İçeriğe Yönlendir

Mondeo 97 beyin problemi

Ahmet Savaş

Recommended Posts

Orçun Ural
(düzenlendi)
Bence çok...

Ben 46 litre lpg ile 645 km yapmıştım diye hatırlıyorum... 100 km'side şehir içiydi..

mehmet abi senin hesabına göre 135 ykr yakmış oluyorsun.ben şu an minimum 200 ykr yakıyorum oda çok sakin kullanarak gaza azıcık yükleneyim rakam 230 lara çıkıyor hele hele 200 ve üzeri süratlerde 230 dan asağı yakmıyorum.sen ne yaptında bu kadar hesaplı yakıyor biraz tio ver be abi.saygılar.

tarihinde Hasan Basri Bayraktar tarafından düzenlendi
s
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
mehmet abi senin hesabına göre 135 ykr yakmış oluyorsun.ben şu an minimum 200 ykr yakıyorum oda çok sakin kullanarak gaza azıcık yükleneyim rakam 230 lara çıkıyor hele hele 200 ve üzeri süratlerde 230 dan asağı yakmıyorum.sen ne yaptında bu kadar hesaplı yakıyor biraz tio ver be abi.saygılar.

Bilmem... Her zamanki gibi kullanıyorum...

Öyle tın tın falan da gitmem..

Bu değerleri hesapladığımda çocuklarda yanımda olduğu için ortalama 90-100 gittim... 120'yi hiç geçmemiştim..

Yorum bağlantısı
  • 2 yıl sonra...
Arda Inan

Motor fanım hiç durmadan çaılışıyor, aynen dediğiniz gibi Çağlar Bey. Eski ustam da çözüm olarak motor bölmesindeki sigorta kutusundaki sigortalardan birini çıkarmakta buldu çözümü. Artık sadece tek fanım çalışıyor eksiklik olarak başka bir problemim yok. Tabi Eskişehir'de beyin tamiri yapan veya çıkmasını bulabileceğim bir yer olmadığı için böyle bir yol seçmiştik. Acaba bugünlerde yaptırılması daha makul fiyatlara inmiş midir diye düşünüyorum bilgisi olan arkadaşlar var mı?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Beyin tamiri ucuzlamaz/pahalanmaz. Sizdeki beynin üstünden okunan numarayı bana yazın, çıkması varsa baktıralım, ne kadar yazı varsa yazın, görmek için beyin dışa doğru biraz çıkartılacak.

Yorum bağlantısı
Arda Inan

Tamam Çağlar Bey, en yakın zamanda bakıp yazıyorum. Zor değildir umarım birazcık dışa doğru çıkartmak.

Yorum bağlantısı
Arda Inan

I ıh! Ne kadar uğraşırsam uğraşayım çıkartamadım beyni. Civatasını oynatamıyorum bile. Direksiyon hidroliği haznesinin altında öyle değil mi? Hazneyi zaten çıkartadadım, çıkartmaya da korktum o ayrı mesele. Sonuç olarak çıkartamadım :lol2:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...