Alaattin Çakıroğlu 5 Haziran 2008 Paylaş 5 Haziran 2008 Ankaramın en yeşil yerlerinden kızılcahamam milli parkı ve kızılcahamamda bir köyde cektigimiz fotoğrafları sizlerle paylaşmak istedim umarım hoşunuza gider ve beni sucuk ekmek yemeğe gitmeye zorlarsınız. ** bu arada kızılcahamam da cok iyi sucuk imal eden bi amcam var kendi imalatı cok güzel oluyor mangalda benden söylemesi işte fotoğraflar yıllarca o kadar kahrı çektikten sonra huzurlu bir sekilde dinlenen dodge buda budaa benim masaüstü fotoğrafım Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 5 Haziran 2008 Yazar Paylaş 5 Haziran 2008 Masa üstü foton fenaymış kardeşim sagol Erdemcim telefonla çektim söyle güzel bi blr makina olsaydı cok daha güzel olurdu... Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 5 Haziran 2008 Yazar Paylaş 5 Haziran 2008 Gidelim valla be Alaattin... Güzel bir piknik yapalım oralarda... Hele şu sınavlar bir bitsin de... ablacım senle telefonda uzun uzun konustuk bunu ayarlıcaz işaallah. Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 5 Haziran 2008 Paylaş 5 Haziran 2008 Çok güzel yerler. Dere varsa tamamdır zaten. Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 5 Haziran 2008 Yazar Paylaş 5 Haziran 2008 Çok güzel yerler. Dere varsa tamamdır zaten. dere cok guzel ama biraz sinekli ama soguksu hem temiz hemde milli park oldugu için bakımlı... Yorum bağlantısı
Samet Özel 5 Haziran 2008 Paylaş 5 Haziran 2008 resimler çok güzel.alaattin eline sağlık.Sucuklardan tatmak isterim nasıl deneyebiliriz kilosu kaç kuruş nasıl gönderebilirsin kargoda kokar Aman diyim piknik filan derken kenelere dikkat.gerçi derede kurbağalar temizler keneleri ama yinede dikkat! Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 5 Haziran 2008 Yazar Paylaş 5 Haziran 2008 yoktur zaten yaa kene falan sanmıyorum Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 5 Haziran 2008 Paylaş 5 Haziran 2008 En kısa sürede bir piknik organize etsek kızılcahamamda? Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 5 Haziran 2008 Yazar Paylaş 5 Haziran 2008 Doğum öncesi de gidebiliriz Nezaket ile. Bir niyetimiz var. ya hakan abi goturelim yengeyi dogumdan once bi hava alsın dag havası sayılır iyi gelir. Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 20 Haziran 2008 Yazar Paylaş 20 Haziran 2008 Mehmet abinin ankara yemeğinde konuştuk "gençler tarafında" gidiyormuyuz kızılcahamama? Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 20 Haziran 2008 Yazar Paylaş 20 Haziran 2008 Sınavlardan sonra hangi sınav abi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Haziran 2008 Paylaş 20 Haziran 2008 "gençler tarafında" Öyle olsun... Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 20 Haziran 2008 Yazar Paylaş 20 Haziran 2008 Öyle olsun... kızma be abi :mellow: Yorum bağlantısı
İlker Kadılar 12 Mart 2009 Paylaş 12 Mart 2009 (düzenlendi) çok çok bayıldım manzaranın güzelliğine... çok sağol alaattin kardeş göz ziyafeti yaşattın valla......dodge çürümeye terk edilmiş galiba epeyden beri çalışmıyor görünümü var... 12 Mart 2009 tarihinde ?lker Kad?lar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Abdülkerim Demir 12 Mart 2009 Paylaş 12 Mart 2009 hep ismini duyardım merakta etmezdim ama bu kadar isminin çok söylendiği bir yeri gidip görmek gelirdi içimden. gezi ve fotolar eskide olsa fotolarınızla görmüş gibi olduk, sağolun. Yorum bağlantısı
Mustafa Sarı 13 Mart 2009 Paylaş 13 Mart 2009 güzel yerlermiş alaattin. Ben arabanın jantlarına bittim. Sucuk denizde bir de bizim oraların(aydın) deve sucuğunu tadın derim ben... enfestir. Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 13 Mart 2009 Yazar Paylaş 13 Mart 2009 ben her fırsatta giderim kazan ve kızılcahamam a yarın sabahta kısmet olursa işten çıktıktan sonra kazana kavurma yemeye gidicem. belki oradanda soğuksuya geçerim. işaallah birgün soğuksuya mangala gideriz fordclub olarak. ben en kısa zamanda buna ön ayak olucam Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 19 Mart 2009 Yazar Paylaş 19 Mart 2009 memlekette bide kriz var derler parayı saklamakla kriz aşılmaz varsa harcaki başkalarıda yararlansın ekmek yesin. Yorum bağlantısı
İsa Tuncer 18 Mayıs 2009 Paylaş 18 Mayıs 2009 Çok güzel yerler. Dere varsa tamamdır zaten. abi bu gibi yerler alt takıma zarar verirmi .......... Yorum bağlantısı
Recommended Posts