Hasan Basri Bayraktar 22 Haziran 2008 Paylaş 22 Haziran 2008 (düzenlendi) vaaay ... sonunda haaa. hayırlısıyla toplanmışsınız bravo... :alkis: 22 Haziran 2008 tarihinde Hasan Basri Bayraktar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Haziran 2008 Paylaş 22 Haziran 2008 Acilen foto istiyoruz.Tabii İzmir ekibinin bir Serkan Toker i yok.Serkan Toker ler kolay yetişmiyor. Var var.. fotoğraf bile çekmişler... Hemde yeni konu açmışlar Yorum bağlantısı
Erhan Atav 23 Haziran 2008 Paylaş 23 Haziran 2008 İzmirliler olarak bir arada güzel bir gün geçirdik ve gelecek toplantının daha iyi olacağından kesin eminim. Hakan Bey sizi bundan sonra eğlendiremeyeceğimiz için üzgünüm ama bir araya gelmemizdeki katkılarınızdan ötürü size teşekkür etmeden geçemeyeceğim. Sayın Mehmet Bey bu forumda kaç tane İzmirli olduğunu öğrenme imkanımız var mıdır? Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 23 Haziran 2008 Paylaş 23 Haziran 2008 izmir grubunu tebrik ediyorum. Bu arada kapak hiç olmamış alaşım jant kullanmanızı tavsiye ediyorum (: kapak kullancaksanızda oem lütfen Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Haziran 2008 Paylaş 23 Haziran 2008 İzmir resim ekleyemez Bence de.. Toplandılar ama toplandıklarını ıspat edemeyecekler.. Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 23 Haziran 2008 Paylaş 23 Haziran 2008 Mehmet Abi bu işler aşama aşama Şu an ilk aşama olan toplanma kısmını gerçekleştirdik Resimlerde bir şekilde yükleniyor artık. Bundan sonraki toplantıları olmazsa betimlemelerle tasvir ederek düz yazı şeklinde aktatırırız sizlere Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Haziran 2008 Paylaş 23 Haziran 2008 Resim isteriz... Link falan kabul etmeyiz... Resimler forumda görülmeli.. Şaka bir yana... Resimleri imageshack'e yükledikten sonra en son satırı kopyalayıp kullanacaksınız.. Sizin kopyaladığınız satır yanlış... En son satır olmalı... Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 3 Eylül 2008 Yazar Paylaş 3 Eylül 2008 Yerini ve Tarihini ayarlayalım Bir akşam Yemek Yiyelim Güzel nezih Bir yerde . Haydi Kalkıyor... Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 3 Eylül 2008 Paylaş 3 Eylül 2008 buca göletin tam zamanı ama bana her yer uyar Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 3 Eylül 2008 Yazar Paylaş 3 Eylül 2008 Muhittin Amaç ...... Çeşme Kusadası arası Heryere Gelirim (20 gün içinde sonra nöbet möbet sıkıntı olur) Yorum bağlantısı
Ali Şendur 4 Eylül 2008 Paylaş 4 Eylül 2008 urlayı gectikten sonra ,,,cesme yolunda sakin,guzel yerler var,,,bilen var mı oraları yoksa uzak mı düser??? Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin 4 Eylül 2008 Paylaş 4 Eylül 2008 (düzenlendi) Abi öyle valla ilk ramazanım izmirde çevremde kimse oruç tutmuyo acayib rahatsız oluyorum adam gellip dibimde çay karıştırıyor Bence de kimse cıkmaz izmirden Dün pazara gittik peynir alıyoruz adam eşime al tat abla dedi niyetliyiz deyince ilk siz dediniz abla dedi 4 Eylül 2008 tarihinde Mustafa ?ahin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 4 Eylül 2008 Yazar Paylaş 4 Eylül 2008 Muhittin Amaç Nurhak Ali ...... Bu arada Parazit Yapmayın Geyiee çevirmeyin Gavur Mavur Belki Tutan Vardır Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 4 Eylül 2008 Paylaş 4 Eylül 2008 Yahu oruç bahane, toplantı kaynaşmak bahane. Bakmayın siz bu Edizcan a kafa karıştırıyor... Galip ne iş...Fikrin ne ise zikrinde odur meselesini biliyon dimiii.. Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 4 Eylül 2008 Paylaş 4 Eylül 2008 Buca gölet çevre yollarının kesişme noktasında, üçkuyular, karşıyaka, gaziemir, bornovadan bağlantısı ile ben ısrar ediyorum, eşler gelmiyor mu, bana +2 yaz, asosyal olmaz Yorum bağlantısı
Cihan Yenice 4 Eylül 2008 Paylaş 4 Eylül 2008 Abi isterseniz çiçekliköy tarafında çok güzel sakin tam toplanılacak yerler var. Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 4 Eylül 2008 Paylaş 4 Eylül 2008 Abi isterseniz çiçekliköy tarafında çok güzel sakin tam toplanılacak yerler var. çiçekliköy üçkuyulara ters, bence yerden ziyade katılım sayısını ve günü netleştirelim, gölet tam ortada ve çok uygun Yorum bağlantısı
Mustafa Yiğit 4 Eylül 2008 Paylaş 4 Eylül 2008 bende gelrim gün ve saat söyleyin yeter Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 4 Eylül 2008 Paylaş 4 Eylül 2008 ödemişte ödemiş köftecisinde yapın bence iftarınızı yanında kıtır ekmek ve yoğurt Yorum bağlantısı
Serkan Öz 4 Eylül 2008 Paylaş 4 Eylül 2008 Günü netleştirin, hafta içi olursa bende gelebilirim belki.. Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 4 Eylül 2008 Paylaş 4 Eylül 2008 10 eylül çarşamba milli maç var, 19.30 iftar ve yemek, sohbet, 21:00 maç seyretmece, ne dersiniz? Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 4 Eylül 2008 Yazar Paylaş 4 Eylül 2008 uynaylıyorum.. birde şu bşlığı sabit mabit çivileyin biryere Buca Gölet Uygun Olur Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 4 Eylül 2008 Yazar Paylaş 4 Eylül 2008 (düzenlendi) Muhittin Amaç Nurhak Ali Cihan ? Mustafa .... Herkes eve Bir Danışsın Bakem Gerçi Bende Gücücük bebek Var. Nasıl Olur Bilemem Sabitledim abi... Eyvallah Kardeşim. Ben En Az İki Kişiyim. 4 Eylül 2008 tarihinde Muhittin Kaplan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 4 Eylül 2008 Paylaş 4 Eylül 2008 MuhittinAmaç Nurhak Ali Cihan ? Mustafa .... Herkes eve Bir Danışsın Bakem Gerçi Bende Gücücük bebek Var. Nasıl Olur Bilemem Eyvallah Kardeşim. Ben En Az İki Kişiyim. gölet iyidir, et restorant, balık restorant, park sorunu yok, ulaşım kolay, ıvır zıvır... tarih noolcek Yorum bağlantısı
Recommended Posts