İçeriğe Yönlendir

Bu da bizim "Katil"

Cihan Tiftik

Recommended Posts

Can Karacaer

Eğer rasyonel hesaplar yapacaksan biraz evet biraz hayır...

Dünyaya bir kere geldim, hayalimdeki bir işi yapıyorum diyorsan hayır...

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik

Aracı bugün galerici bi zıbıdıya sattık. :) Adamın ilk dediği "buna bi krom kapı kolu takayım"dı. İnsan nasıl pişman oluyor bilseniz.

Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu
Aracı bugün galerici bi zıbıdıya sattık. :) Adamın ilk dediği "buna bi krom kapı kolu takayım"dı. İnsan nasıl pişman oluyor bilseniz.

anaa gitti demek ben olsam ağlardım heralde kardeşim allah sabır versin daha iyilerini almak nasip etsin.

Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu
Tadı damağımda kaldı ben aramaya başladım bile.

Burada var.

Vergisi çok abicim yaa boşver bence yazık o paraya bence 5 20 falan al dolu bi araç bulursun.

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik
Vergisi çok abicim yaa boşver bence yazık o paraya bence 5 20 falan al dolu bi araç bulursun.

O motor o arabaya hakaret be abicim naptın. En kötü 530a binilir o da gitsin diye değil yürüsün diye. :D

Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu
O motor o arabaya hakaret be abicim naptın. En kötü 530a binilir o da gitsin diye değil yürüsün diye. :D

Ne Cihan yoksa sen hızmı yapıyorsun :D

Yorum bağlantısı
Can Karacaer

İlandaki araç süper... KM orijinalse ve gerçekten kazasızsa tabii :D Ama fiyat uçmuş...

Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu

o araba için 50000 gayet normail bence yaa simdi 2000 2001 e200 kompressorlere o parayı istiyorlarki onlar bunun yanında eşşek gibi kalır kanımca.

Yok daha neler? Yanlamıyalım mı? :D

yanla tabi canım bende de olsa keşke bende yanlasam :D

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Ali Emre Öksüz

Merhabalar ben forumda yeniyim ilk mesajımıda senin M tekniğe yazayım dedim Diyeceğim o ki;

Bmw bir araç değil amaçtır ! Amacına ulaşmışsın daha iyilerine ulaşman dileğiyle Allah kaza bela vermesin.

Bu arada ''Ford'' ve ''Focus''un yeri ve sınıfı başka kalbimizde onuda unutmayalım....

Saygılar.

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik

Emre bey teşekkürler. Aracı sattım malesef ama tadı hala damağımda,en kısa zamanda M5 almayı düşünüyorum. 39 kasa olmaz belki 34 kasa olur ama bmwsiz hayat yaya gezmek gibi. :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Ali Emre Öksüz

Yavuz Bey haklı 'Herşeyin ilki güzel' derler ya hani o hesap eski kasaların tadı bir başka. Aynen FocusI ve FocusII (Forumda tırt mı diyorlar) gibi. Kimse 20 yıllık BMW serisine dökülüyor demiyor bas bas elektrik kestiriyor aletlerde tık yok.

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik
(düzenlendi)
1422 hp :heat: :heat: :) :) uçar bu be yav ama sondaki gtr çok güzel duruyo

Na bu da motoru. :crazy:

pic-vsmotor-19.jpg

pic-vsmotor-18.jpg

Intercoolerdan gelen boruyu geçirebilmek için şasiyi doğramış adamlar.

tarihinde Cihan Tiftik tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Emre Öksüz

Bunlar otomobil sınıfında mı oluyor. 1422-1129hp. Maşallah...

Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu

sis farı yok bende almam.

Yorum bağlantısı
  • 5 ay sonra...
Ali Tütün

aynı araçtan bir adet satılık vardır bilgilerinize

fiyat özellik ve detaylı resim daha sonra ekleyeceğim

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...