Alaattin Çakıroğlu 7 Temmuz 2008 Paylaş 7 Temmuz 2008 (düzenlendi) Geçenlerde arkada cama su fışkırtacağına ön silecekleri çalıştırmıştı sonra düzeldi dünde hiç çalışmamaya başladı sigortasına da bakmadım gerçi ama. sizce nedendir? 7 Temmuz 2008 tarihinde Alaattin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Temmuz 2008 Paylaş 7 Temmuz 2008 Önce tespit... Bakalım ne bozulmuş... Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 7 Temmuz 2008 Yazar Paylaş 7 Temmuz 2008 Önce tespit... Bakalım ne bozulmuş... nasıl anlarım neresine bakayım abi kolaymı çıkıyor Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Temmuz 2008 Paylaş 7 Temmuz 2008 Muhtemelen kol bozuktur... Sökmek lazım... Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 7 Temmuz 2008 Yazar Paylaş 7 Temmuz 2008 Can çıkma parçalara bakacak ama acaba ghia nın fasılalı kolu çalışırmı ve kaç paradır acaba Cub 70 ytl falandır demişti. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Temmuz 2008 Paylaş 7 Temmuz 2008 Tesisatın uygun ise fasılan bile çalışır... Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 7 Temmuz 2008 Yazar Paylaş 7 Temmuz 2008 Tesisatın uygun ise fasılan bile çalışır... hımm acaba takan birileri varmıdır? neyse bugün yağmur yağmaz umarım Yorum bağlantısı
Can Karacaer 7 Temmuz 2008 Paylaş 7 Temmuz 2008 Silecek kolunu sök.Giren soketteki kabloları say. 10 kablo varsa çalışır, 9 ise çalışmaz. Muhtemelen de 9'dur, serviste 10.'yu ekletmen lazım... Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 7 Temmuz 2008 Yazar Paylaş 7 Temmuz 2008 Silecek kolunu sök.Giren soketteki kabloları say. 10 kablo varsa çalışır, 9 ise çalışmaz. Muhtemelen de 9'dur, serviste 10.'yu ekletmen lazım... silecek kolunu sokmek için cok ugrasacakmıyım Yorum bağlantısı
Can Karacaer 7 Temmuz 2008 Paylaş 7 Temmuz 2008 Direksiyonla göstergeler arasındaki bölümü kapatan bir at bir üst kapak var, birleşme yarlerinin az üstünde de 2 küçük tırnak. bir tornavidayla bastırırsan açılır, sonra da silecek kolunu elinle yukarı çekersin Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 7 Temmuz 2008 Paylaş 7 Temmuz 2008 (düzenlendi) makyajlılara ghia silecek kolu takınca çalışmıyor bilginize... (ecu'dan bir kablo çekilmesi lazımmış..) ama makyaj öncesi f1lere takarsanız çalışıyor... bende HB için (fasıla ayarı olmayan) silecek kolu var düşünürseniz.. ben ghianınkini takmıştım.. 7 Temmuz 2008 tarihinde O?uz Alt?nada tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 7 Temmuz 2008 Yazar Paylaş 7 Temmuz 2008 makyajlılara ghia silecek kolu takınca çalışmıyor bilginize... (ecu'dan bir kablo çekilmesi lazımmış..)ama makyaj öncesi f1lere takarsanız çalışıyor... bende HB için (fasıla ayarı olmayan) silecek kolu var düşünürseniz.. ben ghianınkini takmıştım.. benimki makyajlı sizinki olurmu bana? Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 7 Temmuz 2008 Paylaş 7 Temmuz 2008 olur.. ama standart silecek kolu, yani fasıla ayarı yok.. Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 7 Temmuz 2008 Yazar Paylaş 7 Temmuz 2008 olur.. ama standart silecek kolu, yani fasıla ayarı yok.. Oguz bey olur ne kadar istersiniz ben fiyatları bilmiyorum daha araştırmadım. Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 7 Temmuz 2008 Paylaş 7 Temmuz 2008 ben ghia kolunu 90ytl almıştım hurdacıdan bunlarıda 60 70e satıyoruz demişti, 50ytl verebilirim düşünürseniz.. Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 7 Temmuz 2008 Yazar Paylaş 7 Temmuz 2008 ben ghia kolunu 90ytl almıştım hurdacıdan bunlarıda 60 70e satıyoruz demişti,50ytl verebilirim düşünürseniz.. tamam Oğuz bey teşekkür ederim ben bi ufak araştırma yapayım size haber veririm. Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 7 Temmuz 2008 Paylaş 7 Temmuz 2008 tamam oldu boşta duracağına işe yarasın.. iyi günler.. Yorum bağlantısı
Orkun Çoban 23 Ağustos 2011 Paylaş 23 Ağustos 2011 Silecek kolunu sök.Giren soketteki kabloları say. 10 kablo varsa çalışır, 9 ise çalışmaz. Muhtemelen de 9'dur, serviste 10.'yu ekletmen lazım... Merhaba, Yukarıda Can Bey'in bahsettiği durum başıma geldi. Aracım Focus Collection. Fasılalı bir silecek kolu aldım ama zaman ayarı yapılan kısım şu an için çalışmıyor. Bahsi geçen ecu'dan kendim kablo çekme hevesindeyim ecunun yeri, neresinden kablo çekmem gerektiği vs. konularında yardımcı olabilecek kimse var mıdır? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 23 Ağustos 2011 Paylaş 23 Ağustos 2011 kablo çekme öncesinde araçta onunla ilgili bir röle vardı sanki ona bakın. belki röledendir. Yorum bağlantısı
Orkun Çoban 23 Ağustos 2011 Paylaş 23 Ağustos 2011 kablo çekme öncesinde araçta onunla ilgili bir röle vardı sanki ona bakın. belki röledendir. röleden değildir çünkü sokete 9 kablo geliyor 10.yu kendim çekmem icap edecek. Yorum bağlantısı
Recommended Posts