Oğuzhan Demir 8 Haziran 2008 Paylaş 8 Haziran 2008 uzun zamandan beri forma pek giremiyorum hazır buralardayken benim modlarıda ekleyeyim plakalık iptali + kırmızı tr sinyalleri siyaha boyama (boyayı pek beceremedim cok koyu oldu stoplara cesaret edemedim) beyaz ledden plaka ışığı ve iç aydınlatma aslında bunları yapalı epey olduda dediğim gibi eklemeğe zaman bulamıyordum bu işlemlerin hepsini forumdaki arkaşlardan öğrendim herkese teşekkürler saygılar Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 8 Haziran 2008 Yazar Paylaş 8 Haziran 2008 sisler ağlıyoda sözde satacam ben arabayı agustosta askerlik var boş kalınca dayanamıyorum yapıyorum bişeyler teşekkürler Yorum bağlantısı
Ömer Gürgen 9 Haziran 2008 Paylaş 9 Haziran 2008 arabanız çok güzel görünüyor oğuzhan bey bu arada sis farları arkadaşlarında dediği gibi ağlıyor. sunroof orjinalmi? Yorum bağlantısı
Fevzi Köse 9 Haziran 2008 Paylaş 9 Haziran 2008 Oğuzhan Bey güzel olmuş güle güle kullanın. Plakayı nasıl yapıştırdınız, bende böle yapmayı düşünmüştüm ama bombeden güzel durmaz diye nikalaj plakalık taktım. Bir de bu plakadaki türk bayrağı stickerlar hoşuma gidiyo ancak yasakmış diye duydum polis bişey demiyo mu? Beyaz çok yakışıyo bu arabalara yaaa... Yorum bağlantısı
Mustafa Baş 10 Haziran 2008 Paylaş 10 Haziran 2008 Bir de bu plakadaki türk bayrağı stickerlar hoşuma gidiyo ancak yasakmış diye duydum polis bişey demiyo mu? yasak olup olmadığını bilmiyorum ama bende de var aynısından polisler şimdilik bişey demediler Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 11 Haziran 2008 Yazar Paylaş 11 Haziran 2008 (düzenlendi) sunroof orjinalmi? evet orjinal zamanında opsiyonel olarak spariş verilmiş aracım. Oğuzhan Bey güzel olmuş güle güle kullanın. Plakayı nasıl yapıştırdınız, bende böle yapmayı düşünmüştüm ama bombeden güzel durmaz diye nikalaj plakalık taktım. Bir de bu plakadaki türk bayrağı stickerlar hoşuma gidiyo ancak yasakmış diye duydum polis bişey demiyo mu? Beyaz çok yakışıyo bu arabalara yaaa... plaka normal vidayla takılı, cercevesini söktüm kenarlarındaki siyah cerceveyi hafifce kazıdım reklamcıdan akdığım kırmızı TR'yide uygun keserek yapıştırdım. hepsi bu şimdiye kadar plaka hiç sorun cıkartmadı, kimsedede sorun cıkardığını duymadım ama ters bi polise denk gelirse sorun cıkarma ihtimali var 11 Haziran 2008 tarihinde O?uzhan Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Türker Akpınar 30 Aralık 2008 Paylaş 30 Aralık 2008 evet orjinal zamanında opsiyonel olarak spariş verilmiş aracım.plaka normal vidayla takılı, cercevesini söktüm kenarlarındaki siyah cerceveyi hafifce kazıdım reklamcıdan akdığım kırmızı TR'yide uygun keserek yapıştırdım. hepsi bu şimdiye kadar plaka hiç sorun cıkartmadı, kimsedede sorun cıkardığını duymadım ama ters bi polise denk gelirse sorun cıkarma ihtimali var arkadşlar iskenderunda 55 YTL ceza ödenmiştir bilgilerinize. Yorum bağlantısı
Aykut Aydoğdu 30 Aralık 2008 Paylaş 30 Aralık 2008 plakadaki kırmızı tr çok dandik duruyor bizim pathyde vardı çıkarttım yakışmıyor hiç bir arabaya Yorum bağlantısı
Mustafa Baş 1 Ocak 2009 Paylaş 1 Ocak 2009 plakadaki kırmızı tr çok dandik duruyor bizim pathyde vardı çıkarttım yakışmıyor hiç bir arabaya Arkadaşım o senin fikrin, bence yakışıyor zevkler ve renkler tartışılmaz Yorum bağlantısı
İlker Kadılar 24 Ocak 2009 Paylaş 24 Ocak 2009 Led ler gayet güsel bence.. stoplara dokunma bölesi daha güsel trafikte polislerle papaz olabilirsin stoplar konusunda..eksoz ucu yakışmamış çok çıkıntılı duruyor daha kibar olanı tavsiyem olur.. kazasız belasız sürüşler.... Yorum bağlantısı
Recommended Posts