Ahmet Kapdan 9 Temmuz 2008 Paylaş 9 Temmuz 2008 2000 Model mondeomun 6 aydır tamir yoluyla kullanmaya devam ettiğim plastik termostat yuvası artık düzen tutmamaya başladı.Malum havalarda ısındı ve hararet had safhada.İki günde bir su ilave etmekten bıktım.Gelin görün ki Antalyada arabama uyan termostst yuvasını bulamadım.Burdaki yedek parçacı istanbuldan siparişle getirtti ama uymadı.2000 modellere öncekilerin parçası tutmuyormuş.Çift girişli ve müşür yeri sekmanlı imiş.Bu konuda fikir verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Yorum bağlantısı
Guest U?ur Demir 14 Temmuz 2008 Paylaş 14 Temmuz 2008 Merhaba, Aynı sorun bendede vardı. Parçayı çok aramıştım bende (Yan sanayisi, Çıkması) en sonunda istanbulda yedek parça satan bir yerde buldum. Garanti olsun diye buradaki servisede yalvar yakar getitdirdim (1 haftada zor geldi). Yani anlayacağın elimde iki tane oldu bulamazken, bir tanesini taktırdım ve sorun çözüldü diğeri servisten aldığım elimde kaldı. sıfır hiç takılmamış duruyor öylece ilgilenirsen sana uygun fiyata verebilirim. Ford Mondeo 2000 Model Termostat Yuvası, Faturasında böyle geçiyor . MSN Adresim : ugurdemir81@hotmail.com Yorum bağlantısı
Recommended Posts