İçeriğe Yönlendir

Focusumun modları

Oğuzhan Demir

Recommended Posts

Oğuzhan Demir

uzun zamandan beri forma pek giremiyorum hazır buralardayken benim modlarıda ekleyeyim

plakalık iptali + kırmızı tr

sinyalleri siyaha boyama (boyayı pek beceremedim cok koyu oldu stoplara cesaret edemedim)

beyaz ledden plaka ışığı ve iç aydınlatma

aslında bunları yapalı epey olduda dediğim gibi eklemeğe zaman bulamıyordum

ouzhandemir1zd9.jpg

ouzhandemir2ut3.jpg

oguzhandemir3lx7.jpg

oguzhandemir4nr2.jpg

bu işlemlerin hepsini forumdaki arkaşlardan öğrendim herkese teşekkürler saygılar

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

sisler ağlıyoda sözde satacam ben arabayı agustosta askerlik var boş kalınca dayanamıyorum yapıyorum bişeyler

teşekkürler

Yorum bağlantısı
Ömer Gürgen

arabanız çok güzel görünüyor oğuzhan bey bu arada sis farları arkadaşlarında dediği gibi ağlıyor. :)

sunroof orjinalmi?

Yorum bağlantısı
Fevzi Köse

Oğuzhan Bey güzel olmuş güle güle kullanın. Plakayı nasıl yapıştırdınız, bende böle yapmayı düşünmüştüm ama bombeden güzel durmaz diye nikalaj plakalık taktım. Bir de bu plakadaki türk bayrağı stickerlar hoşuma gidiyo ancak yasakmış diye duydum polis bişey demiyo mu? Beyaz çok yakışıyo bu arabalara yaaa...

Yorum bağlantısı
Mustafa Baş
Bir de bu plakadaki türk bayrağı stickerlar hoşuma gidiyo ancak yasakmış diye duydum polis bişey demiyo mu?
yasak olup olmadığını bilmiyorum ama bende de var aynısından polisler şimdilik bişey demediler :kutlama:
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir
(düzenlendi)
sunroof orjinalmi?

evet orjinal zamanında opsiyonel olarak spariş verilmiş aracım.

Oğuzhan Bey güzel olmuş güle güle kullanın. Plakayı nasıl yapıştırdınız, bende böle yapmayı düşünmüştüm ama bombeden güzel durmaz diye nikalaj plakalık taktım. Bir de bu plakadaki türk bayrağı stickerlar hoşuma gidiyo ancak yasakmış diye duydum polis bişey demiyo mu? Beyaz çok yakışıyo bu arabalara yaaa...

plaka normal vidayla takılı, cercevesini söktüm kenarlarındaki siyah cerceveyi hafifce kazıdım

reklamcıdan akdığım kırmızı TR'yide uygun keserek yapıştırdım. hepsi bu

şimdiye kadar plaka hiç sorun cıkartmadı, kimsedede sorun cıkardığını duymadım

ama ters bi polise denk gelirse sorun cıkarma ihtimali var

tarihinde O?uzhan Demir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 6 ay sonra...
Türker Akpınar
evet orjinal zamanında opsiyonel olarak spariş verilmiş aracım.

plaka normal vidayla takılı, cercevesini söktüm kenarlarındaki siyah cerceveyi hafifce kazıdım

reklamcıdan akdığım kırmızı TR'yide uygun keserek yapıştırdım. hepsi bu

şimdiye kadar plaka hiç sorun cıkartmadı, kimsedede sorun cıkardığını duymadım

ama ters bi polise denk gelirse sorun cıkarma ihtimali var

arkadşlar iskenderunda 55 YTL ceza ödenmiştir bilgilerinize.

Yorum bağlantısı
Aykut Aydoğdu

plakadaki kırmızı tr çok dandik duruyor bizim pathyde vardı çıkarttım yakışmıyor hiç bir arabaya

Yorum bağlantısı
Mustafa Baş
plakadaki kırmızı tr çok dandik duruyor bizim pathyde vardı çıkarttım yakışmıyor hiç bir arabaya

Arkadaşım o senin fikrin, bence yakışıyor zevkler ve renkler tartışılmaz ;)

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
İlker Kadılar

Led ler gayet güsel bence.. stoplara dokunma bölesi daha güsel trafikte polislerle papaz olabilirsin stoplar konusunda..eksoz ucu yakışmamış çok çıkıntılı duruyor daha kibar olanı tavsiyem olur.. kazasız belasız sürüşler.... :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...