Mithat Yılmaz 2 Temmuz 2008 Paylaş 2 Temmuz 2008 Ford Club Türkiye ailesine sevgilerimle. 1997 model fiesta flair sahibiyim.Sıcak havalarda daha yoğun olmak üzere aracımdan uzun yokuşlarda yanık kokusu geliyor.Düşük devirde kullandığımda koku artıyor.Aklıma debriyaj balatası geliyor ama emin değilim.Sorun debriyaj balatası ise fiyatı ile ilgili fikri olan varmıdır? Yorum bağlantısı
Erkan Özel 5 Temmuz 2008 Paylaş 5 Temmuz 2008 Motorun bir yerinden yağ kaçağı var ise buda yapabilir koku yanık yağ mı balata kokusu mu anlamak lazım. Yorum bağlantısı
Serkan Öz 5 Temmuz 2008 Paylaş 5 Temmuz 2008 Yokusta veya zorlanmalarda geliyorsa debriyajdandır.. Yorum bağlantısı
Zafer Ofli 5 Temmuz 2008 Paylaş 5 Temmuz 2008 Yokuşlarda geliyorsa koku ilk akla gelen debriyaj Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 7 Temmuz 2008 Paylaş 7 Temmuz 2008 Peki napmak lazım yani bi problem midir bu ? Yorum bağlantısı
Mithat Yılmaz 9 Temmuz 2008 Yazar Paylaş 9 Temmuz 2008 (düzenlendi) Yağ kokusu değil.Bariz balata kokusu sadece yokuşta problem yaşıyorum.El freni ile kalkmayı denediğimde hemen stop etmiyor.Kısacası galiba problem balatalar. Arabayı genelde düşük devirlerde kullanıyorum,belki bu yüzden olmuştur.(KM:98.000 Bilmem Km.nin etkisi de varmıdır?) Fikirlerini paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim. 9 Temmuz 2008 tarihinde G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlker Çiftçi 9 Temmuz 2008 Paylaş 9 Temmuz 2008 yokuşta kalkarken yarım debriyaj yaparak kalkıyorsan debrajdan koku gelir ve çabuk bitmesine neden olur, debraj seti 200-300 ytl civarında, işçilik içinde 100-150 arası değişim için. Yorum bağlantısı
Mithat Yılmaz 13 Nisan 2010 Yazar Paylaş 13 Nisan 2010 Memmnuniyet: Serviste 300 liraya halledeceğim debriyaj üst merkez problemini Ustaellerde, buji ve yağ değişimi dahil sadece 117liraya hallettim. Servis çalışanlarının ilgisi de üst düzeydeydi. Siteye ve ustaellere teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts