İçeriğe Yönlendir

Orjinal teybime anfi bağlanır mı ?

Sergen Kesgin

Recommended Posts

Sergen Kesgin

2006 fiestamda orjinal cd çalarlı teype anfi bağlanırmı ? bağlanırsa orjinal 4 hoparlörlörüde anfiye bağlarım nasıl olur acaba ?? :mellow:

Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk

Bence mevcut hoparlörleri değiştirmeden sadece 1 anfi ve subwoofer ile tweter takviyesi ile güzel ses alınabilir. teypten bass seviyesi düşürülüp yüksek seste hoparlörlerin sesi bozmaması sağlanır. Bass bagajdan gelir.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Teyp çıkışından yada hoparlörlerden birinden çıkış alarak anfi subwoofer takılır sanırım, aracın hoparlörleri fena değil sadece bas veremiyor, bu sebeble Ayhan beyinde dediği gibi sadece bas hoparlör ve anfi yeterli gelir sanırım.

Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk

Orginal tesisatta tweter yok. Subwoofer ile ses iyice kalınlaşacak ve derinleşecek. Tweter takviyesi şart. Tweter olmassa ses çok kötü gelebilir. Tweterlar anfiye değil arka kapı hoparlörlerine takılıp arka kısma yerleştirilirse güzel olur.

Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg
Orginal tesisatta tweter yok. Subwoofer ile ses iyice kalınlaşacak ve derinleşecek. Tweter takviyesi şart. Tweter olmassa ses çok kötü gelebilir. Tweterlar anfiye değil arka kapı hoparlörlerine takılıp arka kısma yerleştirilirse güzel olur.

+100 ayhan

Yorum bağlantısı
Fırat Bozkurt

Ben 12 ytl ye crack diye bir parça almıştım focusun orjinal 6000 cd çalarıyla mükemmel sonuç vermişti, sadece ön kapıdaki hoparlörleri değiştirip arkaya 38 lik bir alpine bass pandizota da 2 tane alpine mid tiz hoparlör taktırmıştım, ses mükemmeldi sonra kaşıntı tuttu USA dan Sony Gt-200 mp3 çalar aldım ve orjinal teybimin keyfini alamadım çok ciddiyim ghialardaki 6000 cd çok kaliteli bence.

Yorum bağlantısı
Mustafa Gökmen

iki çift mid tiz,kaliteli bir bas ve bunları besliyecek ampli, tercihen bas için ayrı mid için ayrı ampli .zamanla sese kulağınız alışıp tatminsizlik yaratacağıda göz önünde bulundurularak ,ampliler ileriye dönük güçlü olanlardan tercih edilmeli..zira sonu yok

Yorum bağlantısı
Oğuz Yıldırım

O çeviricler her halükarda içeriye motor sesi alıyor. Dizel araçlarda daha fazla üstelik. Pek sağlıklı bi sistem değil . Teybiniz değiştirin. Ben teybin içinden amfi çıkışı aldım ama oda pek tatmin edici değil. 12w x 4 çıkış

Yorum bağlantısı
Sergen Kesgin

teyp siz hallederim belki demiştim ama olmuo bu teyp i de çöpe mi atcam, malum teyp ler pahalı :)

Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg
16 cm diye hatırlıyorum...

işte fırat bey 16 cm mi 13 cm 16 olduğu konusunda kesin iseniz kolonları alıcam çünkü....

Yorum bağlantısı
Fırat Bozkurt

Orjinal hoparlörleri oval, benim taktığım alpinenin yuvarlak hoparlörleri eğer bi fark yaratmıyorsa arkasında 16 cm yazıyor.

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Celal Reyhan

ben taktırdım teyipin arkasına amfi cıkısı baglanıyor bi guclendirici 25 liraya almıstım cok basit yapılıyor amfi ve 2 tane 1000 lik bas taktım cok guzel oldu fakat teyip cok ısındı ve cıkışları yandı

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Mehmet Gürer
(düzenlendi)
2006 fiestamda orjinal cd çalarlı teype anfi bağlanırmı ? bağlanırsa orjinal 4 hoparlörlörüde anfiye bağlarım nasıl olur acaba ?? :mellow:

ben yaptırdım çokta güzel oldu dönüştürücü takıldı teype şu anda boşta eğer istersen 25 liraya veririm sana

tarihinde Mehmet G tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Kıvanç Altınbay

bende orjınal 6000 teyp var on kapılara jbl mıd takımı taktım anfı olayını soyle cozdum jbl ın 6 kanal lı anfılerı var onlar normal ses gırısınden de alıyor ve pıyasadakı fıyatına gore en ıyı anfılerden bırısı arkada bırde 1000 lık jbl mevcut gayet memnun um seste 10 u gecemıyorum

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Ahmet_Yılmaz

focus II nin kapı hoparlörleri 16 cm, dediğiniz sistemi ben uyguladım, kapılara 4 er adet 16 cm wibe mid, arkaya 38 lik powerbass, bagaja 2 adet wibe ampli, ve kapasitör, bunları hepsi piooner double teybe baglıydı ama teyp çalındı gitti, tabi yeri boş kalmasın diye focusun orjinal sony teybini bağladık, orjinal sonyde ampli çıkışı olmadıgı için sadece kapılardaki midleri ve tweterleri baglayabildik, sonrasın duyduguma göre ampli çıkışı olmayan cihazlara ekstradan ampli çıkışı yapılabiliyormuş, bu işi yapan bir arkadaşa sordum gel takalım dedi, çok basit bir cihazı teybin çıkışlarına başladı iki ampliyi birbirine köprüledi ve şuan arabadaki tüm sistem çalışıyor hemde orjinal teybiyle, ve idda edebilirimki şuanki ses pioneerin verdiği sesten çok daha temiz, ama tabi ses en fazla 30 kadar çıkabiliyor ama ses kalitesi hiçte fena değil ....

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...