İçeriğe Yönlendir

Focusumuz ve Kızılcahamam

Alaattin Çakıroğlu

Recommended Posts

Alaattin Çakıroğlu

Ankaramın en yeşil yerlerinden kızılcahamam milli parkı ve kızılcahamamda bir köyde cektigimiz fotoğrafları sizlerle paylaşmak istedim umarım hoşunuza gider ve beni sucuk ekmek yemeğe gitmeye zorlarsınız. ** bu arada kızılcahamam da cok iyi sucuk imal eden bi amcam var kendi imalatı cok güzel oluyor mangalda benden söylemesi :(

işte fotoğraflar

kzlcahamam2800x600zh0.jpg

kzlcahamam1800x600hb0.jpg

kzlcahamam5800x600tr9.jpg

kzlcahamam7800x600wc2.jpg

kzlcahamam3800x600hs0.jpg

kzlcahamam4800x600fc0.jpg

yıllarca o kadar kahrı çektikten sonra huzurlu bir sekilde dinlenen dodge buda :(

kzlcahamam6800x600ct5.jpg

kzlcahamam10800x600qi8.jpg

kzlcahmam9800x600jn2.jpg

budaa benim masaüstü fotoğrafım

kzlcahamam8800x600sk0.jpg

Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu
Masa üstü foton fenaymış kardeşim :(

sagol Erdemcim telefonla çektim söyle güzel bi blr makina olsaydı cok daha güzel olurdu...

Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu
Gidelim valla be Alaattin... Güzel bir piknik yapalım oralarda... Hele şu sınavlar bir bitsin de... :rolleyes:

ablacım senle telefonda uzun uzun konustuk bunu ayarlıcaz işaallah.

Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu
Çok güzel yerler. Dere varsa tamamdır zaten. :rolleyes:

dere cok guzel ama biraz sinekli :) ama soguksu hem temiz hemde milli park oldugu için bakımlı...

Yorum bağlantısı
Samet Özel

resimler çok güzel.alaattin eline sağlık.Sucuklardan tatmak isterim nasıl deneyebiliriz kilosu kaç kuruş nasıl gönderebilirsin kargoda kokar :rolleyes:

Aman diyim piknik filan derken kenelere dikkat.gerçi derede kurbağalar temizler keneleri ama yinede dikkat!

Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu

yoktur zaten yaa kene falan sanmıyorum :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu
Doğum öncesi de gidebiliriz Nezaket ile. Bir niyetimiz var.

ya hakan abi goturelim yengeyi dogumdan once bi hava alsın dag havası sayılır iyi gelir.

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Alaattin Çakıroğlu

Mehmet abinin ankara yemeğinde konuştuk "gençler tarafında" :) gidiyormuyuz kızılcahamama?

Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu
Sınavlardan sonra :)

hangi sınav abi :p

Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu
Öyle olsun... :)

kızma be abi :mellow:

Yorum bağlantısı
  • 8 ay sonra...
İlker Kadılar
(düzenlendi)

çok çok bayıldım manzaranın güzelliğine... çok sağol alaattin kardeş göz ziyafeti yaşattın valla......dodge çürümeye terk edilmiş galiba epeyden beri çalışmıyor görünümü var...

tarihinde ?lker Kad?lar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Abdülkerim Demir

hep ismini duyardım merakta etmezdim ama bu kadar isminin çok söylendiği bir yeri gidip görmek gelirdi içimden.

gezi ve fotolar eskide olsa fotolarınızla görmüş gibi olduk, sağolun.

Yorum bağlantısı
Mustafa Sarı

güzel yerlermiş alaattin. Ben arabanın jantlarına bittim. Sucuk denizde bir de bizim oraların(aydın) deve sucuğunu tadın derim ben... enfestir. :good1:

Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu

ben her fırsatta giderim kazan ve kızılcahamam a yarın sabahta kısmet olursa işten çıktıktan sonra kazana kavurma yemeye gidicem. belki oradanda soğuksuya geçerim. işaallah birgün soğuksuya mangala gideriz fordclub olarak. ben en kısa zamanda buna ön ayak olucam :D

Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu
:D memlekette bide kriz var derler :D

parayı saklamakla kriz aşılmaz varsa harcaki başkalarıda yararlansın ekmek yesin.

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
İsa Tuncer
Çok güzel yerler. Dere varsa tamamdır zaten. :)

abi bu gibi yerler alt takıma zarar verirmi .......... :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...