakken neden nazlanıyor(3-4 sn kadar) Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Haziran 2008 Paylaş 30 Haziran 2008 Çalışıyorsa dert etmeyin bence.. Yorum bağlantısı
Muhsin Küçüktuna 8 Temmuz 2008 Yazar Paylaş 8 Temmuz 2008 aracımın ilk kontakta çalışmaması, dur kalklarda sanki stop edecekmiş gibi çalışması ve ilk çalışma (motor soğukken) anında meydana gelen sinir bozucu sarsıntı konusu, benzin pompasını değiştirmem sonrasında son buldu. bu güne kadar boşuna kendimi yormuşum. bu konuda görüşleri ile bana yardımcı olan tüm arkadaşlara ve arabanın bu sorununun giderilmesi esnasında yanımda bulunan arkadaşım Noman AKDAN' a teşekkür ediyorum. Herkese kazasız ve otolarında arızasız günler dilerim. Yorum bağlantısı
Murat Bektaş 25 Ekim 2013 Paylaş 25 Ekim 2013 Merhaba... Benim problemim aracım son iki haftadır ilk çalışmalarda motorun bariz bir şekilde sarsıntılı çalışması. Egzost Çıkışında aralıklı hava atması. Aracimin yakıt sarfiyatı %15 civarında arttı. Ateşleme ile ilgili parça olarak, Bobin, buji ve buji kablolarını 3 ay önce motocraft marka ole değiştirdim. Debriyaj baskı balata ve trigger değişimi 20.000 km önce değiştirdim. Motor yağı her 10.000 km de mobil 5w30 ile değiştiriyorum. Verebilcegim bilgiler bunlar. Bakımlarını zamanında yapmama rağmen sıkıntı yaşatması çok isteyerek aldığım aracından soğuttu sogutacak. Lutfen yardım edin. Fikirlerinizi bekliyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Ekim 2013 Paylaş 25 Ekim 2013 Merhaba... Merhaba Murat Bey, sizin sorunun aynısı bu konuda var.. Bu sebeple birleştirdim, Konu inceleyin, fikir edinemeseniz tartışalım.. Benim problemim aracım son iki haftadır ilk çalışmalarda motorun bariz bir şekilde sarsıntılı çalışması. Egzost Çıkışında aralıklı hava atması. Aracimin yakıt sarfiyatı %15 civarında arttı. Aracı 100-150 km sadece benzinde kullanıp, bir kaç gün sorunun devam edip etmediğini gözleyin.. Sonucu bize bildirin.. 1 Yorum bağlantısı
Murat Bektaş 25 Ekim 2013 Paylaş 25 Ekim 2013 (düzenlendi) Teşekkür ederim Mehmet bey. Bu konuyu incelemistim. Fakat yeterli bilgi bulamadığım , aklıma yatmadigi ve konu Lpg uygulamalarinda bulunduğu icin konu açmak zorunda kalmıştım. Cevapları takip edeceğim. EK BILGI ; benzin pompası ve samandıra 3-4 ay önce değişti. Calistirmada herhangi bir problem yok. Motor stop durumu yok, ilk marşta direk çalısiyor aracim. 25 Ekim 2013 tarihinde Murat Bektaş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Bektaş 25 Ekim 2013 Paylaş 25 Ekim 2013 (düzenlendi) Aracimin motoru sicakken sarsıntı azalıyor, egzostan aralıklı hava atması devam ediyor. Depomda benzini yarıdan aşağıda bırakmam. 25 Ekim 2013 tarihinde Murat Bektaş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Bektaş 25 Ekim 2013 Paylaş 25 Ekim 2013 Burda aracın egzoz dan gelen sesler açıkça belli. Sanki biri içerde darbuka çalıp ritm tutuyor.. Yorum bağlantısı
Murat Bektaş 26 Ekim 2013 Paylaş 26 Ekim 2013 Kendi kendime tartışayım konuyu boşa gitmesin. Yorum bağlantısı
Ahmet Dinçer 27 Ekim 2013 Paylaş 27 Ekim 2013 (düzenlendi) gerçekten garip bir durum,sanki müzik sesi, vurmalı çalgılar resitali acaba katalitik konvertör içindeki parçalar dağılarak egzos içinde ses yapabilirmi? bence iyi bir ustaya egzoz kontrolü yaptırın 27 Ekim 2013 tarihinde Ahmet Dinçer tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Murat Bektaş 28 Ekim 2013 Paylaş 28 Ekim 2013 (düzenlendi) Ilginiz içün teşekkür ederim Ahmet bey. Egzoz için gittim gösterdim. Suan benzin ile kullanıyorum araci. Sesler bir nebze azaldı veya duyulmuyor artık. 3 çeyrek benzinim bitene kadar kullanacağım. Sonra tekrar lpg de deneyip egzos, subap vs. Ne varsa gireceğim bakıma. Inşallah devam etmez de bende bir ton masraftan kurtulurum. 28 Ekim 2013 tarihinde Murat Bektaş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts