Guest U?ur Demir 1 Ağustos 2008 Paylaş 1 Ağustos 2008 2000 Mondeolarda servis ışığı varmı ? varsa nerede yanması lazım? normalde kapı açık yağ eksik vb. uyarı ışıklarının ben yandığını hiç görmedim. 2000 öncesi mondeolarda var bildiğim kadarıyla (kusura bakmayın bunun illaki bir adı vardır ama ben bilmiyorum) aynı şekilde bu sistemin 2000 mondeoya taktırılabiliyormu? Yorum bağlantısı
Nuri Başer 1 Ağustos 2008 Paylaş 1 Ağustos 2008 2000 mondeoda motor arıza lambası kuvvetle muhtemel vardır.. genelde kadran üzerinde motor şeklinde bir işareti mevcut olur, kontak anında yanar ve çalışınca söner.. tabi değişkenlik gösterebilir.. motor arıza lambası sensörler ve ecu yardımıyla çalışan basit bir uyarı sistemi.. benim 2000 civic ta vardı mondeoda da olsa gerek.. Yorum bağlantısı
Hasan Aksüt 1 Ağustos 2008 Paylaş 1 Ağustos 2008 Ben aracımda böyle bir ışığın yandığını hiç görmedim. 94 bin km.de. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Ağustos 2008 Paylaş 1 Ağustos 2008 1997'den 1999'a kadar üretilmiş Mondeo GLX'lerde orta havalandırma ızgaralarınının solundaki bölüm bozuk para gözü (veya amaçsız bir boşluk) olarak boş bırakılmışken aynı yıllarda üretilen GHIA'larda bu bölüm bilgilendirme ekranı olarak kullanılmış. Motor arıza ışığı, kapı açık uyarı ışıkları ve buzlanma göstergeleri bu bölümde yer alıyor. Ancak ne hikmetse 2000 ve 2001 model mondeo GHIA'larda bu bölüm GLX'lerdeki gibi boş bırakılmış. Dolayısı ile bizim mondeolarda maalesef bu ışık(motor arıza) ve bilgilendirme amaçlı diğer ışıklar bulunmuyor, tıpkı cruise controlün bulunmadığı gibi. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 1 Ağustos 2008 Paylaş 1 Ağustos 2008 2000 modellerde bu kısım malesef yok. Yorum bağlantısı
Serdar Yeniçeri 1 Ağustos 2008 Paylaş 1 Ağustos 2008 benimkide 99 ghia bende de var o ekran. hakkaten onu ordan kaldırıp üreten adama sormak lazım amacın neydi ? madem boşaydı öbürlerine niye koydun ? yok işe yarıyosa bunu niye çıplak bıraktın ? Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 1 Ağustos 2008 Paylaş 1 Ağustos 2008 Gerçekten ilginç. 2000 lerde olanlar:4 hava yastığı,kumandalı teyp,şifreli bijon,ayak aydınlatması,far yükseklik ayarı olmayanlar:cc, cd, tam bilgi ekranı,koyu lacivert olan döşeme, güneşliklerde açılınca yanan lambalar, 1 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Ağustos 2008 Paylaş 1 Ağustos 2008 olmayanlar:cc, cd, tam bilgi ekranı,koyu lacivert olan döşeme, güneşliklerde açılınca yanan lambalar, İlave olarak orjinal alarmda yok. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Nuri Başer 1 Ağustos 2008 Paylaş 1 Ağustos 2008 Model yükselince donanım azaldığı da oluyomuş.. ne mantık ama.. ilginç.. şaşırdım.. Yorum bağlantısı
Serdar Yeniçeri 1 Ağustos 2008 Paylaş 1 Ağustos 2008 buldum galiba mühendisler fabrikada otururken bi model birine benzemesin aralarındaki farka baksın herkes dediler değişip durdular:) Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 1 Ağustos 2008 Paylaş 1 Ağustos 2008 okuyorumda ne kadar alakasız ya çok basit şeyler yok yani ışığı koysa nolur yani.Ford avrupa işte. Yorum bağlantısı
Guest U?ur Demir 4 Ağustos 2008 Paylaş 4 Ağustos 2008 verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. olmaması tabiki biraz saçma ama takılıp takılamayacağını bilmek istemiştim. muhtemelende takılamıyor herhalde. ben bu mondeoyu çözemedim zati. araç mükemmel ama değişiklikler biraz saçma. zaten bunu elden çıkartım 99 ghia almayı düşünüyorum. anladığım kadarıyla 99 larda yok yok. Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 4 Ağustos 2008 Paylaş 4 Ağustos 2008 Aslında 98 lerde yok yok. Yorum bağlantısı
Guest U?ur Demir 5 Ağustos 2008 Paylaş 5 Ağustos 2008 Aslında 98 lerde yok yok. Doğru söylüyorsun abi arabayı satacağın zaman haberim olsun abi alıcısı hazır Yorum bağlantısı
Recommended Posts